субота, 26. новембар 2011.

Anal sa mamom

izvor erotske price
Doteturavši u kuhinju Hrvoje Vlatković naslonio se na šank i čekao da se prostorija prestane vrtiti. Bilo je to oko 1 ujutro, subotnje jutro, poslije noći koju je proveo kao što to većina njegovih vršnjaka radi – u cugi. Završio je osmi razred, na jesen ga je čekala sednja, tako da jE jedan od dečki s kojima je išao u razred napravio veliki tulum u čast «zrelosti» koja ih je čekala.
Mali nije navikao na piće, pa je trebalo svega nekoliko piva da ga alkohol lupi u glavu. Frendovi su ga strpali u auto i takvog zavaljanog iskipali pred kućom. Neki su se izvukli s njim i pomogli mu da se dovuće do ulaznih vrata obiteljske kuće na Bukovačkoj cesti. Nije bio opet toliko pijan da mu treba njihova pomoć, no kako ga je pridržavala i Paula, cura na koju se žestoko palio, pravio se pijaniji no što je bio. Sviđala mu se već nekoliko godina, ali balav kakav je bio, uvijek je nalazio neke razloge da ju ne pozove van, iako je to silno želio.
Držao je glavu na njenom ramenu, tako je fino mirisala po šamponu od jabuka. Teško da će ikada biti prisniji s njom no tada.
Na otvorenim vratima ih je čekala njegova mama, Nena, i pomogla djeci da unesu sina. Obično bi išla puno ranije spavati, naravno, kada on nebi bio vani. A kada j izlazio, tada joj majčinski instinkt nije davao da sklopi oko; ostajala bi budna, vrtila se po krevetu sve dok se nebi začuo ključ u bravi, za svaki slučaj, ako će njenom jedincu nešto zatrebati. Ako je slučajno upao u kakvu nevolju...
«Hvala vam dečki, sad ću se ja s njim nekako snaći.»

«Ok, gospođo Vlatković», rekla je Paula. «Bok Hrvi, nadam se da će ti biti bolje. Probaj se zrigat.»
Nