понедељак, 31. октобар 2011.

Preobrazila sam sina

Dugo sam razmišljala i na kraju ipak odlučila da ovu priču podelim sa vama. Potičem iz patrijahalne porodice i ono što sledi sigurno ne bi služilo za ponos bilo kome od mojih predaka. Međutim, život ume da napiše priče maštovitije od bilo koje ljudske kreacije.

Zovem se Ksenija i radim kao profesor u jednoj srednjoj školi. Imam 42 godine i izgledam prilično dobro. Znam da je nekoliko mojih učenika zaljubljeno u mene. Ne obraćam previše na to pažnju, ali svakako prija mojoj sujeti.

U braku sam još od zadnje godine studija. Suprug mi lekar i zadnje dve godine je odsutan jer se dobrovoljno prijavio da pomaže u lečenju dečice u Africi. Bez obzira na tu udaljenost, često se čujemo i sigurno je da jedno drugom u životu puno značimo.

Veoma brzo, nakon stupanja u brak i završetka studija rodio nam se sin - Marko. Izrastao je u veselog, pametnog i zgodnog mladića. Bila sam ponosna na njega; škola mu je išla fantastično, imao je bezbroj pohvala, nagrada i diploma sa raznoraznih takmičenja. Bio je vedrog duha, pun pozitivne energije i beskrajno zabavan. Svi su ga voleli.

I onda, kao grom iz vedrog neba, jednog dana sam primetila da se s njim nešto čudno dešava. Bilo je to nekako odmah iza proslave njegovog 18. rođendana. Njegov osmeh je postajao sve neuverljiviji, oči su postale tužne i bez onog prepoznatljivog sjaja. Iz početka sam ubeđivala sebe da mi se to samo čini, ali su me dani koji su sledili, razuverili. Bilo je sigurno da ga nešto muči, i to sve više i više. Slabo je jeo, povlačio se u sebe, a više skoro nismo ni razgovarali.

Prvo sam pomislila da je možda bolestan i u par navrata sam ga upitala ima li nekih problema. Neuverljivo mi je objašnjavao da je sve u redu.I tako, dani su prolazili a on je sve više tonuo. Nisam više mogla to da trpim i odlučila sam da po svaku cenu saznam o čemu se radi. Kada se vratio iz škole i preskočivši večeru otišao u svoju sobu, pošla sam za njim i zatekla ga u krevetu sa glavom među rukama. Trgao se i upitnički me pogledao.

"Marko, moramo razgovarati!"
"Mama, već sam ti rekao da je sve u redu. Malo sam umoram ali će to proći brzo"
"Ne! Dosta mi je tih priča. Odlučila sam da ću ovo isterati na čistac i neću se maći odavde dok mi ne kažeš šta je problem. Vidim da nešto nije u redu, a i nisam navikla da nešto kriješ od mene. Znaš i sam koliko smo bili ponosni na to što smo jedno drugom sve mogli reći"

Gledao me je uplašeno, otvarao usta, počeo da muca, ali odgovora nije bilo.
"Sine, sasvim sam ozbiljna. Čekam!"
Uzdahnuo je, nervozno trljajući vlažne dlanove. Pogledao me je, spustio pogled, i jedva izustio:
"Mama, ti znaš da sam se ja zabavljao sa Majom!"
"Naravno - skoro godinu dana, i?"
"Pa, raskinuli smo pre dva meseca"
"I to znam! I sada si sa Nikoletom!"
"Da bar jesam, ali i sam njom je propala stvar."

Ne mogu vam opisati sa koliko je tuge i bola to pričao. U meni se sve lomilo, ali mu nisam po običaju prišla i pružila mu utehu. Htela sam da saznam sve. Podstakla sam ga da nastavi. Pročistio je grlo i rekao:
"Sa Majom mi je bilo divno. I sa Nikoletom takođe. Problem je, mama, što sam jedva dočekao da Maja konačno pristane da vodimo ljubav. Kada je konačno pristala, činilo mi se da mojoj sreći nema kraja. Njeni su otišli na selo i ona mi je rekla da je spremna i željna i da ćemo se naći kod nje. I da ti ne dužim, sve je počelo sjajno, zaljubljeno smo se gledali i puni čežnje poleteli jedno drugom u zagrljaj. Kao opijeni smo se počeli ljubiti i divlje svlačiti odeću sa sebe. To je trebalo i meni i njoj da bude prvi put.

Telo mi je uhvatila groznica, sav sam bio u transu. Moje ruke su istraživale njeno nago telo. Bio sam ushićen. Onda je i ona krenula rukama da miluje moje telo. Lagano, preko vrata, leđa sve do zadnjice. I onda dok je u meni vatra plamtila, spustila je ruku na moj ud i ja sam se stresao. Slatko se nasmejala i zategla kožicu par puta. Uzbuđenje je bilo ogromno i ja sam istog trena svršio, obilno je isprkavši. Zakikotala se i zadovoljno primetila kako se ja baš mnogo palim na nju. I ja sam se osmehnuo i nežno je poljubio."

"Dobro Marko, reci mi šta se to dalje desilo što te je dovelo u ovo stanje!?"
"Evo. Nastavili smo se maziti i uskoro sam opet bio spreman. Ona me je zamućenih očiju pogledala i povukla na sebe. Zamolila me je da budem nežan. Poljubio sam je u oko i rukom se namestio da prodrem u nju. Polagano, beskrajno nežno sam ulazio u nju. Blagi grč je bio na njenom licu ali se videlo da želi sve to. Kada sam konačno ušao do kraja, ona mi je pete spustila na zadnjicu i obuhvatila me nogama i pozvala da nastavim. Povukao sam se nazad i ponovo, ovaj put mnogo brže ušao u nju dva puta, i onda se desilo!"

Zaćutao je i suze mu grunuše na oči. Nisam htela da ga pritiskam i strpljivo sam čekala da se smiri. Potrajalo je to par minuta.
"Hajde zlato, reci. Pričaj mi šta je bilo dalje. Šta se desilo?"
"Mama, opet sam svršio. Zamisli, opet. I to za par sekundi. Bio sam očajan. Ona je vidno bilo razočarana, ali me je tešila i rekla da je to normalno za prvi put. Dešava se, puno smo čekali. Nadao sam se da je to tako, ali nije bilo. Svaki put, ali baš svaki put ja sam kiksnuo. Bilo je dovoljno da par puta mrdnem kukovima i bio sam gotov. Čak je bilo dovoljno i da mi ga rukom samo par puta nadrka i ja bih bio gotov.

Nula sam od muškarca! Nula!"
"Nemoj tako, sve se da rešiti!"
"Ma daj mama, ti to samo zato kažeš da me utešiš. Sada znaš zašto sam raskinuo sa Majom! A sigurno ti je jasno zašto sam raskinuo i sa Nikoletom. Ista priča se ponovila! Već sam i mesec dana u vezi sa Sonjom, ali ne smem ni pomisliti da joj intimno pridjem. To bi bio kraj sveta. Bolje mi je da sam mrtav."
Zagnjurio je glavu u jastuk i zaćutao. Stao mi je mozak, nisam umela da odreagujem. Dete mi pati a ja stojim nema i nemoćna."Sine, odspavaj malo. Razmisliću o ovome pa ćemo pričati. I samo da znaš, bez obzira koliko situacija izgleda očajna, uvek postoji neko rešenje. Biće ga i za ovo. Veruj mi!"

Prišla sam mu, poljubila ga u čelo i lagano izašla iz sobe. Imala sam osećaj da se pola sveta obrušilo na mene. Svoje probleme sam uvek uspešno rešavala, ali kako da se ponašam sada kada mi je sin toliko ranjen.Tu noć nisam ni spavala, šetala sam po sobi i razmišljala. Da mi je bar suprug tu. Najlogičnije bi bilo da odemo u savetovalište kako bi mu stručnjaci pomogli. Mada, malo je ovo mesto, vrlo lako se i brzo sve dozna. Najmanje što bi nam sada trebalo je da se ta priča raščuje i da ga neka neumerena reč ili zlonamerni komentar dotuče do kraja. Pred zoru, onako umornoj i tužnoj sve češće mi je dolazila jedna misao na pamet. Prvo sam je odlučno odbacivala ali se ona popud stvrdla sve više urezivala u um i na kraju sam nevoljno priznala sebi da je to najbolje rešenje.

Otišla sam u kupatilo, istuširala se i spustila dole u kuhinju da spremim doručak. Nedugo zatim, sišao je i Marko. Više je muljao po tanjiru nego što je jeo. Ćutao je. Sve to me je još više uverilo da je moja odluka ispravna i da treba da je sprovedem u delo. Otpor u meni je bio ogroman, ali je majčina ljubav preovladala. Morala sam pomoći svome detetu.

"Marko, moram ti nešto reći. Ovo mora što pre prestati i ja ti garantujem da će tako i biti. Znam da ti je neprijatno ali ćeš morati imati u mene poverenja. Na kraju ćeš se svemu ovome samo smejati."
Pogledao me je ljubopitljivo i začuđeno.
"Šta si smislila?"
"Sine, ti si jednostavo preosetljiv i jako te uzbuđuje sama pomisao na seksualni čin. Ovaj problem je čisto psihičke prirode. Reci mi, sigurna sam da često masturbiraš?"

Pocrveneo je i izustio:
"Naravno, pa to valjda svi rade"
"I, svršavaš li i onda tako brzo?"
"Ne"
"Eto, kao što sam rekla, sve je to u glavi. Treba na tome da poradimo. Biće sve u redu"
"Reci mi mama šta ti je na pameti?"
"Sine, kao prvo moraš imati poverenja u mene. I ako si siguran da je tako, moraćeš bezuslovno da slušaš moja uputstva. Ako tako budeš radio, ova tvoja agonija će brzo biti gotova. Šta kažeš?
"Mama, meni se ceo svet srušio i budi sigurna da ću uraditi bilo šta samo samo da se rešim ove bede"

"Evo ovako, prvo ćeš reći Sonji da nećeš biti u gradu narednih par nedelja. Smisli nešto.Molim te da je nazoveš odmah i to rešiš!"
Začuđeno me je pogledao ali je poslušno uzeo telefon i razgovor je uskoro uspešno završen. Upitno me je pogledao.

"Evo ovako, kao prvo hoću da od ovog momenta vratiš osmeh na lice. Uvek si bio dobar glumac i od ovog momenta hoću da glumiš sebe od pre godinu dana. Hoću da budeš veseo i nasmejan. Jasno?! I samo da znaš, nećeš morati dugo glumiti, uskoro će to postati opet tvoje stalno stanje. Čak ti mogu reći da ćeš biti veseliji nego pre"
"Ih mama! Ali ajde, pristao sam i neka bude"

I posle ko zna koliko vremena opet se osmehnuo.
"Krećemo odmah sa lekcijama. Ja sa unapred izvinjavam ali ću morati, kao nikada do sada da budem direktna i molim te da to tako shvatiš. Nema drugog načina"
"OK mama, to smo rešili. Pristao sam i sarađivaću. Nema potrebe da se više izvinjavaš i da me upozoravaš. Spreman sam"
"Super. Onda idemo. Reci mi, kada masturbiraš, koristiš li neki pomoćni materijal; neki časopis, slike, ... bilo šta?"

Bi mu neprijatno, ali se štrecnu, prisetivši se dogovora i reče:
"Obično gledam neki seksi časopis!"
"Ok, sačekaj me, odmah dolazim"
Otišla sam do prve trafike i pogledom preletela preko erotskih časopisa. Uzela sam jedan od njih, isplatila ga i brzo pošla kući. Ušavši u kuću zatekla sam Marka na istom mestu.

Pružila sam mu časopis i rekla:
„Evo ti, otiđi na bilo koje mesto u kući koje ti odgovara, skini se. Nađi neku devojku s kojom bi voleo biti i masturbiraj. Ali, bez obzira na količinu želje koju budeš imao, kada osetiš da ti se vrhunac približava odmah prestani. Odmori nekoliko minuta i ponovi istu stvar. I posle još jednom. Posle dođi do mene. Zapamti, ideš skoro do kraja 3 puta, ali nemoj svršiti!“
Ustao je i otišao gore.

Kada je izašao ostala sam šokirana i dugo mi je vremena trebalo da se smirim. Nisam mogla verovati da mi se to dešava i da to radim. Ipak, bila sam ubeđena da će sve ispasti dobro i da ću spasiti budućnost svome sinu.Nakon nekih pola sata sišao je dole noseći onaj časopis u ruci. Bio je crven u licu i glas mu je bio malo promukao.
„Uradio sam sve kako si rekla.“
„Super, znam da si sada uzrujan ali idi malo uči i dođi ovde za sat vremena“

Otišao je bez reči. Kada je stigao do vrata, pozvala sam ga i kada se okrenuo rekla sam:
„Ej, mali, šta smo se dogovorili, gde je osmeh?“
„O, izvini, izvini, evo stiže“

Namejao se srdačno i opet se činio srećnim.
„Mama, hvala ti na trudu. Samo hoću da znaš da to puno cenim!“
„Znam. I ajde beži na učenje i ne zaboravi da se nađemo za sat vremena“

Kada se vratio, dala sam mu zadatak da opet sve ponovi na isti način kao i prvi put. Učinio je to. Kasnije u u predvečerje, ponovio je sve to još jednom. Bilo mi ga je žao i osetila sam da je na ivici da se pobuni ali je hrabro ćutao. Kada je krenuo da spava, poljubila sam ga i rekla da znam da je sav napaljen i da će mu sigurno pasti na pamet da izbaci tu napetost iz sebe ali da to ni slučano ne sme da uradi. Napomenula sam mu da je njegov seksualni život u sledećih nekoliko nedelja pod mojom kontrolom. Samo je kimnuo i otišao.

Mamina Pička

Imala je 43 godine, 160 centimetara i dugu smeđu kosu. Znao sam da nije u redu, no
toliko puta mi se dignuo na nju da više nisam mogao ni kontrolirati kitu. Sam pogled na njene
ogromne sise bio je dovoljan da se smjesta zaletim u kupaonicu ili svoju sobu i zdrkam ga ko
blesav.
Bilo mi je jasno da baš svi dečki fantaziraju o ševi s mamom. I ja sam, sve do tog sretnog
dana kada sam je zbilja i pojebao. S 18 godina...
Došao sam kući iz škole nešto ranije iz razloga koji sada nije bitan. Ušao sam u svoju sobu i
začuo zvuk tuša. Vrata kupaonice bila su otvorena jer je stara mislila kako će biti sama u kući
još koja dva sata, a tata, iako je to vjerojatno ne bi brinulo, dolazi kući tek poslije Dnevnika.
Nije se bog zna kako dobro vidjela iza zavijese tuša, ali ipak, kroz prozirnu plastiku
sve se jasno naziralo. Mama, na moje iznaneđenje, još i nije bila u kadi. Skidala se...
Srce mi je lupalo kao ludo. Njene ogromne sise s prekrasnim ušiljenim bradavicama...a kada
se okrenula u mom smjeru, što je bilo neizostavno pri ulasku u kadu, jasno sam joj osmotrio
cijelu prednju stanu uključujuči i pičku koja me rodila. Vrlo dlakavu pičku...
Smjesta sam spustio ruku na hlaće i počeo se trljati zamišljajući kako je ševim. Iako vrlo
bujna, mamina pizda bila je uredno podštucana, no iz te daljine ipak nisam uspio vidjeti i
usmine, samo trokutić.
Onda je povukla zavijesu i tuširala se kojih deset minuta, a ja sam je cijelo vrijeme gledao i
drkao ga preko odjeće.
Na prstima sam otišao u svoju sobu, jer nisam htio da zna kako sam doma – možda će mi se
pružiti prilika da je još malo bolje vidim. I tu sam imao sreće.
Počela je fenirati kosu, a ja sam krenuo u njenu sobu i ugledao je kako gola stoji pred
ogledalom i frizira se. Ono prvo instiktivno što bi palo na pamet svakom muškarcu bilo je da
se smjesta zaletim na nju i poševim je odostraga, ali sam se ukočio.
Vratio sam se neodlučno u svoju sobu kalkulirajući kako je bolje da je ne pojebem jako
nasilno, jer će ubuduće biti opreznija.
Ubrzo su svi zvukovi u kući utihnuli pa sam se vratio ponovno zirnuti kakvo je stanje.
Mama je spavala gola na krevetu, okrenuta na trbuh i raširenih nogu, tako da je svako ko uđe
u sobu mogao dobro napasati na njenoj pički. Polako sam se dovukao bliže i mršteći oči
počeo proučavati ostarjele usmine. Kako sam ih samo htio strpati u usta...ali onda bi
vjerojatno sve zasrao. S druge strane, razmišljao sam o pričama drugih dečki s ovog sajta i
kako nikada ne bi jebali mame da nisu malo jače pritisnuli na početku. Kako sam djevica po
horoskopu, odlučio sam igrati na sigurno - ti ševci su manje organizirani od mene - i vratio se
u sobu po digitalku.
Mama je na sreću i dalje bila isto postavljena. Već s vrata okinuo sam nekoliko fotki, onda
sam kleknuo na pod uz sam rub kreveta, stavio kameru na macro i izbrijao cijelu karticu s
groplanovima maminog pičona.
Brzo sam odletio do tatine radne sobe, spržio si CD, a najzanimljiviji close up pičke isprintao
i otkopčavajući hlaće već u hodniku, i bacio se na sumanutu drkaonu.
Natezao sam ga sve dok se nije začula budilica u njenoj sobi. Onda sam «spontano» glasno
otišao na wc.
«Toni? To si ti?», stara me tako zove od kad sam bio klinac.
«Da mama, došao sam prije 15 minuta. Ranije nas je pustio tip iz tjelesnog. Kaj delaš?»
«Ahhh...sad sam se probudila, zlato. Nikaj posebno.»
Nikaj posebno, pomislio sam. Šta sam sve do sada propustio, u pičku materinu! Sada bi je
stalno gledao golu. Slike su ok, no pička u živo je prava stvar.
Sve sam po dobrom starom običaju pažljivo ispalnirao, i jedan dan, nakon kojih tjedan dana,
izglumatao u školi da mi je zlo, i opet došao kući točno onoliko ranije.
Još iz vrta sam gledao jel upaljeno svjetlo u kupaonici – i bilo je! Stara je svaki dan isfuravala
isti ritual; tuširanje, spavanac pa budilica petnaest minuta prije no što sam se ja trebao vratiti
doma.
Jebena je stvar što mi više ni gledanje nije bilo dovoljno. Nisam mogao spavati po
noći jer sam drkao kao manijak, i zapravo više nisam imao što izgubiti – otići ću u kurac i
ovako i onako.
Jedina je šansa bila da me vidi golog... i da ja vidim kako će reagirati. Nisam neki specijalan
macan, ok tijelo, lagano mišićav, kita kojih 15 cm, ali tek toliko da joj vidim facu.
U subotu, kada je stari otišao na posao, a ona na plac, otuširao sam se i vratio u krevet. Čekao
sam zvuk automobila u dvorištu, a onda sam ga počeo nadrkavati do ful erekcije. Stara me
dozivala, ali ja sam se pravio da je ne čujem.
Pokucala je na vrata – nisam odgovorio. Zaklopio sam oči kako bi izgledao kao da spavam.
Skoro je zaurlala ali se suzdržala i samo tiho propištala. Osjećao sam joj oči na kiti i jajima, i
to ga je još više napumpalo. Stara kuja jaaako se dugo zadržala u sobi, skroz tiha, kako se ne
bi odala, a kurko je poskakivao moleći je da ga primi i smiri.
Ostalo je, moglo bi se reće, povijest...
Osjećao sam kako se približava krevetu, zatim njen dah na nabreklom glaviću. Mama je
prošaputala, «Moj mali dečkić postao je pravi muškarac...», i poljubila ga nježno u glavić.
Taman se htjela ustati ali je u tom trenu iz njega prokuljalo kao strgana cijev, i staru je to
zablokiralo.
I dalje glumeći krmljenje, osjetio sam za nekoliko sekundi kako prstom skuplja spermu s mog
trbuha. Odlučio sam proviriti da vidim što to točno radi. Sada je žmirečki oblizivala
zaspermani prst. Od tog prizora kita mi je opet živnula. Jaja su mi pucala jer mi je i dalje bio
dignut. Vidio sam je kako sada nekako drugačije snima kitu.
Opet se nagnula i počela ga čistiti jezikom od ostatka sperminja. Buljila je u njega kao
izgladnjela, bijesna psina i mislim da u tom času uopće nije bila svjesna da sam joj ja sin.
Spustila je jezik na pulsirajući glavić. To sam, jasna stvar, morao gledati, ali sam nastojao i
dalje duboko disati kako ne bi provalila da sam budan.
Nije se zadržala sam na kari, klizila je prema jajima, i tu sam morao gristi usnu da ne
zacvilim, malo je oklijevala, a onda ga je stavila u usta. Tako ga je nježno mogla pušiti samo
pička koja pazi da joj se frajer ne probudi. Izgubio sam osjećaj za vrijeme, ponovno zažmirio i
uživao u najboljoj pušioni u životu.
Ponovo mi je išlo na orgazam. Nisam znao jel to kuži, a nije mi ni padalo na pamet da
pokušam spriječiti bljuvanje bijelog u njena usta. Svršio sam dosta glasno, a mama je gutala
spermu do zadnje kapi, a kada se skroz smekšao opet ga je nježno pusnula, dignula se i izašla
iz sobe.
PIČKU MATERINU! Bilo je to najnevjerojatnije iskustvo koje sam doživio. Ali sad sam je
htio jebati! Pušenje nije biklo dovoljno. Morao sam je okusiti kao muškarac ženku.
Ostatak dana mama me čudno gledala vjerujući kako nemam pojma da mi ga je fafala. Zato
sam odlučio pokrenuti priču o seksu, ono, kao ne znam neke stavri pa nek mi ona kao starija
objasni...
«Mama, jel ok drkati?»
«Pa... je. Sve je normalno u granicama... normale.»
«A ti drkaš, mama?»
«Ponekad, da.»
«Koliko često te tata jebe?»
«To te se ne tiće...»
«Sori, ali samo me zanima koliko često se tati diže. Ja bi stalno jebao, pogotovo kad vidim
dobrog komada.»
«I to je prirodno, sine. Ali i dalje u granicama.»
«Da sam ja tata htio bi te trpati svaki dan.»
«Što to sad znači, Toni?»
«Ništa, mama. Samo mislim da si jako lijepa žena.»
«Gledaj, sine... U početku veze tvoj otac i ja često smo vodili ljubav, ali starijim muškarcima
nagon opada, pogotovo ako puno rade, kao tvoj otac...»
Vikend je mirno prošao, a u nedelju navečer sam ih prisluškivao i čuo starog kako joj se
ispričava što je nije torbikao već 3 tjedna.
Sljedeći korak planirao sam za utorak, kada sam sa školom išao u muzej, a poslije kući.
Naravno, staroj nisam ništa rekao.
Smjesta sam otrčao doma i zatekao je u uobičajenom popodnevnom snu. Pomolio sam se i
odgurno poluzatvorena vrata njene sobe. E sad se spremite na ovo...
Stara je ležala na leđima, s mojim gaćama u ruci i raskrečenim nogama. Pribižio sam se,
skinuo cipele i odjeću sve do bokserica. Htio sam joj vratiti ono što mi je pružila u subotu...
Pažljivo sam se popeo na krevet i zaljepio usne na crni trokut. Usmine su joj bile ljepljive a iz
pičke je izlazio oštar miris sredovječne uspaljene jebačice. Malo sam joj cuclao izdronjane
usmine osluškujući kako sve glasnije diše.
Onda sam ih rastvorio jezikom i potražio klit. Stara je prirodno reagirala, opuštajući mišiće i
šireći mi se u facu. Nabijala mi se u glavu i kružila bokovima.
Nisam mogao vjerovati da spava. Jel glumila kao i ja? Jel znala da sam bio budan dok mi je
pušila?
Nije me bilo briga. Ako se probudi, reći ću joj da sam i ja bio budan! A ako kani izvoditi i ja
ću se praviti lud. Bližila se orgazmu a ja to nisam htio, ne još, i to mi je u tom času bio najveći
problem.
Bacio sam pogled na velike sise i htio sam ih okusiti. Sa tim sljedećim potezom sve sam
reskirao. Polako sam skinuo gaće i popeo se na nju ciljajući je kurcem u vruću pičku. Bez
razmišljanja sam zaveslao i sparkao ga dok nam se trbusi nisu spojili.
Stavio sam joj sisu u usta uživajući u pulsiranju kojim mi je pičkicom častila kurac.
«Toni, što to radiš! Prestani!», bila je budna.
«Želim te, mama, ne mogu prestati. Od kad si mi ga onako pofafala samo mislim na tvoju
pičku.»
«Bio si budan?!»
«Naravno da sam bio budan...ahhh...», polako sam je tucao, kaj se sad praviš luda... Budan
«.i sretan...hahaha.... Super pušiš, btw...
«Žao mi je sine, ali to je bila greška! Makni se s mene!»
«I u subotu sam ti bio sin...? Mmmmhhh....fuk – fuk – fuk»
«A šta ako tvoj otac sazna? Oboje bi nas ubio!»
«Ja mu neću reći....fuk – fuk – fuk.... a mislim da nećeš ni ti...ahhhh... Kako ti je dobra
pičkica, mama.»
«Antonio molim te, ovo je boelsno!»
Zaljepio sam joj usne svojima i zavaljao jezičinu.
Ljubio sam je duboko u usta, temeljito i polako jebao a svaki puta kada bi je prasnuo jajima
po guzi snažno stiskao za sise.
Karao sam si mamu, jebote, nisam mogao bilivit!
Sperma mi se naakumulirala u mudima, a mamica se opustila.
«Jebi me, dušo, jebi svoju mami! Daj mami spermicu...joj kako slatku spermicu ima moj
mali....!!!»
«Svršavam mama, evo ti je...ahhhh....punim te u pičon!!!!»
Svršavao sam u nju i opet i opet i opet... ali tako sam bio napaljen da mi se jebalo uopće nije
spuštalo. Samo sam se zaletavao na nju ko bolesnik.
«Oh, dušo, i mama će svršiti! Daj da mama svrši.... natjeraj me tim napaljenim kurcem...!»
Sve snage me stisnula uz sebe, tako da sam jedva disao i tako svršavala da joj se cijelo tijelo
grčilo.
«Toni, predivan si. Jebeš ko iskusan ševac, ko puno stariji muškarac!...Oh....svršavam...ma ne
mogu prestati!!!!»
Sviđalo mi se kako komentira i prostači.
«Opet ću te zgađati u pičku, mama!»
Još jednom sam je istuširao a stara me ljubila po cijeloj glavi... valjda iz zahvalnosti.
«Toni, ovo se ne smije ponoviti. Bilo je ...fenomenalno...ali neoprostivo!»
«Zakaj...mislim ne kužim. Ne mora niko znati...»
«A ako nas neko ulovi?»
«Pazit ćemo. Mama shvati da ja sad ne mogu prestati. Popizdit ću, jebate, završit ću u ludnici
ako te ne smijem tucati! Još toliko toga nismo probali, molim te , mama!»
«Poslije ćemo pričati o tome. Sad moram promijeniti posteljinu jer će tvoj otac nanjušiti da je
bilo jebanja u ovoj sobi. Odi se otuširati sad...»

недеља, 30. октобар 2011.

špricao sam Tetki U Guzicu

Pre oko godinu dana, prosle jeseni, konacno sam dobio taj dugo ocekivani posao u glavnom gradu. Mladom, 27-godisnjem inzenjeru, dolazak u prestonicu je znacio pocetak uspesne karijere, otvaranje novih mogucnosti, resavanje mnogih zivotnih problema… naravno, mnogi novi problemi su se pojavili, tamo gde ih ranije nije bilo… Na primer, problem stanovanja… na kiriju za relativno pristojan stan trebalo je da ode skoro polovina moje plate! Da ne govorim o racunima, troskovima za hranu, telefon… srecom, kao spasonosno resenje pojavila se tetka… Kada je saznala da dolazim u Beograd, nije htela ni da cuje za neko drugo resenje osim da dodem da zivim kod nje. Iskreno, ni ja nisam nesto preterano razmisljao o drugim resenjima - pomisao da se na taj nacin ustedi nekih 300-ak maraka bila je vise nego primamljiva. I tako sam se, negde pocetkom septembra, obreo u njenom stanu, u centru Beograda. Tetka Olja je jedna od onih dobrodrzecih beogradskih gospoda, vedrog i nemirnog duha, iako je vec dobro zasla u sestu deceniju zivota, doguravsi do 55 godina. Raspustenica. Razvela se (ili kako ona voli uz smeh da kaze, raspustila) pre nekih 5-6 godina. Otada, posto u braku nije imala dece, zivi za sebe i svoje zadovoljstvo. Relativno dobrog materijalnog stanja, i sa velikim stanom u centru grada, to joj i ne pada narocito tesko. Tetka je oduvek vazila za zgodnu zenu. U mladosti je, kazu, bila prava lepotica, koju su saletali svi gradski udvaraci. I sada, u zrelim godinama, njena lepota je ostala prakticno neokrnjena, tako da su se i sada muskarci cesto okretali za njom na ulici. Tetka je krupna zena, visoka… bujne, u plavo ofarbane kose, plavih ociju, dugih, krupnih, raskosnih nogu… naravno, godine su i na njoj morale ostaviti traga: bujne, velike grudi nisu vise mogle cvrsto stajati bez pomoci brushaltera, guza je sigurno imala nekoliko kilograma vise nego ranije, struk se nije mogao vise uklopiti u njene kostime i suknje iz devojackih dana. Pa ipak, bila je jos uvek seksi, pozeljna na neki cudan, uzbudujuci, raskalasan nacin. Dok se nisam preselio kod nje, nikada o njoj nisam razmisljao kao o seksualnom bicu, o zeni koja se, kao i druge zene, ponekad uzbudi, skine gola, tuca se i svrsava. Uvek je za mene bila jednostavno - tetka. Prijatelj, rod, bezgresno i aseksualno bice. Secao sam se kako me je, jos dok sam bio sasvim mali setala duz obale kada smo, citava familija letovali na moru. Kada sam presao kod nje medutim, postao sam svestan kako se moj odnos prema toj zeni naglo izmenio. Mozda zato sto sam sada konstantno bio u njenoj blizini, mozda zato sto smo ziveli zajedno samo nas dvoje, sami. Svuda je bilo njenih stvari, cipela, haljina, kupatilo puno njenog vesa, svuda je u vazduhu lebdeo miris njenog parfema, miris njenog velikog, lepog tela. Tezak, opojan, uzbudujuci miris. Miris zrele zene. Ubrzo sam uhvatio sebe kako vrebam trenutke kada ce tetka sesti i prekrstiti noge, sagnuti se ili napraviti neki drugi pokret koji bi mi otkrio nesto od njenih drazi. A takvih pokreta je bilo napretek. Tetka je i dalje volela da se obuce izazovno, da pokaze nogu na ulici, otkrije grudi. Bila je svesna svoje zrele lepote. Volela je elegantne, seksi carape raznih vrsta i boja, skupe cipele; nikada nije izlazila iz kuce a da nije bila nasminkana. Jednog vikenda, ustao sam ranije nego obicno; tetka je bila u kupatilu, spremajuci se da izade. Verovatno je mislila da jos uvek spavam, vrata od kupatila su bila samo pritvorena. Prikrao sam se ne disuci vratima i bacio pogled kroz prorez. Olja je stajala ispred umivaonika, skoro gola. Na sebi je imala samo gacice i crne hulahopke. Levu ruku je drzala podignutu i nehajno prebacenu iza vrata, dok je desnom brijala nasapunjano pazuho. Prizor tetka Olje, u kupatilu, u sasvim intimnoj situaciji, nenormalno me je uzbudio. Posmatrao sam njeno krupno, ocuvano telo, belu kozu, stomak koji se seksi isticao. Grudi su joj bile stvarno velike, pomalo opustene… tek sada sam stvarno uocio kolike su joj dojke. Kurac mi se ukrutio kao letva! Posmatrao sam je neko vreme, dok se nije obrijala ispod ruke, umila i obrisala. Na prstima sam se vratio u sobu. Ostatak dana sam proveo boreci se protiv sebe da ne izdrkam misleci na nju. Bio mi je konstantno krut. Spustao sam ruku do gaca, a onda je u poslednji cas povlacio nagore, prekorevajuci sebe. Kada sam otisao do kupatila, spazih na korpi za ves prebacene njene gacice. Prisao sam i uzeo ih u ruku. Mirisale su na tetku.

Stajao sam par trenutaka napetih misica, rasirenih nozdrva, ukrucene batine, poput psa koji je namirisao kuju. U poslednji cas bacio sam gacice nazad, opsovavsi glasno. "Idiote jedan, pa ne bih valjda rodenu tetku jebao…" saputao sam. U sebi sam znao da je bih, i to kako. Svaki sledeci dan bio je sve vece mucenje. Trudi sam se da ne primecujem Olju, da sto manje vremena provodim u stanu. Medutim, vec sledeceg vikenda… Kao i obicno, izasao sam u subotu uvece, planirajuci da se nadem sa drustvom. Olja je ostala kod kuce, takode uobicajeno, uz caj i televizijski program. Medutim, zbog guzve u prevozu zakasnio sam na dogovoreno mesto, i drustvo je vec otislo. Propao izlazak. Pomalo ljut, iznerviran, seo sam na autobus i uputio se nazad kuci. Razmisljao sam kako cu vece provesti takode gledajuci TV. Otkljucao sam vrata i usao tiho u kucu; taman sam se spremao da viknem Olji da sam se ranije vratio kad zacuh neobicne zvuke iz dnevne sobe. Primirio sam se i oslusnuo - ne, nije bilo sumnje; iz sobe su se culi glasni, duboki, otegnuti uzdasi. Prisao sam poluotvorenim vratima i - umalo se srusio od iznenadenja. U sobi je bila tetka Olja, potpuno gola. Sedela je na velikom koznom trosedu, poluzavaljena, siroko razmaknutih nogu. Primetio sam da sedi na belom frotirskom peskiru. U ruci je drzala veliki, debeli plasticni penis i polako prelazila njime preko stomaka, butina, izmedu nogu. Na licu joj se ocitavao izraz zadovoljstva dok je sve dublje disala i lagano, duboko uzdisala. Kurac mi se krutio neverovatnom brzinom. Malo je reci da sam bio iznenaden. Do tada uopste nisam imao ideju da li zene u njenim godinama jos uvek imaju seksualne potrebe, da li se uzbude… nije mi padalo na pamet da masturbiraju. Tetka me je razuverila na najuzbudljiviji moguci nacin. Pocela je rukom da masira svoje velike, razlivene grudi. Nadrazivala je bradavice, istezuci ih i uvrcuci medu prstima. Ispred nje na televizoru smenjivale su se zestoke scene iz nekog porno videa. Ali, sta je to bilo u odnosu na zivu tetku u akciji! Stavila je dildo u usta i pocela da ga sisa i oblizuje. Izvadio sam kurac iz pantalona i poceo da ga drkam. Bio je krut kao kamen. Tetka je spustila saku medu noge i pocela da se trlja. Prevlacila je prstima preko velikih, nabreklih usmina; s vremena na vreme bi zavukla prst duboko u sebe, glasno zastenjavsi. Izgledala je nenormalno seksi, uspaljivo, perverzno. Vec je mnogo ovlazila; prsti su joj bili masni i presijavali se na svetlu. Spustila je dildo dole, stavila vrh na ulaz svoje razjapljene pickice i pogurala. Ispustila je glasan, vruc uzdah dok je plastika nestajala u njenoj sumici. Sada sam tek saznao da se tetka ne brije dole; dlake su joj bile vec prilicno ulepljene od picinih sokova koji su pocinjali cureti na sve strane. Polako je ceo ud, vise od dvadeset santimetara sigurno, nestao u njenoj utrobi. Onda je pocela polako da radi njime, da ga izvlaci skoro do kraja, a onda gura nazad. Uzdasi su postali glasniji, a lice joj se razvuklo u grc strasti. Pokreti su joj postajali sve brzi i snazniji. Rasirila je jako noge, petama se oduprevsi o koznu ivicu troseda. Uporedo sa brzim ritmom, i glasovi koje je ispustala postajali su visi, prodorniji, duboke otegnute uzdahe smenjivalo je ubrzano stenjanje i glasni, grleni uzvici, skoro jauci. Tada sam shvatio zasto joj je potreban peskir na kome je sedela. Vlazila je nenormalno mnogo; belicasti, lepljivi mlazevi gustog pickinog safta su se vec uveliko slivali niz njene guzove, natapajuci peskir na kome se vec primecivala bledozuckasta fleka. U ritmu njenih uboda, i ja sam besomucno drkao svoj do bola ukruceni kurac. Zaboravio sam na sve drugo na svetu osim na nju, predivnu, veliku zenu u ekstazi koja nije bila svesna da je posmatram. Na trosedu se tetka primicala svrsetku svoje seanse: telo joj se uveliko treslo, uvijala se levo desno, a jauci su vec bili tako glasni da se nisam plasio da bi me neki neoprezni pokret mogao odati. Mogao sam jasno cuti sljapkavi zvuk koji je proizvodio plasticni kurac pri svakom ubodu. Tetka se nije stedela: uhvatila je ono plasticno cudo s obe ruke i pocela svom snagom da ga zariva u picku, jecajuci na sav glas. Nikada nisam ni pomislio da zena moze takvom silinom masturbirati. U jednom trenutku izvila se, podigavsi obe noge uvis i dva prsta leve ruke naglo zavukla u cmar. Pocela je divlje da drka guzicu. Krik njenog svrsavanja stopio se sa mojim prigusenim mumlanjem dok sam punio dlanove potocima vruce, lepljive sperme. Proveo sam besanu noc, budeci se svaki cas sav oznojan, zamisljajuci seks sa tetkom u najrazlicitijim pozama.

Kad sam ustao i sreo je u kuhinji, odevenu u svoj uobicajeni kucni ogrtac, tako sam se zablenuo u njene grudi da me je upitala da li mi je dobro. Trudio sam se da izbegavam da se duze zadrzavam sa njom u prostoriji, ali uzalud; kurac mi je divlje pulsirao kad god bih bacio pogled na bilo koji deo njenog tela. Do veceri sam vec bio u polugroznicavom stanju. Zavukao sam se u svoju sobu, ugasio svetlo i zaspao. Probudio sam se posle nekog vremena, iscrpljen snom u kome sam trpao tetku u sve rupe, u svim mogucim pozama, sa kitom koja me je bolela od ukrucenosti. Promuvao sam se po stanu i shvatio da je Olja negde izasla. Istog trenutka sam odjurio u kupatilo, raskopcao pantalone i izvadio karu. Poceo sam da drkam kao nikad u zivotu. U glavi sam po stoti put premotavao film tetkine masturbacije od sinoc. Drhteci od pozude, prisao sam korpi za ves i odmakao poklopac. Dohvatio sam sa vrha jedne njene bele, cipkane gacice, prineo ih licu i zudno pomirisao. Miris je bio tezak, omamljujuci, zenstven. Obuzelo me je zivotinjsko uzbudenje; obmotao sam gacice oko ukrucenog uda i poceo snazno da ga natezem, vicuci njeno ime. Zatvorio sam oci, izgubivsi pojam o vremenu, o prostoru. Iz toga me je odjednom prenuo glas: "A sto ga uludo drkas kad sam ja tu, ziva i zdrava?". Okrenuo sam se ka vratima od kupatila i skamenio: na njima je stajala tetka, smeskala se i posmatrala me. Vratila se i usla u stan a da ja to nisam ni primetio. Izgledala je jebozovno: besprekorna frizura i sminka, bele carape i cipele, dupe utegnuto u tesnu crvenu suknju i sise koje su se nadimale ispod poluprovidne bluze. Stajao sam nepomican, ne usudujuci se da izgovorim i jednu rec, sa kopljem koje je uzdignuto strcalo pravo ka njoj. U ruci su mi jos uvek bile njene gacice. Tetka je krenula ka meni; cule su se samo njene stikle kako odzvanjaju po plocicama kupatila. Zastala je, gledajuci me pravo u oci. "Zar mislis da ne znam ja?", rece. Pogled joj tada pade na gacice koje sam jos uvek stiskao izmedu prstiju. Istrgla mi ih je, viknuvsi strogo, povisenim tonom "Sram te bilo!!". No odmah se nasmesila, i znatno blaze dodala: "To ti vise nece trebati, mali..od sada sam ja tu" Telo mi se zatreslo kada mi je uhvatila rukom kurac i pocela da ga trlja izmedu dlanova. Gledala me je pravo u oci. Onda se spustila dole, lice joj je bilo tacno ispred mog drhtavog glavonje. Podigla ga je, isplazila jezicinu i pocela da lize, najpre jaja, pa celom duzinom sve do glavica. Stavila ga je u usta i pocela da dudla, mrljajuci jezikom po njemu u svim pravcima. Mislio sam da cu se onesvestiti od uzbudenja. Rukom ga je stegla dole, oko korena i pocela da ga drka, lagano, pa sve brze.Drugu ruku mi je zavukla medu noge i njome stezala muda, zavlacila mi prste izmedu guzova i trljala me izmedu, po anusu. Uhvatio sam je za kosu i glasno stenjao njeno ime."Olja..Oljaaaaa..najbolja si, tetka… uhhhhhh…nijedna mi ovo ne radi". Na trenutak ga je izvadila i rekla "E decko… ja sam ovo uveliko radila dok se ti jos nisi ni rodio", da bi ga odmah potom ponovo zaglabala i pocela jos zesce da sisa. Rukom je brzo drkala koren dok se gornja polovina topila medu njenim vrelim usnama. Osetio sam da mi dolazi. Jecao sam, drzeci je za usi, propinjuci se na prste. Vreli mlazevi su poceli da joj spricaju u grlo. Privukla se blize uz moje noge, zagrlila me slobodnom rukom oko dupeta dok je drugom jos zesce drkala, a ustima kupila svaku kap. Sperma joj se iz usta slivala niz obraze, bradu i dalje niz vrat. Medutim, iako je moj grc prestao, tetka nije prestajala ni za trenutak. I dalje ga je, onako poluukrucenog i balavog sisala, drkala, lizala. Posle svega par minuta uspela je ponovo da ga digne. Tada je i ona ustala, uhvatila me za ruku i povela u spavacu sobu. Gledao sam je dok je raskopcavala dugmeta na bluzi.

Zaljuljale su se njene sisetine, pokrivene tankim, cipkanim brushalterom. Tren kasnije, i suknja joj je skliznula na pod. Sela je na krevet, bezobrazno rasirila noge i rekla"Sada si ti na redu". Pao sam na kolena pred njene noge, i drhtavim rukama joj skinuo gacice. Blesnula je njena velika, dlakava, mokra picka. Uhvatio sam je rukama oko cvrstih, mesnatih butina i spustio jezik na njene rascvetale, ruzicaste usmine. Mirisala je jako. Poceo sam mahnito da je lizem, kao gladno kuce. Gurao sam jezik sto dublje unutra, lizao joj nabrekle labije, sisao klitoris. Osecao sam kako njeno veliko telo potresaju sve cesci trzaji. Disala je sumno, ubrzano, dahcuci. Lice mi je ubrzo bilo skroz umazano od njenog safta. Cuo sam kako jeca "Stavi mi…stavi mi kurac…tucaj meeee". Ustao sam, razmaknuo joj batake i jednim trzajem zario se u njenu klizavu rupu. Tetka je zajecala. Privukla me je na sebe i zarila mi nokte u leda. Telo joj je bilo vrelo, znojavo, bradavice krute i bockale su me po prsima. Njeni uzdasi uskoro zamuknuse, kad sam joj zacepio usta jezikom i poceo divlje da je ljubim. Divlje mi je uzvracala, gurajuci svoj jezik, grizuci mi usne. Cim sam se odvojio, pocela je jos glasnije da stenje. Promenili smo pozu; legao sam na krevet, a tetka je cucnula iznad mene i nasadila se na kurac. Sa obe sake oslonila se na moje grudi i pocela da mesa. Trebalo je to izdrzati! Postepeno je ubrzavala, pomerajuci se cas levo desno, cas napred nazad, cas mesajuci u krug. Pica joj je radila kao drobilica, dahtala je i brektala poput parne masine, lomila me svojim teskim, zahuktalim telom. Uhvatio sam je za dojke i stegao iz sve snage. Onda smo opet promenili pozu: tetka se postavila na sve cetiri i istrcila guzicu, a ja sam joj prisao otpozadi i zario joj ga u lepljivu pecinu. Raspomamio sam se od miline, pljeskao je rukama po raskosnim guzovima, rastezao ih, naskakao na nju, ubadao. Heftao sam je sto sam jace mogao. Znoj mi je sa brade kapljao na njena siroka leda. Tetka je vikala u ekstazi, trzala se da sam jedva ostajao u sedlu. Izgledalo je kao da dozivljava jedan snazan, neprekidan orgazam sve vreme otkako smo poceli da se jebemo. Osetio sam da i meni opet dolazi, jos jace nego prvi put. Osetila je to i ona, po pulsiranju kurca u svojoj utrobi i povikala: "U meneee!! Ne vadi ga, cujes li… puni me…puniiiiii…" Uz glasan krik, ispalio sam prvi mlaz u tetku. Cinilo mi se da se soba okrece u krug oko mene. Polegao sam po njoj, grizuci je za oznojana ramena dok sam se uz grceve praznio u nju. Ovo je bilo bolje od bilo cega sto sam dosada doziveo, razmisljao sam dok sam se prevrtao na leda kraj nje, dolazeci do daha. Medutim… Olja nije mislila da je ovo kraj. Ponovo se spustila do mog kurca, uhvatila ga onako sluzavog i vruceg i pocela opet drkati. Bila je neumoljiva, poput masine, dizala ga je opet na isti nacin: progutala je glavic i balavila po njemu jezikom, dok je jednom rukom snazno drkala koren a drugom gnjecila jaja i trljala me izmedu guzova. Dobitna kombinacija. Posle par minuta ponovo mi je bio krut, bolno krut. Tetka se ponovo naguzila. Pruzila je ruku medu noge, prstima pokupila spermu koja joj se jos uvek slivala iz pizde i onda je razmazala po anusu. "Hajde sad ovde… u guzu." Nisam mogao da verujem da cu je posle svega, jos i u dupe tandariti. Ali, tamna, masna rupica njenog otvora bila je dovoljno uverljiva. Namestio sam se iza nje, prislonio glavic uz cmar i pogurao. Ulazio je relativno lako; teta Olja je ocigledno, tokom svoje dugogodisnje "karijere", dobro razradila i ovu rupu. Nikada ranije nisam imao analni odnos sa nekom devojkom; osecaj je bio drugaciji, a pritisak intenzivniji nego kada ga uteram u uobicajeno mesto. Odlucio sam da se ne osramotim, pa makar mi posle toga otpao. Stisnuo sam zube, uhvatio cvrsto tetku za bokove i poceo da joj ga uterujem, brzo, snazno, do kraja. Jaja su mi lupkala po njenim guzovima. Kurac mi je skroz utrnuo, pred ocima su mi igrale zvezdice, ali osecao sam da cu je ukrotiti. Tucao sam je, trpao, nabijao. Tetka je polegla po carsavima natopljenim znojem i jecala dok sam je snazno zakivao. To mi je dalo dodatnu snagu; objahao sam je, uhvatio za kosu, cvrsto stegao butinama i sve do jaja zagurao joj ga u crevo. Tetka je uz vrisak svrsavala po ko zna koji put, a ja sam osecao da mi opet dolazi. Cinilo mi se da gubim svest dok sam joj spricao u guzicu, grleci njeno vrelo, znojavo, uzdrhtalo telo. Srusio sam se kraj nje na krevet. Ona je lezala kraj mene, na stomaku, takode na kraju snaga, sa osmehom na licu, zadovoljena. U glavi mi je bucalo; nisam uspevao da razaznam njeno tiho saputanje dok sam iscrpljen tonuo u san. Sutradan, probudio me je poljubac u obraz. Otvorio sam oci i video tetku, nasmejanu, procvetalu. Kraj kreveta je stajao posluzavnik sa doruckom. "Bilo si super", rekla je. "Najbolji… zaista to mislim… mnoge sam probala, ali ti si jedan poseban mali…" Nagnula se nad mene i poljubila me u usta.


Kao po komandi, ruka mi je otisla pod njenu bluzu. Uvukla se brzo pod pokrivac, da nastavimo tamo gde smo sinoc stali. Posle godinu dana, jos uvek sam kod tetke. Tucamo se svakodnevno. Prosle nedelje proslavila je 56-ti rodendan. I, ne bih je menjao ni za tuce mladih devojaka. Tetka je bolja od svih njih zajedno.

Seks sa Maćehom!

Zovem se Damir,imam31 god.Dogadjaj o kome pisemdogodio se prije 7 god.Roditelji su mi rastavljeni odavno i ja sam zivio s majkom a oca sam redovito posjecivao.On je ostao u njegovoj kuci u obliznjem selu.Uvjek je navlacio neke konobarice i pevaljke i skitao po birtijama.Prije 8 god doveo je jednu zenu u kucu i poceli su zivjeti zajedno.Upoznao sam tu zenu po imenu Kaja.Bila je to zena svojih 170 visine dobrih nogu,cvrstog guza i nesto manjis sisa,rekao bih oko trojke ali iz ociju joj nije virio kurac nego 100 kurcina.Naravno bila je konobarica ali dosavsi u kucu prestala je raditi.Nakon nekih 8-9 mjeseci pocele su izmedju njih prve svadje,nisam htio zabadati nos u njihove stvari ali mi se Kaja sama povjerila dok je otac bio na pecanju kao i obicno.Rekla je da zive kao brat i sestra i da je otac izgubio svaki interes.Zanimale su ga samo mreze i vikendica,a ona je bila dosta mladja od njega,rastavljena i jos uvjek potentna.Nisam znao sta da joj na to odgovorim ali od tada sam ju drukcije gledao.Gledao sam sta oblaci,kada se saginje virio ispod suknje i sve vise ju zelio pojebati.Nedugo zatim otac mi je otisao na 3-4 tjedna u njemackuzbog nekog posla i ona ostade sama.Ja sam to docekao sa odusevljenjem jer sam znao da cu biti stalno sa njom na samo.Dosao sam da pokosim travu po dvoristu da seona ne pati.sjedila je na terasi u nekim boksericama i nekoj tankoj poluprozirnoj majici bez rukava.Odmah sam vidio da ne nosi grudnjak i da se radi o kapitalnim bradavicama.Kada sam zavrsio otisao sam da se tusiram ali nisam namjerno zatvorio vrata do kraja.Nije proslo dugo kada je kao slucajno usla jer nije znala da sam ja unutra.taman sam se samponirao tijelo i kurac i navlacio ga u ruci.Joj,izvini nisam cula da si unutra a pogled nije skidala sa mog poludignutog kurca.Izasla je van a ja rijesim u sebi sad il nikad.Izasao sam umotan samo u rucnik,opet je bila na terasisjedila i pusila.Dosao sam pored nje tako da mi je kurac bio u visini njene glave,uhvatio jednom rukom za ukrucen kurac a drugom nju za potiljak i primaknuo joj kurac ustima.A da probas malo ovo?stavio sam joj kurac taman na usne.Nije stigla ni odreagirati nego mi je samo vrh glavica stavila u usta,bacila cigaretu i pocela pusit moj kurac.Skinuo sam rucnik i lagano ju jebao u usta.Tooo,dugo ovo cekam rekao sam joj.aaaaaahh uzmi ga.Gutala ga je i balila kao prava profesionalka.mmmmm,konacno..rekla je drkajuci ga i gledajuci me u oci.Uzeo sam ju za ruku i poveo u kucu.Jebat cu te sada cijeli dan i noc rekao sam i uvalio joj jezik u usta zvalili smo se tako a rukama sam ju hvatao tvrde ogromne bradavice i za picku.Bacio sam ju na trosjed a ona je odmah skinula one bokserice i prstima presla preko dlakave picke.Oooo sta ovdje imamo?Pravu sumu,pa da malo raskrcim rekao sam.Daj,hajde sad pozurivala je.Sagnio sam se razmaknio usmine i poceo da lizem i zvalim picku koja je bila tako mokra da sam morao gutati.Ahhhhh,jooooj sto je dooobro....ajde,toooo lizi govorila je i stenjala.sve vise se nabijala na moje lice i stezala noge oko vrata.uuuuhh,aaaaa svrsavala je i nekontrolirano trzala.ustao sam i samo rekao druga runda,pljunio u saku razmazao po glavicu i namjestio na ulaz njene crvene picke.Sjurio sam se u trku.Jooooj pazi ciknula je ali nisam previse mario.Predpostavljao sam sa kakvom kurvetinom imam posla i tako sam se i ponasao.Jebao sam ju bez imalo milosti.Je...si....lu...d pa lakse ahhh,aaaa stenjala je i rukama pokusala kontrolirati dubinu uboda ali uzalud.drzao sam ju za noge ispod koljena i mucki zabijao svojih 19 u maternicu tako da je i mene bolilo.Picka joj je tako mljackala da je to bilo nevjerovatno.Stavio sam joj jednu nogu na rame i rukom uzeo mjesit sise i stiskati bradavice.Lakse,lakse..ahhhhh tvrde su bole me ,ali nista od toga nisam cuo.pustio sam joj noge i rekao joj okreni se da te malo jebem s guza.Uhipu je promjenila pozu i stala cetveronoske.Prvo sam joj dosao sprijeda i stavio kurac u usta neka osjeti malo okus svoje picke.Strpala ga je u usta ali se precjenila kada ga je pokusala gurnuti do kraja.Izvadio sam ga i namjestio se otpozadi.Provukao sam tvrd glavic malo po klitorisu i onda ponovno bezobzirno usao.Jaaaaooo otelo joj se.uhvatio sam ju za bokove i poceo nabijati.Kako volis ha,kako...reci mi kako zelis da te jebem.Taaako je...bi....aaaaa da...aj...ga.Uhvatio sam ju za kosu i povukao snazno prema sebi tako da se izvila ko zdrebica.Sve slike i scene pregledanih pornica su mi dolazile pred uci a ja sam se samo zabijao u tu mokru picku.mmmh,mmmh.....nemojjj stat....osjetio sam da ce svrstiti i opet ju uhvatio za kukove i jos pojacao tempo.Tooo...ahhhh.ahhhh svrsavala je i nabijala se na moj ljepljivi kurac.

To njeno stenjanje i pogled na uljepljenu crvenu picku me je jos vise napalilo i bio sam pred svrsavanje.U tebe cu... u tebe cuuu...ahhhh...Neeee nemooooj pokusala se izvuci ali je vec bilo kasno.Prvi mlaz sam joj izbbacio duboko u picku.Uhvatio sam za korjen kurca a ona se brzo okrenu i ostatak moje vrele sperme joj zalije lice i usta.ahhhh.pusi,uzmi ga....govorio sam joj i bljuvao spermu kao da je lava.mmmmm pospremila ga je u usta i gutala ostatak sperme.ahh,ahhh u jebo te,rekao sam.Izvadila je kurac izu usta i rekla budalo,jesi u mene?Malo je pobjeglo rekao sam.kurac mi je jos tvrd bio u njenoj ruci a ona je po malo drkala i lizala zadnje kapi sperme sto je jos izlazila.Imas li kreme pitao ili mlijeko za tijlo pitao sam.imam....

Mama i Sin

Jebemu, u današnje vrijeme teškog siromaštva, tsunamija, potresa, poplava, kada gotovo svakodnevno čitamo o nekakvim ljudima koji su proživjeli pola vijeka ko robovi psihopata po podrumima, zbilja ne mogu reći da je moj život loš.

U braku sam s dosadnim čovjekom i to je ono najgore što mi se desilo. Franjo je dobra duša, stabilan ko kamen ispod kojeg je izgmizao, jedan od onih muškaraca koji su svim srcem vezani uz obitelj, boga i državu. Rođen je prije 45 godina u Hercegovini, Grudama. Stari mu je bio gostioničar, kafandžija, kako bi se reklo u mome kraju, a glavni cilj kao što je svima njima i danas, bio je poslati djecu u Zagreb, na fakultet. Moj je suprug dijelio stan sa godinu dana mlađom sestrom, oboje su studirali pravo.

Upoznala sam ga u klubu Šibenčana gdje je naša generacija išla na jeftino al dobro vino, i kao klinka nisam znala prepoznati da taj visok kršan mladić nikako nije za mene. Za mog Tomića, kako ga zovem i iz milja i zajebancije jer je tako uštogljen, seks služi samo za reprodukciju, a da neki u tome uživaju, jebemti, ne može on to ni pojmiti. Ne, nema ljubavnicu, jer tako je to išlo od prvog dana. On je odbijao da se radi bilo šta osim držanja za ruke prije braka, a pritom se pozivao na nekakvog popa koji je vodio duhovne vježbe koje je Franjo svakodnevno pohodio.

Zašto se on zalijepio za mene, ni danas mi nije jasno. Ženskica iz jedne posve drugačije sredine, čak nisam bila ni neka posebna ljepotice ili da sam se nosila atraktivnije od drugih cura. Ništa posebno, osim što su njegovi pa i taj svećenik bili silno protiv naše veze jer sam ja u Zagrebu završila zato što se nisam uspjela upisati na željeni fakultet u Beogradu. Kako onda tako i danas kad se posvađamo samo slušam komentare njegove rodbine 'ona Srbijanka', i na taj nacionalistički način objašnjavaju se prepreke između mene i muža.

Ako su Srbi narod uzavrele krvi, a Hercegovci kuhane noge, slažem se. Ali ima i ovakvih i onakvih slučajeva s obje strane, pa cijela teorija pada u vodu. Bog je jednostavno tako htio da su moje potrebe za odnošajem daleko veće no Franjinih, i da mi je u tome slaba pomoć i moj vibrator kao i prsti.
Tijekom svih ovih godina imala sam nekoliko izvanbračnih odnosa s muškarcima (ali i lezbijskih sa zapušetnim mamicama), a par puta se eksperimentiralo i sa parovima pa i čitavim grupa ljudi pojačanih tjelesnih strasti.

I eto, upravo tu počinje ova moja istinita ispovijest, jer takvih izleta nema ni približno onoliko koliko mi treba. Samozadovoljavam se 2-3 puta dnevno, češće ako imam prilike. Ne trebam ni govoriti da od kada sam otkrila Internet nevjerojatno puno vremena trošim na chatovima i doslovno gutajući porno stranice. Prateći gdje se ljudi druže napravila sam si profile na svim poznatijim stranicama tipa Myspacea i Facebooka koji su se pokazali korisnijim od Tulumarke i Iskrice koje sam zato otpisala.
U toj potrazi naišla sam i na Cathouseov website. U prvi mah iznenadila me ta količina incest priča. Pitala sam se jeli to neko ko vodi stranice tambura po osobnoj perverziji ili stvarno postoji takav interes za seksom sa mladim curicama i dečkićima (posebno je česta tematika mama – sin). Ne mogu reći da mi se to toliko gadilo koliko jednostavno nisam sjela i pošteno razmislila da bi ja sama mogla raditi tako nešto, okinut si muško dijete.

U chatu sam se jako ispraksirala. U početku sam bila vrlo stidljiva, tako bi me mlađi i vještiji sugovornici brzo izvozali pa na kraju otpilili uz uvrjedu. E, kad sam shvatila kako stvari stoje, a fala bogu jezičava sam, ja vodim igru i to tako da se ne snebivam na ništa već istjeravam priču do kraja. Zaključam se u svoju spavaću sobu, uključim laptop i masturbiram uz podražaje s intereneta dok moji sinovi u svojoj sobi u potkrovlju igraju kompjuterske igrice.

Shvatila sam da sam i egzibicionistkinja, tako da me ništa ne smeta što imam 41 godinu, punašno tijelo, a ipak se snimam u sve izazovnijim pozama i to stavljam na net. Isto kao i sa razgovorima, chatovima, tako je i sa slikama. Prva slika koju sam uploadala na profil bila je jadna za popizdit – okinula sam se u ogledalu u uredskom kostimu, onakva kako sam došla s posla, a glavu nije trebalo maskirati jer je preko nje nastala velika bijela fleka od fleša. Poslije sam napredovala sve do ove sadašanje, na kojoj sam skroz gola, ali pažljivo snimljena iz profila, tako da se ništa ne vidi, a na glavi imam šešir spušten preko očiju i senzualno otpuhujem kolutove dima. Na nogama su štikle od 15 centimetara kupljene baš za tu prigodu, dok se niz grudi se spušta niska bisera.


«Pa di si ti meni Maminja Smiley)))», napisao je DubiDubi.
«Ej…:)»
«He he… Nisam te pital jel ti imaš sinove?»
«Kaj misliš da bi se nazvala Maminja da nemam decu? A što pitaš?»
«Pitam pitam he he.»
«Dva sina. Devet i dvanaest.»
«Ovaj od 12 je već počeo drkati Wink)).»
«E pa ne znam…»
«Svršava u snu ono jel ti moći plahte?»
«Joj da!»
«Hmmmm…to ga on nateže na tebe, Maminja…Žišku?»
«Je, baš drka na svoju debelu staru mamu…», od te ideje ipak sam se promeškoljila na stolici, kao da mi je pičkica odjednom postala prevelika za gaćice. Ruka mi je već poletila na onaj iksić, htjela sam smjesta ugasiti chat i stavit tog DubiDubija na ignore, ali klinac, ma koliko bilo neugodno to što je govorio, bio je pristojan i zato sam ipak pustila stvari da se još malo razviju.
«Mamice, ti nemaš buraze, jelda?»
«Ne, sestru.»
«Ako hoćeš ja ću ti malo pojasniti kak dečki razmišljaju. Ne bi bilo loše da to znaš ak imaš muške klince mado.»

Neko vrijeme samo sam ukočeno buljila u monitor. Htjela sam prije spavanja svršiti uz nabrijani chat s nekim mladim dečkićem, a s druge strane volim svoje sinove više od ičeg, i možda ću saznati nešto što će mi koristiti i u njihovom odgoju.
Nešto zahvaljujući čemu će mi jednog dana njihove žene zahvaljivati što ih nisam podigla u muškarce kao što im je otac, moj siroti Tomić koji je već naveliko hrkao i sasvim sigurno nije sanjao ništa uzbudljivije od fikusa koji mu je rastao godinama u istom kutu ureda.
Jesam, bila sam zaintrigirana. Pred očima mi se pojavio onaj balončić kao u crtićima i u njemu su mi se moji dječaci smješkali puni ljubavi, drkali svoje kurčiće i brzinski se razvijali u ljude.

«Si još tu?», DubiDubi je napisao.
«Da.»
«Dečki si ne mogu pomoći, to je normalno i tak je kod svih koje znam.»
«?»
«Počinje sa svršotkama u plahtu hormoni im podivljaju onda se agresivno ponašaju i zadnji stupanj su ti neke tajne stvari.»
«A i curice su takve», razočarano sam odgovorila. Nadala sam se nečemu što će me šokirati.
«Istina. Ali razlika je u glavi. Dečke prva ševa prati cijeli život, ta slika koja im se urezala u glavu odgovorna je za fetiše. Fetiš ti je način na koji neko fuka na primjer sise il se pale na oči, a neki drkaju i na nožne prste. Takva stvar te prati do smrti. Ja drkam u mamine gaće. Jesi primijetila da ti neke fale?»

Jesam. Tek sad sam shvatila da jesam i da sam naivno mislila kako ih je odnio vjetar sa štrika, ili sam ih zabunom skupa sa uloškom bacila u smeće. Tako nešto.
Nisam imala kapaciteta istovremeno razmišljati o sinu kako mi krade gaće i trlja glavić po ušvicanoj krpici i nastavit razgovor s DubiDubijem. Ja o svom malom nisam nikada razmišljala na seksualan način. On sa svojih 12 godina nije više bio nedužno dijete; fleke na plahtama, nestale gaće, podmukli pogledi dok sam se spremala za krevet… To je bila nova realnost.

«Opet si nestala? BUZZZZ!!!!»
«Tu sam, al daj dosta o ovome…» Mozak mi je divljao, no nisam htjela o tome previše razmišljati, a još manje složiti u pismenu formu.
«Ok, kaj bi htjela?»
«Reci ti… Danas mi je dosta svega, idemo nešto ludo, maleni.»
«Jesi spremna…?», zalijepio je zločestog smajlića.
Odgovorila sam mu smajlićem koji zadovoljno kesi zube.
«Hoću da smjesta odeš u sobu svog sina i pocuclaš s plahte fleke od sperme!»
Kako sam preletila preko rečenice srce mi je odletilo u grlo. Od kad sam na netu svašta se ovakvog događalo; ljudi, pogotovo klinci, znaju biti kreativni, no ovo je bio najekstremniji zahtjev do sada. Neuporediv s onim kad me jedan školarac tražio da si na webcamu guram miša u picu.

«Okej! BRB!», odgovorila sam i već odmaknula stolicu od kompa, al bljesnula je nova poruka.
«Polakice…Još ne.»
«?»
«Moraš biti skroz gola dok ćeš malome lizati posteljinu. Kaj sad imaš na sebi?»
Ionako sam bila skoro gola – lagana ljetna haljinica, grudnjak, bez gaćica, a noge su mi bile bose jer nikada ne nosim šlape po kući.
«Haljinu i grudnjak. Nema problema, evo me odmah natrag!»

U par skokova našla sam se na prvom katu, bacivši pogled s prozora u hodniku na dečke koji su se pred kućom igrali s ostalom djecom iz ulice. Ovo je bilo ludo, srce mi je odzvanjalo u ušima skupa sa riječi 'ilegalno'…ali ono najjače bila je strahovita vlažnost među nogama. Tako mokra nisam bila godinama, ako ikad.
Jednom u njihovoj sobi još sam jednom provjerila jesu li i dalje vani, a onda sam mahnito, snagom luđakinje jednim potezom bacila poplun na pod i zirkala u potrazi za ciljem – skorenim flekama sjemena. Majka u meni primijetila je da ova posteljina smjesta mora u pranje, a kurva je uočila dvije velike i nekoliko manjih mrljica. Još jedan brzinski pogled kroz prozor.

Srolala sam haljinu i pustila je da padne na pod histerično skidajući u istoj sekundi i grudnjak. Onda sam klekla na madrac koji se tresao koliko su mi klecala koljena. Iz pičke mi je teklo kao da pišam. Samo sam se njuškom srušila na fleku i isplazila jezik. U početku nije se osjećalo ništa posebno; okus pamuka sa vrlo laganom dozom slankastog začina. Isto sam ponovila sam svim flekama, ali s podjednako bljedunjavim rezultatom. Tada mi je palo na pamet da bi moga saft iz svoje pičke utrljati u mrlju Jakšine dječačke sperme. Rastrackala sam sve što mi je iskapalo po posteljini s uzorkom Formule 1, a zatim sam uzela jastuk, gurnula si ga među noge i trljala se do orgazma. Na Shumacherovom licu ostala je velika crna fleka. Cijelo vrijeme sam se podizala da vidim jel su klinci još vani, a onda trčala brzo natrag u krevet i nastavljala se natezati dok soba nije zamirisala po pički oštrije od ginekološke ordinacije.
Isto tako mahnito navukla sam haljinu preko glave, otrčala bacit grudnjak u prljavi veš i vratila se pred komp. Napisala sam DubiDubiju što sam napravila. Svaki detalj.
«Jebeni zakon! Majkinja, pa ti si fakt kurvetina samo takva! Mali će skužit, a neće znati kaj ga jebe, iščupat će si karsona od drkica ahahaha!!! LaughČINA!!!!»
«Misliš?»
«Ziher.»
«I kaj sad?»
«Obuci se seksi, pusti da ti se haljina otvori, sise ispadnu….ko mamice iz onih kurvastih priča. Onda kad mali nestane u sobi, brzo se poberi za njim.»

Nisam imala vremena odgovoriti na ovo jer se začuo zvuk cviljuganja dvorišnih vrata. Franjo je došao doma. Brzo sam napisala, «Moram ići!» i glasno zaklopila lap. Bila sam sva prenabrijana. Onda sam ga opet upalila i histerično obrisala memoriju. Istom brzinom opet sam ga isključila, duboko dišući zurila u zid, a zatim odletila u kuhinju prije nego što onaj moj kamenjarski bogomoljac stigne išta posumnjati.

Poslije večere odmah sam se opet konektala. Franjo je otišao kod susjeda dogovorit nekakve pršute, a kako se inače družio s tim čovjekom (bili su porijeklom iz istog sela) znala sam da ga neće biti doma koji sat. Istuširala sam se, navukla staru muževu majicu u kojoj sam obično spavala i baš kad sam htjela obući gaćice sjetila sam se upute DubiDubija o seksi isfuravanju pred sinovima.

E, nema ništa, bit ću gole guze… i majicu ću zamijeniti prozirnom bež spavaćicom! Na kraju krajeva, bilo je ljeto i to je udobnija kombinacija. Malo prevelika, jer sam kad je kupljena bila deblja, ali time prijatnija za nošenje. Bio je to model s bretelicama kome je prednji izrez pokazivao kojih 10 centimetara dekoltea. Kada bi se nagnula naprijed ispadala je van fina raskoš, al najbolje od svega, uopće nije bilo zabune da ne nosim gaćice.
Moj siroti Francek nije ništa uopće ni zapazio, ali zato Rvatin(9) i Jakša(12) jesu. Mali me zbunjeno pogledao i nastavio se zabavaljati svojim dječjim poslom, a stariji brat bacao je na mene nervozne predatorske poglede mladog drkadžije – mamojebca.
Sve se to odvijalo u dnevnom boravku; ja sam sjedila na svojoj fotelji, a klinci kauču lijevo od mene. Već sam zaboravila na moju perverznu igru i zagledala se u nešto na televiziji kada sam postala svjesna pržećih pogleda starijeg sina, no kako bi zirnula da vidim što se događa, tako bi se mali naglo zapiljio u drugi dio sobe ili lažno zijevnuo.
Pritajeno sam ga gledala ispod trepavica i nonšalantno podigla stopalo na fotelju. Nisam bila sigurna, što je svemu davalo i još veću draž, ali kladila bi se da mi u ovom položaju ima fantastičan pogled na rašireno, obrijano međunožje.

Uvjerila sam se da su Franjo i Rvatin nesvjesni ičeg osim filma i nastavila se premještati u razne položaje, buljeći u sve samo ne onog kome je bilo namijenjeno pokazivanje majčine nabubrjele mace.
Svako toliko sam, da se ipak ne bi posumnjalo, grabila rub spavaćice i uvlačila si ga među noge. Zatim bi pričekala koju minutu i kao morala se posvrbiti baš pored pice od čega bi se rub opet maknuo i otkrio pičku kako bljeska pod refleksijom televizora.
Jakša se u jednom momentu okrenuo na trbuh i nije mijenjao položaj sve do kraja filma kada je Franjo počeo nervozno tjerati dečke u krevet.

Mali Rvać odskakutao je uz stepenice, a ja sam išla za njim, cijelo vrijeme povlačeći spavaćicu preko velike duparde, kako bi bila sigurna da je dijete opralo zube. Suprug je već bio u krevetu kad sam se vratila u boravak. Stariji je i dalje ležao pred teveom.
«Kaj je bilo, bubi? Moj maleni gospon je dobro…?»
«Joj mama, prevelik sam da me tak nekak zoveš, e...», rekao je izmutiranim glasom pubertetlije.
Presladak je bio onako sav crven u licu, kako leži na trbuhu da sakrije erekciju koja mu se još nije spustila.
«Ah joj bože, rasteš, tak je… Al nikad nećeš biti prevelik, uvijek je sin mamina bebika, ma mamino prvorođeno, jebemu, i zato ću te i kad buš bil dedek, a ja škripala u invalidskim…baba od sto godina, ja ću te zvati bebać mamin!»
Obadvoje smo se nasmijali.
«A sad u krpe!»
Jakša je prao zube, ja sam ušuškavala Rvatina i malo ga mazila po obraščićima. Žene će luditi za njim; plave oke, crna kosa, tamniji ten, pune usnice stvorene za lizanje i jako senzibilan. Mamin mali mačak, joooj…

Njegov tata već je žestoko hrkao. Tu i tamo glasno bi se isprdio kako to obično čini u prvoj fazi sna. Teško radi za mene i djecu, tjera biznise i zahvalna sam mu na tome što se stvarno lagodno živi…ali kada bi se barem djeličkom svoje snage posvećivao meni kao ženi. Još je bio zgodan čovjek, ne bi imala ništa protiv da ga osjetim, ali kako stvari stoje ja sa svojim mužem više nikada neću voditi ljubav.

Jakša je bio u krevetu. Nosio je bokserice za spavanje, kao i njegov mlađi brat. Kleknula sam kraj madraca, «Jesi dobro?»
«Aha.»
«Nekako si mi usporen», poškakljala sam ga, ali iako se zasmijuljio, od srama što ga tretiram ko bebu odgurnuo mi je ruku i rekao da prestanem. No, moj pokvareni droljasti plan odlično mi je uspijevao; htjela sam da se to škakljanje mame i sina pretvori u hrvanje. Mali je u početku bio zakočen, ali mamica zna sva prava mjesta na svojoj bebi. Maknula sam plahtu s njega i onako mu prduckala ustima ispod golog pazuha! To je bilo to, borba je počela…

Valjuškali smo se po krevetu, škakljali, štipkali. Dečko se smijao uživajući u toj igri kao pravi štenac. Jakša je lakši od mene, ali podjednako visok i jači. Skroz sam se prepustila uživanju u njegovoj mišićavoj mladoj trupini i u tom zanosu završili smo na podu. Vriskala bi 'Ujko! Ujko!' Svaki puta kada bi me ukliještio, a on se na to pomicao i grickao me po salastom trbuhu.

Koljeno mu je bilo zabijeno skroz u mamino međunožje, a uz pod me držao rukom smještenom pod samim cicama. Osjećala sam kako mu se kurac dignuo i zalijepio na moju potkoljenicu. Loveći zrak rekla sam da me malo pusti da dođem do daha.
Nisam se pomicala. Dah mu se lijepio za moju golu kožu, ali nije bio drzak, diskretno me istraživao. Sve ga je to vjerojatno malo iznenadilo, pa čak i prestrašilo. Ja sam zaklopila oči, a on je pomicao ruku prema obrijanoj pici koja mu se našla doslovno na dohvat ruke. Tada je Franjo po ko zna koji put pokvario zabavu, «Slavica…? Slava! Šta se tamo događa, ajde u krevet dolazi!»

Brzo smo prekinuli, što sam hitnije mogla sredila sam se, pokrila Jakšu i otišla u svoju sobu. Te sam vam ja noći teško oka sklopila. Jedva sam čekala dan, priliku da dečki odu van pa da mogu prošvrljati po sobi u potrazi za tragovima sinove napaljenosti. Kada sam vidjela da su plahte čiste probo me osjećaj neopisive tuge. Nisam to mogla shvatiti; pa kako nakon svega…kad sam ga tako napalila?! Jel me provalio, mamu koja mu se preočito nabacivala?

Ta me pomisao sledila, samo sam sjedila na njegovom krevetu, a misli su divljale. Nisam imala snage držati kičmu uspravno pa sam skiznula na pod i počela spontano plakati. I onda sam zapazila kako nešto škripi pod madracem. Podigla sam ga i izvukla komad papira na kome je bila isprintana moja fotografija! Na njoj sam bila potpuno odjevena (bila je to snimka koju sam koristila na svom prvom avataru dok se još nisam obezobrazila za ful golotinju), a ono što je na njoj bilo zanimljivo razlivene su fleke boje; sin je drkao na mene i svršavao po slici. Oduševljeno sam je vratila natrag i otrčala u sobu ne znajući još uvijek ni sama što ću dalje.

Posve je jasno zašto je mene privlačio Jakša; gotovo muškarac, slatkica, mišićav… ali zašto je takav dečko masturbirao na sliku svoje sredovječne majke koja se ništa posebno nije pazila po kozmetičkim salonima ili sportu, bila je zagonetka. Što je mali vidio na jednoj običnoj slici žene u sakou, ispod sportska majica, kako se otkačeno krevelji u kameru koju drži u ruci kako bi opustila dečke za koje je priželjkivala da joj se jave?
Nakon svakog kurvanja po internetu pažljivo sam brisala sve tragove, slike s harda… Nije bilo šanse da se sjetim ičeg pametnijeg, pa sam, kako sam bila sama u kući, odlučila ne razmišljati već si posamozadovoljavati picu do svršavanja. To će me opustiti i razbistriti misli, a kad smo kod njih, zamišljala sam svog sina kako radi isto na mene. Poručujem ženama koje sad ovo čitaju i snebivaju se da ni ja nisam mislila kako ću ikada misliti na dijete na ovaj način.

Brzo sam svršila, i sva zadihana i mokra do koljena pričekala da mi prestane pulsirati pička, a onda mi je napamet pala sjajna ideja. Imala sam u dobro skrivenoj kolekciji nekoliko svojih slika u različitim fazama skidanja. Stavit ću jednu na vidljivo mjesto u kompjuter i pričekat da vidim što će se desiti!
Na toj sam skidala majicu preko glave i pokazivala u objektiv sise. Jedva sam čekala da vidim oće li Jakša progutati udicu i na što ću poslije naići. Smirena poslije orgazma znala sam da jako riskiram, jer da Tomić može naići na to u računalu ili na isprint negdje po kući ako dječak bude neoprezan, al vjerovala sam u sudbinu i odlučila ići do kraja.

Poslije ručka rekla sam dečkima da moramo u kupovinu klope u Mercator (idemo u onaj u Vukovarskoj jednom tjedno) i da mi moraju pomoći jer zbog praznika ćemo nakupovati hrpu toga. Kao što sam i očekivala obojica su se pobunili, htjeli su ostati doma, ali nisam se dala, već nakon promišljanja pristala da samo Rvatin ide sa mnom, a Jakša nek ostane doma Wink
Rekla sam mu da nikome ne otvara vrata, ne mora se ni javljati na telefon i da nikako ne ide van jer kao fol, baš je pisalo u novinama da lopovi harače po našem kvartu.
Vratili smo se od prilike za dva sata, i nisam odmah stigla provjeriti mamac, već sam to učinila poslije, kad ih je muž odveo na utakmicu.

Čim se čuo motor auta kako odlaze otrčala sam u dječju sobu i pogledala pod madrac. BILA JE TAMO!!! Bože sveti, i tri svježe mrlje od sjemena na njoj. Mali je baš muški pristupio ovome. Iste sekunde razmišljala sam koju da mu podmetnem sljedeću; dvoumila sam se između tri opcije, i na kraju mu ostavila jednu na kojoj sam gola do pasa, ruku lagano opuštenih uz tijelo, a na licu smiješak.

Ponovilo se sve isto kao dan prije; jutarnja histerična kontrola situacije. Niko još nije upalio računalo, tako da sam pomalo razočarano chatala, pročitala mejlove i otišla gore. Rvatin je bio kod zubara a moj Jakša se petljao po kući. Nervozno je tražio neke teke, valjda se nije najbolje spremio za test pa su mu živci radili.
Kasnije popodne na istom mjestu, u skrovištu pod madracem, čekala me i zadnja slika sva pošpricana spermom koja je tako jako mirisala da je nadjačavala oštar vonj rastopljenog tonera.

Problem je bio u tome što nisam imala bog zna koliko svojih snimaka, tako da sam uzela digitalku, stavila je na opciju za snimanje filmića, zumirala na krevet i postavila na policu da hvata točno ono mjesto na kome ću se prčiti.
Skinula sam haljinu, kliknula okidač i brzo skočila na Jakšin krevet. Tamo sam raširila noge, s prstima rastvorila picu, zatim se naguzila, opet otvorila onu stvar, gurala si malo prstić…Izmijenjala sam par položaja, sve u trajanju od 40 sekundi.
Uz to sam okinula i hrpu odličnih fotografija. Srce mi je tuklo kao ludo… Još dok sam se slikala odlučila sam da ću to sve ostaviti na kompjuteru i malome će biti jasno da ovo više nikako nije slučajnost. Jasno se vidi gdje je snimano – u njegovoj sobi, na njegovom krevetu. To se sve odvijalo u četvrtak, a u nedjelju sam s njima napunila profil na X peepsu, stranici gdje se ljudi sastaju za ševu i koja tolerira takve slike, jer na Myspaceu i Facebooku su mi par puta obrisali profil kad bi stavila snimke pičke. Skužila sam kako mali trči na moj kompjuter čim se ja maknem i to naivno opravdava. Definitivno je znao da mu podmećem, jedino nisam bila sigurna dal zna da ja znam za drkanje na njih. Vidjela sam ga iz kuhinje kako se čudno kreće dok je išao prema svojoj sobi. To je moglo biti samo zato što si je pod majicu nagurao isprintane mamine fotografije, i morao je paziti da ga ne vidim, a i da ih ne zgužva.

Čim se zaključao u sobu počela sam njega i brata dosadno dozivati na sladoled. Poslije smo trebali svi skupa gledati film, a Jakša se bunio 'kako će rađe čitati'.
Bijesno je otključao vrata i navirio se dolje, a kada me vidio u onoj istoj spavačici u kojoj sam mu zadnji put pokazivala pičku, nije više protestirao jer je očekivao novi show. Slika koju sam mu ostavila, baš fina jedna, gdje ležim na rukama, naslonjena na laktove, širim noge spojenih peta, ko u nekom joga položaju, može pričekati.
Negdje nakon 15 minuta pustila sam da mi padne jedna naramenica i pojavi se cijela sisa. Rvatin je zaspao za vrijeme filma, tako da ga je Franjo odnio u krevet. Otišla sam ga ušuškati i rekla kako ću još čitati, no ne i Jakši. Samo sam ugasila svjetla i pravila se da i ja idem u krevet.
Skinula sam spavaćicu i gola stajala iza vrata čekajući da muž počne hrkati. Za desetak minuta začuli su se koraci; Jakša je provjeravao jel svi spavaju. Prvo je otišao čekirat Rvatina, a onda mene… sin s jedne strane vrata, ja gola s druge. Na prstima je otišao i tada se upalilo svjetlo u sobi, lagano odškrinuta vrata.
Moj stariji sin držao je u jednoj ruci komad A4 papira, a u drugoj erekciju.
Samo sam pasivno gledala sve dok ga nije počeo drkati. Vršak, muška glavica, lupkao mu je po slici. Po meni. Bila je to luda, skroz neočekivana situacija s kojom se nisam nikada prije susrela u životu tako da nisam imala blage dume što da radim, a nešto sam morala. Nametalo se samo po sebi.
«Svjetlo ti još gori…», odškrinula sam vrata i ušla.

«Mama!!!», bio je toliko šokiran da je to prošaputao nekim užasnim tonom.
«Šta to radiš?», nastojala sam se ne smiješiti previše, da se mali ne uplaši kako sam pijana ili luda. Mojom slikom je neuspješno skrivao kurac, onako okrenutom, da se ne vidi što je s druge strane. Zatvorila sam vrata iza sebe i nastavila ići prema njemu.
«Mama, daj se…»
Presjekla sam ga podignuvši dlan u zrak. «Jakša, slušaj me. Itekako znam što radiš. Našla sam prošli tjedan onu sliku što si je imao pod madracem i ostavila ti neke bolje za to.» Zatim sam legla na pod, «Ovo tu sada ti je jedinstvena ponuda. Ako si za, možeš me gledati u živo i natezat se.»
Zurio je na takav način da nisam mogla odgonetnuti što mu je u glavi.
«Opušteno, ajde…nije zajebancija. Klekni pored..i daj mi to..», nervozno sam pokazala prema slici koju sam zavijorila u stranu. To mu više neće trebati.
Gledao me neodlučno u grudi. Zatim je spustio pogled na struk.

«Ajde, ako sam ti zanimljiva, drkaj si ga. Smiješ, nije zajebancija, kažem ti.»
Kurčić mu se zatrzao. Za svoje nježne godine imao je pripadajuće malog kurca, al s finim glavićem. Oko njega raslo je par rijetkih, bljedunjavih dlačica.
Jakša ga je primio i počeo mrcvariti u dlanu od čega mu je narastao možda još centimetar, dva, ali ništa bitno. Sačuvaj bože da bi se moglo govoriti o kuratosti.
«Takkkoooo…Fino ga potegni i naciljaj u mene. Ispali što imaš u majku, hoću osjetiti ko da si me metkom darnuo.»
Kada mi se po koži razlio prvi dječakov mlaz imala sam osjećaj blage struje. Koljena su mu klecala, dodirivao me njima po rebrima, a onda spustio puškicu i špricnuo me po kukovima. Jako je brzo drkao, energično. Tako jako i tako blizu meni ga je cijedio da me svako toliko dodirnuo zgrčenom pesnicom u kojoj je žmikao kurac.
Bila sam toliko uspaljena da uopće nisam razmišljala.

«Ček, ček malo…Prestani drkat», pogledao me kao da je napravio nešto loše. «Sve je uredu, fino to radiš…samo da se ja malo premjestim. Odi, dođi ovdje.»
Jako sam raširila noge i pokazala mu da se uvuče među njih.
«Dobro je sad, nastavi.»
Jakša je bez treptanja gledao u moju mokru, obrijanu ženskost. Ruku sam spustila na klit i trljala ga kružnim potezima, onako podižući guzu s poda, a u rupici sam imala uvučena dva prsta koji su razvlačili sluz.
Osjećala sam kako mi se orgazam bliži. Udario me takvom snagom da su me poslije boljeli mišići kao da sam cijeli dan nosila drva.
Glavić mu je svaki puta kada bi ga potegnuo prema meni dodirivao moj klit, tako da sam se kao fol u strasti izvijala da me što češće pika. Onako mlad brzo je svršio i drugi put, a sada mi je s prvim mlazom prvo zalio klit, i od tamo se sve slijevalo po obrijanim usminama, a onda ga je podizao i gađao me od mlohavog tetastog trbuščića, preko cica do face. Naciljao me ravno u čelo i okinuo.

Tako me s tim iznenadio da sam se sva tresla. Nisam imala pojma da sperma može daleko letjeti, al pravi šok je nastupio kad se mali bacio na mene i počeo lizati lokvice sjemena.
«Šta to radiš???», nikad mi to još muškarac nije radio.
«Kaj nije tak i u kuhinji, mama? Pa to si nas ti naučila…zadnji mora poprati… Takva je igra.»
Htjela sam ga pitati na kakvu to igru misli, ali sve me više napaljivao, ljubeći mi sad vrat i uši.
«Tu je sve mackavo, sine», tiho sam rekla i razmaknula donje usne.
«Mislim da ja to nisam zaprljao», hladno je rekao i vratio pogled s pičke na moje oči. Mali prasac me svirao ko violinu.
«Nisi, ali su uzrokovao. Zato ćeš i očistiti.»
Kada mu se dah približio vlažnoj pički poludila sam. Svaki živac mi je gorio, sin će mi lizati picu! Nikad neću zaboraviti prvi dodir njegovog jezika na mekom tkivu. Uzdasima sam ga motivirala da nastavi, da me sisa sve jače. Kada je napokon odmaknuo glavu da udahne bila sam skroz potrošena, ležala sam na podu sinove sobe razvaljena kao krpena lutka.

Dečko je klečao i tako me nježno gledao. U tom pogledu vidjela se sva njegova ljubav, to koliko mu je stalo da me usreći. Onda me primio za sisu i stisnuo je jače no što ženi paše, ali sve sam mu oprostila jer je bio jako neiskusan. Pomicao se po meni polaganim pokretima za koje se jasno znalo gdje vode. Dodirnuo me njime po njoj opet me podsjetivši na svoju nevjerojatnu mladu energiju. Dečki mogu svršavat i svršavat i svršavat! Bože koja snaga, kolika želja da zadovolji! Prije svega u njemu sam gledala svoje dijete i sa svom majčinskom ljubavi htjela sam ga naučiti o davanju i primanju, ništa ne uskratiti. Mali pomak u kukićima bio je dovoljan da uđe u mene i da mu se na licu pojavi izraz čistog šoka, a onda beskrajnog užitka. Dok mi još nije gurnuo ni glavić vodio ga je razum, bio je već dovoljno velik da zna kako se s majkom takve stvari ne rade, no kad je iskusio, shvatio je da je to prirodno da prirodnije ne može biti. Blaženo sam se nasmiješila njegovoj sreći.

«Hajde maco, okej je…pomići ga u mami…», počeo se mrdati u guzi, a ja sam miješala da mu olakšam dok ne ulovi ritam seksa. Sam je sve žešće tucao, al već za par sekundi, ne sjećam se točno koliko, zacvilio je, «Mamama…jaaaaajjj…»
«Znam mačak, samo nastavi…idemo, za mamu…», zagrlila sam ga oko ramena i bedrima ukliještila da mi se ne izvuče dok svršava.
Mlazovi su me počeli tankati. Jakša se u tijelu sav zgrčio, oči su mu bile otvorene, ali izokrenute. Sjetila sam se da bi mogla zatrudniti, no sad je bilo kasno. Nisam bila u cvijetu mladosti, ali sa 4 banke još sam imala ciklus. Ne, nije me napumpao, da vas ne držim u neizvjesnosti, al jebemti lako se moglo desiti.
Oboje smo bili krepani od svršavanja. Nije imalo smisla forsirati, tako da sam ga kao i svako veće spakirala u krevet, i to tako da je večeras prvi put smio spavati bez bokserica – gol.

Ja sam se na brzinu otuširala i uvukla mužu u krevet. Brzo sam zaspala, jer mozak mi je kipio od bezbroj pitanja, tema…a ni na jednoj se nisam mogla zadržati.
Osjećala sam se nekako potpuno smireno, kao da sam po drugi put ispunila svoju žensku dužnost. Prvi put je to bilo kada sam rodila sina, a drugi sada kada sam mu skinula nevinost.

Prošla noć bila je kao neki san. Prelijep i ugodan. Morala sam nakon buđenja malo ostati u krevetu i promisliti o tome što se dogodilo. Da nisam preuzela inicijativu ovo bi bilo samo još jedno teško frustrirajuće jutro, ali jesam. Maženje je odvelo do…do kraja. Sin me imao.
Iz kuhinje su se čuli veseli glasovi dječaka, i jedan od njih više nije nevin. Smjesta sam se posramila i prekrila lice jastukom. Sva crvena smijala sam se i veselo lamatala nogama po zraku. Kako život zna biti lijep! Pa je, Jakša je spomenuo riječ 'igra' dok smo se ševili. Time mi je skinuo bar 20 godina. Tog sam se jutra probudila kao zločesta curica, a ne umorna i erotski zapuštena starka.

Lijeno kao maca ustala sam iz kreveta i protegnula se. Na podu je ležala moja prozirna spavačica. Tomić je sigurno nije ni zapazio…ako i je, nema šanse da je razmislio zašto je tamo. Navukla sam je i spustila se u kuhinju. Jakša je bio za Playstationom, a Rvatin petljao po novom mobitelu kojeg mu je tata juče kupio.
Natočila sam čašu vode.
«Jutro…», stariji se našao iza mene i poljubio me u rame. Osjetila sam kako mi steže obje nadlaktice.
«Mmm….», istovremeno sam se opuštala i vlažila pod njegovim mladim šakama. I prije no što smo postali ljubavnici Jakša me često masirao, mali je imao magičan dodir. Bez riječi sam gledala kroz prozor.
«Sinoć je bilo super, mama…», šapnuo mi je na uho. Onda je gricnuo resicu i skliznuo obje naramenice dole. Odskočila sam onako gola; s jedne strane prozor na ulicu, s druge mlađi u boravku, a ja se natežem golih sisa sa 12godišnjakom!
«Ejjjj…okej je, smiri se…» I dalje sam bila nervozna, ali sin je zavladao mojom prirodom ženke koja će se podčiniti i dječaku-muškarcu.

«Voliš sve okolo zadovoljavati, ha?»
«Molim…?»
Uštipnuo me za bradavicu. «Pročitao sam ono kaj si slala klincima na netu. Nemaš baš puno u glavi, stara. Voliš odraditi kako ti se kaaaažžžžeeee…», sablasno mi se nacerio u uho.
Sve sam više gubila kontrolu nad situacijom, sin mi je zavladao i mozgom i tijelom, «Jakša…na što si mislio kad si spomenuo 'Igru'? Sinoć si rek…»
Zakrenuo mi je zglob i gurnuo me u blagovaonicu. Od tamo sam lijepo vidjela dnevni boravak i potiljak mlađeg sina na kauču. Brzo sam se trznula natrag prema kuhinji, ali Jakša me savladao i prosiktao, «Ako nećeš da Rvatin i stari saznaju, slušat ćeš bez potpitanja! Jasno?!»

«Molim te dušo…Joj, daj kaj ti je… Dobro, boli me, pusti me…Nemoj da me mali ovakvu vidi, ne budi životinja, Jakša! On ti je brat, znaš što ćeš mu napraviti?! Sjebat ćeš ga za cijeli život!» Oči su mi se počele puniti suzama boli i poniženja. Sin me pustio i grubo odgurnuo od sebe teatralno pokazavši prstom na ustima da čkomim. Onda mi se primaknuo na jedan centimetar i gledajući me netremice u oči protrljao prstima pičku. Gurnuo je nekoliko prstiju nutra i ne trudeći se biti nježan, a zatim ih je podigao do mojih usana i nakrivivši obrve dao do znanja kako očekuje da ližem. Posisala sam svoje sokove bez pogovora.
«Igra..igra mamice ide ovako; ti radiš što ti se kaže, a ja ću te onda MOŽDA pustiti u Igru. A sad se odi otuširat, smrdiš po pički. Ne možeš takva među ljude. Dogovorio sam s Josipovom mamom, Rvatin će ručati kod njih, moraš ga odvesti. A i njegova stara hoće pričat s tobom.

Popikavala sam se ko prosjakinja prema svojoj spavačici, ali Jakša mi ju je istrgnuo iz ruku i zaderao se «MARŠ GORE TAKVA KAKVA JESI!»
Bez okretanja sam odjurila u kupaonu dok mi je velika bijela guzica lelujala pri svakom koraku. Na krevetu me čekao tanak cvjetni kućni mantil kojeg je moj sin očito htio da obučem. Uz treskanje vratima naredio mi je da padnem na koljena. Gledala sam ga od dolje kako skida majicu preko glave i raskopčava remen.
«Pa bar zatvori vrata!»
Uopće me nije doživio. «E ovako ćemo, hoćeš da tata i mali saznaju..?»
«Joj bože…»
«Jel to da il ne?!»
«Ne!»
«Onda ćeš prvo ko dobra kujica slušat, zatim kimaš potvrdno glavom i nema komentara i pitanja. Znam koliko voliš lajati!»
«Znaš šta, ovo…»
«Pičku materinu, jel opet imaš nekaj za dodati???»
«Dobro, dobro…», sad smo oboje bili goli.

Zanima te igra? Danas ćeš sve saznati. Tvoj sin dio je organizacije… ono, ko masoni, rotari il HDZ, sam kaj su oni goli kurac za nas. Mi smo grupa dečkiju, najjebenijih likova iz kvarta koji skupa drkaju. To je sve počelo prije par tjedana kad smo prebili jednog cigana na okretištu i uzeli mu stare magazine koje je prodavao, a među njima je bilo i pornjave. Izdrkali smo se u parku svi na istu duplericu, a kak smo bili napušeni pao je dil da ko zadnji iscjedi jaja mora sve polizati. To se zove IGRA. Prošli tjedan Mihael je donio fotku starije sestre koju je snimio kamerom postavljenom u kupaoni. Onda je Beba uletio sa snimkom mame na nudističkoj plaži, al bila je bezveze.
Presporstski, čak se ljubazno smijala u kameru, a i ružna je. Ja sam ih sve spusti sa tvojom fotkom, dečki su popizdili, razvalili su si kurce od drkaone. Zato sam lizao spermu sinoć sa tebe. To je IGRA. Kužiš ti uopće kaj ti pričam?!!!»
Kimnula sam shvativši da mali očito eksperimentira i koliko su ova današnja djeca grublja od prijašnjih generacija. Najležernije priča kako su pušili drogu i istukli nekog samo zato što je Rom, a nemaju ni poštovanja prema ženama iz porodice, baš ni najmanje.

«Okej, onda se diži i odvedi Rvatina Josipu.»
Umorna od svega teško sam ustala i krenula prema ladici, al Jakša ju je naglo zatvorio tako da mi je ukliještio prste, «A ne..neće ti tu ništa trebati. Ideš samo u mantilu i šlapama.»

Odvela sam malog, i malo se začudila što me stara od Jospia čekala pred ulaznim vratima. Htjela je da odemo na nekakav brzinski šoping i kavu pa smo otišle. Kad sam se vratila Jakša me nervozno čekao. Imao je planove sa mnom.
Bez objašnjenja primio me za ruku i poveo van. Nismo razgovarali. Hodalo se do kraja ulice, pa po kratkom makadamskom dijelu, a zatim me grubo natezao kroz šikaru sve do prilično nedostupnog mjesta iza groblja do koga se može doći samo ako hodate po potočiću. Nisam tu nikada bila. Tu su nekada očito iskipavali građevinski materijal od kojega se stvorilo pravo brdo, ispod kojeg su nervozno pušili Jakšini prijatelji, po prilici pet mladića od 12-14 godina starosti. Šokirali su se kad su me vidjeli, a bogme i ja kad sam detaljnije proučila mjesto na kome se jebenija ekipa od HDZa okuplja – truli madrac, šprice, smeće…čak je i kokoš kojoj su u glavu zabili križ i okolo nacrtali pentagram bila uz vatru založenu starim gumama.

«E jebote kaj si staru doveo, hahaha!!!»
«Daj šuti, Mihael.» Sin je očito dominirao i svojim prijateljima. «Stara, lezi dole. Ovo skidaj.» S tim riječima strgnuo je s mene mantil i gurnuo me na onaj popišani madrac.
«Dečki danas drkamo po živoj ženi!»
Hladan povjetarac pirio mi je ravno u pičku koja se naglo ovlažila. Bila sam previše šokirana da se pobunim, iako mi je mozak u sebi urlikao od užasa. Najstariji je bio taj mali Mihael; možda je imao i više od 14 godina, ali još je išao u osnovnu školu što nije bilo ništa čudno za djecu u kvartu u kome smo živjeli. Samo rijetki su Hrvatski govorili koliko toliko dobro da se na njemu mogu sporazumijevati, a kamoli školovati. Niko mi se nije predstavio, ali čula sam ih kako se međusobno oslovljavaju sa Sebo, Vilson, Beki i Toni.

«Jebote, jesam ti rekao da legneš dolje?!», sin me bijesno pogledao jer sam još stajala. Iznerviran primio me za ruku i stresao ko govno prema truloj spužvi.
Pala sam na koljena, na sve 4 kao kuja, a mali je jednim potezom smaknuo bermude i bokserice. I drugi monstrumi stvarali su krug oko mene keseći se svojim mutavim facama u nevjerici. Jakša je prvi počeo drkati, ali ostali su mu se brzo pridružili, svaki na svojoj točki i spreman da me zalije. Znala sam da je to ta njihova IGRA, i da će zadnji morat polizati sve.

Žmirila sam da mi ne odleti sjeme u oči, ali ipak sam zbog znatiželje svako toliko zirkala kroz trepavice. Zadnji koji je skinuo hlače bio je Mihael, dječak koji je sa svojih 14 (?) godina već imao kurčinu od barem dvadeset centimetara! Kožica mu je bila pretjerano razvijena, tamnocrvena i visila je u obilnim valovima kao da ima neku bolest. Ostali klinci imali su očekivane dječje kite. Možda zato što su svi bili crnokosi i imali spojene obrve, već im je stidna dlaka oko kita bila gušća nego odraslim muškarcima koje sam imala, a naravno i mome Jakši koji je, kao što sam rekla, po ocu Hercegovac, po majici Srbin, a ovi klinci su nekakvi mali cigo-šiptarčići koji su se od rata nakotili ko štakori po bloku.

Zapazila sam da su svi ti mali drkaroši dešnjaci i da masturbiraju na isti način. Jakša je klečao i cilja me glavićem u bradavicu, Sebo je stajao iznad mene i pokušavao nanišaniti karicom uho pa je zalijepio mošnje na moj obraz. On je prvi svršio. Drugi mlaz jako me pogodio u pupak i raspršio se po svemu okolo. Od stresa sam raširila noge i osjetila hladan ljepljivi mlaz kako mi se slijeva po usminama. Bilo je svježe, tako da mi je pasalo da me što više prekriju toplom tekućinom, iako se brzo hladila na proljetnom povjetarcu smetlišta.

Opet sam zaklopila oči, i tada sam osjetila kako mi se Mihaelova koljena zabijaju među bedra i šire ih. Velika dječja kurčina opasno mi se približavala usminama, pritisnula i rastvorila ih. Dječak se držao rukama pored moje glave kao da radi sklekove, a ostali su piljili u nas. Rastegnuo mi je ženski kanal onako kako dugo nisam osjetila. 15 centi je najveće što me tamburalo posljednje dvije godine. Za velikim glavićem slijedio je ostatak batine koja se zaustavila tek kad je osjetio da je udario u grlić maternice. Stisnula sam ga mišićima i još se malo raširila da mi fino sjedne među noge, onda sam se savila u koljenima i malo odignula guzu s podloge. Slijedilo je ubitačno tucanje. Već sam skužila kako klinci ševe, vrlo brzo svrše, ali nemaju osjećaj za mjeru; tih par uboda zabijaju se kao jureći vlak. Za par sekundi jaja su mu se zgrčila i mlaz za mlazom sjemena tankao je ravno u mene. Da sam bar mogla vidjeti koliko je toga iscijedio mali Mihael tog dana u mene!

Dečki su se bez riječi izmjenjivali. Uopće ni na koji način nisu davali do znanja da me doživljavaju i malo ljudskije od fotografija na koje su se do tada praznili. Nije bilo ni gledanja u oči, osmijeha, pa ni traženja dopuštenja smiju li mi nešto napraviti. Zapravo nisu se ni trudili, jednostavno bi legli na mene, ugurali kurac i skakali.
Osjećala sam neugodnu prazninu za Mihaelovom kurčinom. Mogla me pojebati čitava četa ovakvih, ali s tako malim klincima to je prije nadraživanje nego ševa. Raspaljena kakva sam bila, privukla sam najbližeg balavca za nogu i utrpala si njegov kurac u usta. Jedan među nogama, drugi u ustima, možda ću nešto i osjetiti, jel.

Jakša je mislio da je on na vlasti, da me kontrolira, al sjebao se u procjeni jer volim da me se nagazi tako da je ipak sve po mom! Itekako sam vladala situacijom! Htjela sam ih sve potrošiti, da me ispraskaju tim svojim balavim žljundricama na najsramotniji način poznat čovjeku - vrlo rado ću tim malim otpadcima posisati zadnju kap iz ciganskih jajčeka! Trusila sam ih ko najbolesnija kurva dok me nije omeo zvuk pucketanja grančica. Kao da netko hoda, dolazi….
Podigla sam glavu sa zemlje i vidjela susjedu Jasnicu, inače medicinku u našem domu zdravlja, kako preskače potok. Svaka akcija je prekinuta. Mihael je spustio pogled, nije imao snage gledati u svoju mamu.

Prizor kojeg će ova žena ugledati za sekundu - dvije nije bilo lako objasniti. Ja, također majka i susjeda, gola na trulom madracu s jednim kurcem u pički i drugim u ustima, a okolo grupica dječaka drka i čeka svoj red.
*
«Slava????!!!! Slava Tomić??? Pa što je ovo..Jesi dobro!!!!??? Pohitala je naprijed jer joj je prvi impuls bio da me nadrogirana djeca siluju, al kad je vidjela da to očito nije tako, ukočila se. Maleni su se na brzinu oblačili. Niko mi nije htio pomoći da se dignem tako da sam se jedva sama osovila na noge. Iz pičke mi je potekao debeli mlaz sperme i zvučno kapao po madracu. Cijela sam bila ljepljiva od sperme na koju su se već dobro nahvatale mucice obližnjih topola.

«Na što to ličiš…», u nevjerici me gledala očekujući nekakvo objašnjenje situacije.
Pogledala sam je ravno u oči, iako sam bila posramljena. Znala sam da nemam što izgubiti. Ona će ovo ispričati mužu, ovi klinci svojima doma. Prije no što padne mrak po mene će doći policijski kombi, a sutra sam na naslovnicima svih dnevnih novina.
«Koliko dugo si tu…? Od kad nas gledaš?», oči su joj se spustile na moju bradavicu s koje se kap sperme spremala na pad.

Primila sam sisu od ispod i podigla je prema usnama. Dok sam se tako oblizivala ni u jednom trenu nisam maknula oči s Jasninih.
Zatim sam joj prišla bliže i – ponudila desnu.
Atmosfera se osjetno opuštala. Jasnine oči su se proširile na način kao da je spremna i sama se uključiti u našu Igru.
To je osjetio i njen sin koji se stao iza mame skroz gol, i dalje s podivljalom erekcijom.
Primio ju je odostraga za ramena i spustio prema mojim sisama od kojih je usnama bila udaljena ni dva centimetra. Na razdaljini daha. U ovom položaju rub haljine popeo joj se uz bedra, a dok je ona sklapala usne oko moje sise, Mihael ga je podigao još malo i lupio kurcem po guzici. I druga mamica bila je u Igri.

Sad sam se mogla opustiti, moja tajna je na sigurnom. Klinci sigurno neće lajati, a da i probaju, tko će im vjerovati? Malim musavcima ili uglađenim gospođama? Podigla sam Jasninu bradu i pitala je, «Jel si se šokirala mojim ponašanjem, ili te povrijedilo što nisi dio ovakve kombinacije?»
«Ma…nisam mogla vjerovati što vidim. Tak, vani..gdje može neko i naići. Huh…jako su mladi, to su djeca…Pogle te noge. Po koljenima vidiš da su bebe. I kaj s Tomićem? U braku si, znam ti muža.»

Tu su riječi zamrle, jer je kontrolu preuzeo kurac koji joj je već par puta odostraga prošao po procijepu.
Iskoristila sam priliku i brzo je zgrabila za sisu preko majice. Naravno, bradavice su joj već bile ušiljene. Drugom rukom povukla sam zatvarač, a mali Mihael savršeno mi je uigrano asistirao (znala sam da taj klinac valja!) i nastavio skupa sa mnom skidati svoju mamicu.
Dečku sam, kako se i pristoji, ostavila čast da staroj skine gaće. Nešto je štrmljala, al sam joj začepila usta dugim poljupcem. Ubrzo je ostala gola, izuzev cipela, baš kao i ja. Dvije mame strastveno su se ljubile nasred smetlišta okružene razularenim dječacima koji su u rukama držali kurčiće uperene u njihova meka, zrela tijela.
Jasna je kao pod utjecajem neke teške droge pratila sina koji ju je držao za ruku i vodio prema madracu na kome su me isprčili. Postavljena je u položaj kuje koju će se pariti, a ja sam klekla pored nje da je mogu i dalje ljubiti u usta. Oči su joj skoro iskočile iz duplji kad je osjetila da joj je odostraga sunuo kurac. Za svaki slučaj sam joj brzo zakrenula bradavice i sisala joj uho. Ako joj je ostala i jedna bistra misao u glavi koja bi ovo mogla probat prekinuti, tijelo je sad previše uspaljeno za odustajanje od tinejdžerske prašione.

Nečiji kurac me pogodio u obraz. Jasna i ja odvojile smo usne tako da mogu primiti mladi glavić na jezik, a ona je ionako morala biti koncentrirana na agresivan seks koji joj je pružao kurati sin.

Toliko mladih ševaca, a nas dvije rasne tetice same zadužene za svu tu dječju energiju. Sve sam ih poševila i popušila barem jednom prije no što je Jasnica banula, a od onda sam okrenula bog te pitaj kolko rundi na tim dječacima.
U rijetkim momentima kad fakat ni jedan više nije mogao skakati po našim rupama, naređivali bi nam da se međusobno očistimo jezicima. Jasna je polako i nevješto lizala, baš kako to rade žene koje nemaju lezbijskog iskustva. Dečkima smo priuštile fenomenalan šou, a orgazme više nismo brojale ni mi ni klinci. Poslije mi je ispričala kako se do tada ševila samo s mužem jer je odrasla uz roditelje koji nisu bili toliko strogi koliko su bili dosadni, a nisu ni radili pa su je stalno imali na oku. To se sad lijepo promijenilo.

Sunce je zagrijao kad smo se vračale uz taj potočić kući. Mantil u kome sam došla bio je mokar jer sam se ispljuskala vodom u onom potoku da baš ne hodam po cesti sva zaspermana, a stopala su mi bila tako natekla da nisam mogla obući šlape pa sam ih nosila u ruci.
Jasna je otišla prvo meni doma da se malo sredi prije no što se pojavi pred mužem. Čim smo sjele u kuhinju i zapalile cigarete, uz mirise kave koja je ključala na štednjaku, razgovor je krenuo…

Vlazna Picka Moje Ujne

Moja ujna je ujakova druga žena, jer mi je prva ujna umrla pre 10 godina. Zove se Jelena, ima sada 48 godina, a ujak je stariji od nje 12 godina. Od sve rodbine ona mi je nekako prirasla srcu jer sam sa njom mogao razgovarati o svemu šta me je mučilo i zanimalo. Moja omiljene teme bile su seks, žene, ljubav mada smo o svemu pričali. Ujna je bila otvorena žena i slobodno je pričala o svemu, tako smo se i povezali i saznavali tajne jedno o drugome, stvari koje nikada nikome ni za živu glavu ne bi ispričali. Ja nisam baš imao sreće sa ženama a kako sam saznavao polako kroz razgovor da ni ona baš nije imala sreće sa ujakom mada je on voli i pomaže joj, ali ne zadovoljava je u onome što je njoj sada kako mi je priznala najpotrebnije, a to su bračne dužnosti. Ja imam 30 godina i zovem se Željko. Oduvek sam voleo starije žene, pa me možda zato ove sa kojima sam bio i nisu baš nešto zadovoljavale jer na strani starijih je bilo iskustvo i nije bilo foliranja u svemu pa i u seksu, tačno su znale šta žele, kada i kako. Jednom prilikom sam ujni pričao kada je došla kod mene da ako bi voleo sa nekim da budem to bi bila starija žena zbog razloga koje sam već naveo. Namerno sam opisivao ženu njenog tipa jer sam je potajno gledao kao ženu koju bi voleo da izjebem, ali nisam hteo da ako mi ne uspe da pukne bruka u porodici. Često sam dolazio kod ujaka a i oni kod nas, a često je i ujna sama znala dolaziti pa smo tako dugo pričali da ju je nekad i ujak zvao i pitao da li ona ima kuću. Uvek je imala haljinu malo iznad kolena pa me je u počelo zanimati šta se krije među tim nogama i da li joj je trenutno obrijana pička ili je čupava jer sam ja u našim razgovorima uspevao da je navedem na to da mi kaže ali to je sve bilo iz okola nikad direktno pitanje. Na način kako ja volim da mi devojke imaju frizuru dole pa se i ona malo otvarala i rekla mi da ona voli malo čupavo da ostavi iznad a okolo obrije. Guzica joj je bila malo veća ali ne previše, a sise su joj bile baš velike i njihale su se kad hoda, pa sam tačno znao kad nosi grudnjak a kada ne. Tako sam već recimo dosta bio upućen u to kako je ona dosta seksualna žena i formirao sliku o tome šta voli, oprezno naravno. Često sam im pomagao i jednom sam u njihovoj spavaćoj sobi montirao jedan ormar jer je ujak bio zauzet na poslu,a ja nisam imao pametnija posla. Ujna jeca je radila nešto u kuhinji oko ručka i s vremena na vreme me je zapitkivala da li mi nešto treba i kako ide posao. Odgovarao sam jej da je sve ok i da ne brine. Malo sam pomaknuo komodu kako bi napravio mesta za ormar koji sam sastavljao i video sam da je dole na bila jedna knjiga koju sam instinktivno podigao i otvorio. Video sam da je to ujnin dnevnik u koi piše o čemu rzmišlja i šta je muči. Naravno nije mi đavo dao mira i počeo sam onako u preletu dok sam listao da čitam unose. Na jednom sam se zaustavio, u njemu je pisalo kako je već na rubu živaca i da će da popizdi, nastavio sam dalje, pisala je o tome kako je ujak dobar čovek ali da njoj treba seksa i treba joj da se dobro pojebe, jer je ujak već stariji i ne može da je zadovolji kako treba i da joj je već dosta drkanja i njegovog balavljenja po njoj, da želi da se oseti kao žena, a ne kao objekat za jebanje na kojem će se neko istresti, okrenuti na stranu i zaspeti a ona ostati nezadovoljena i morati do orgazma doći masirajući pičku kad on zaspi. Treba joj nežnosti i milovanja kod seksa, treba joj predigra i maženje posle seksa. Dalje rečenice su me začudile ali i napalile do bola, malo malo pa pogledavam po Željkovom kurcu ali sam primetila i kako on mene gleda kad misli da ja ne vidim, ali kako, kad to nije u redu, šta ako se sazna. Priznao mi je da voli da njegove partnerice u seksu ne nose grudnjake i gaćice jer voli da su pička i sise slobodne, tako ću i ja raditi pa će možda nešti i pokušati mada ovo nije uredu ali niko ovo ne čita osim mene pa me niko neće ni osuđivati. Nisam mogao da verujem šta se dešava i sada su mi puno jasnija bila njena ponašanja kad je blizu mene. To mi je samo dalo potvrdi i dalo snage da nešto pokušam ali nisam hteo da žurim. Kad sam ja dolazio kod njih primećivao sam da se dosta slobodnije oblači, kad ujak nije bio kod kuće. Znao sam je ponekad uhvatiti kako baca pogled prema mom kurcu, a čim ja primetim odmah ga sklanja. Često je znala biti obučena u tanku letnju kućnu haljinu. Ja sam to naravno koristio da joj gledam u noge jer su bile prelepe, bele, što znači slabo sunčane, a gore su joj se sise klatile kao blesave dok je hodala da su se čak i bradavice nazirale kroz haljinicu. Naravno da je uhavtila moj pogled na sebi ali nikad ništa nije govorila niti uradila povodom toga, a meni se kurac dizao da je hteo šorc da pokida. Ujak je bio dosta mršav kao i ja pa sam ponekad ako im nešto pomažem pa se uprljam da ne idem takav kući uzeo nešto od njega i obukao. To mi je u zadnje vreme postalo čudno dok nisam svoje sumnje potvrdio. Jednom prilikom me je ujak pozvao i zamolio ako ne radim ništa da li bi otišao do njega i montirao mu plafonjeru u kuhinji, rekao sam da može, uzeo bušilicu i alat i otišao do njega. On je upravo odlazio na posao. Bio je vreo dan i ja sam bio tek ustao i nisam se baš razbudio još , obukao sam se malo toplije i bilo mi je vrućina, pitao sam ujnu da li mogu da uzmem neki šorc od ujaka jer je vruće za popizditi, naravno rekla je Jeca i otišao da se presvučem.

Skinuo sam se gol i obukao šorc na gol kurac koji je već bio dignut čim sam video ujnu i njene sise jer je znala da volim veće sise i znao sam da mi ih namerno izbacuje u prvi plan, ujak je već bio otišao. Ona je nešto briskala po sobi dok sam ja nameštao plafonjeru pri tome se guzeći meni a kad je bila okrenuta meni video sam da joj je haljina otkopčana ,malo više nego što bi trebalo i da sise samo što ne ispadnu koliko se tresu dok ona briše. Plafonjera je na plafonu, bio sam na lojtrama, tada mi je bila okrenuta leđima, tada sam odlučio da malo rizikujem i vidim njenu reakciju, malčice sam spustio šorc kako bi mi glavić kurca izvirio napolje. Pozvao sam ujnu da mi malo pridrži lojtre jer se klimaju i da se bojim da ne padnem jer nisu bile baš visoke pa sam morao malo da se istegnem da dohvatim sve gore, a morao sam još i da je spojim na struju. Došla je do mene a ja u početku ne gledajući dole sam joj rekao da uhvato za obe strane lojtri da drži. Stala je toliko blizu da sam osetio njen vreo dah na glaviću ali nije ništa radila. Polako sam spustio pogled i video sam da gleda u njega i da se ne mrda, kao hipnotisana.

Iskoristio sam to da joj odozgo gledam u sise, sad sam video i malo bradavice koje sa kako sam primetio tamno smeđe boje i već u bile velike. Što mi je reklo da je već debelo napaljena. Pomislio sam da je gola ispod i da samo tu haljinicu ima na sebi. Ja sam polako zavrtao šarafe kako bi to što duže trajalo. Zavrnuo sam šarafe, spojio žice i sad ga je trebalo isprobati. Zaključio sam da sam je dosta mučio i rekao joj da ode do prekidača i da ga upali da vidimo da li radi, nije se pomaknula, ponovio sam joj, ujna ajd upali da vidimo kakav sam majstor.

Aha, rekla je kao iz nekog sna i teškog srca se odvojila od mog kurca i upalila svetlo. Naravno, plafonjera je radila a ona se vratila svom poslu, brisala je stol u trpezariji ne skidajući pogled sa mog kurca, dok sam se ja trudio da se pravim da ne vidim u šta ona gleda. Poklopio sam plafonjeru i sišao sa stavim lojtre negde gde neće smetati. Okrenula mi se leđima i naguzila kako bi bolje obrisala noge od stola. Noge su joj bile prelepe, obrijane. Mislim da smo već oboje bili napaljeni do iznemoglosti. Vrtila je lagano guzovima uz ritam muzike koja je lagano svirala.

Nabrzinu sam svukao šorc i krenuo do nje sa kurcem u ruci.

Došao sam do nje i stavio joj ruke na guzicu, podigao sam joj haljinu. Zaustavila je i vrtenje guzom i pevušenje. Pred očima mi se ukazala gola pička, malo otvorena i vlažna. Nastala je tišina od par trenutaka... Stavio sam kurac šireći joj usmine i nabio joj ga do kraja jer nisam mogao više da izdržim. "AAAAhhhhhhhhh, Željkoooo.... usudio si se .... napokonnn..." Proderala se jer sam snažno ušao u njenu pičku i nabijao je kao da će mi tu pičku uskratiti. "Srećo ujnina jebiii.... ahhhhh... me, samooo me jebi.... ne vadi ga.... ahhhhhhhhh! Napokon.... pravi kurac.....

u meni srećo ujnina, hvala ti, derala se ona kao da je kolju.......... Kraj nas je bio radio, malo sam ga pojačao da se u komšiluku ne čuje da se ona jebe, a videli su ujaka da odlazi. Nabijao sam je čvrsto joj stezajući guzove, gnječeći ih i stiskajući. Podigla se, uhvatila se rukama za rub stola, ostajući nagužena i sama se nabijajući na moj kurac kao da joj je to zadnje....

spustio sam joj jednu ruku među noge, pritisnuo joj pičku i počeo da je trljam dok sam je i dalje nabijao. Snažno sam joj masirao klitoris.To ju je još više uzbudilo i počela je da se rita, da uvija noge iz guzove, ludila je...
Too srećo moja... jebi ujnu svoju...
AAAAAAhhhhhhhhhhhhh zasteenja ona, celo vreme duboko disajući.

Pomerao sam obe ruke po njenom telu dok nisam došao do sisa koje su se slobodno klatile ispod haljine natezajući dugmad.

Zgrabio sam je za obe sise i počeo da ih stežem preko haljine, natežem i gnječim. Popizdeo sam od strasti i rastrgao joj haljinu u predelu sisa i sise su napokon ispale napolje...

Rekao sam joj, ujnice moja šteta je ovakve sisetine da držiš zarobljene ispod haljine, "uuuuhhh sada su tvoje i radi s njima šta god želiš, ma nek ide sve u pizdu materinu, radi samnom šta hoćeš, jebi me kad god i kako želiš, tvoja sam srećo mojaaaaaaaaahhhh"


Sada vidim da je ujna pod mojom kontrolom i da je željna dobre jebačine. Počeo sam da je natežem za sise i da sise vučem prema sebi a tako nju dublje na moj kurac... Imala je sise tako lepe i velike da sam ludeo za njima. Imao sam osećaj da ću da svršim a to nisam želeo, prekinuo sam i kleknuo iza nje i lagano joj vrelim dahom pirnuo na pičku i krenuo da je ližem tako naguženu. Držao sam je za sise, štipnuo za bradavice i povlačio za bradavice. Cuclao sam joj pičku, lizao je, cuclao klitoris i grickao ga dok mi je uvijala dupetom po licu i nabijala mi se na lice trljala ga po meni.Lizao sam joj i cuclao usmine, nabio sam joj i dva prsta u pičku i jebao je malo prstima dok mi se sperma vraćala nazad u jaja želeći da što duže jebem ujnu. Ujna se pridigla i ispravila se i rekla da sad hoće ona mene da zadovolji, okrenula se prema meni tako me poljubila da je to bilo neverovatno, ljubila me je a ujedno i rekama pritiskala jače uz sebe. Nisam joj ostao dužan pa sam jezikom šetao po njenim ustima a ruke joj spustio na guzove, stiskao ih i jenu ruku joj stavio među guzove preko pičke i jedan prst u pičku i povukao je na sebe. Uzadhnula je glasni i rekla neštaško ujnin sad će tebi ujna da nešto pokaže, reče to i spuštajući se poljupcima premo mojih grudi, stomaka došla je do moga kurca. Samo je uzdahnula i rekla kako je lep i veliki narastao sreća ujnina. Otvorila je usta i počela da ga puši, nije ga vadila iz usta, osećao sam njen jezik kako šara po njemu dok joj je u ustima. Nadrkavala ga je s vremena na vreme.

Seo sam na stolicu, povukao sam ujnu na sebe i rekao joj da se nabije na moj kurac i neka ga jaše koliko god hoće. Pogledala me ja kao dete kada mu daš slatkiš, došla do mene, opkoračila me, uhvatila me za kurac, prislonila ga na usmine, šireći ih, naslonila ga je tako i naglo sela na njega do kraja, vrisnuvši kako je sretna što sam se usudio da ju pojebem. Počela je da skače po meni, a bila je toliko uska. Uzeo sam joj jednu sisu u usta i počeo da joj grizem i ljubim bradavice osećavši koliko su tvrde, cuclao sam bradavicu kao da je slatkiš, a rekao sam joj da ona uzme drugu sisu u usta i da gricka i sisa bradavicu. Bez problema je to uradila rekavši mi da to radi dok sam drka i da će me jednom pozvati da drkamo zajedno pre nego što se pojebemo jer je to pali. Složio sam se... Nastavila je da skače po mom kurcu žestoko se nabijajući na njega. Odjednom se umirila i jako me stisnula uza sebe i kriknula od užitka i reče svršavam željko i lepo mi je, reče ti vrteći guzovima u mom krilu tako da više nisam mogao izdržati. Rekao sam joj ujna svršiću, sačekaj reče ona i kleknu ispred mene. Svrši mi po sisama, želim tvoju spermu da utrljam po sisama jer sam čula da je to dobro za kožu, a nadam se da i ti želiš da ti ove sise budu svaki put sve lepše kad me budeš jebao.
Ispunio sam ujni želju i prosuo svoju spermu po njenim sisama i stomaku. Zadovoljno je legla na krevet, onako gola i zaspermana i rekla mi da legnem kraj nje jer imamo vremena dok ujak ne dođe. Navio sam alarm za par sati i zaključao vrata ostavivši ključ u njima za slučaj da se ujak ranije vrati i zatekne nas. Legao sam kraj nje kad me ujna uhvati za kurac koji se još nije spustio skroz i raširivši usmine nabije si ga u pičku i tiho mi reče: " Želim da zaspim sa tvojim kurcem u sebi, udovolji mi i ostavi ga ti" Naravno, rekao sam videvši da je umorna. Uhvatio sam je za sisu i počeo da je nežno cuclam dok je ona lagano tonula u san. Zaspali smo oboje ubrzo a naši susreti nisu ostali na ovome...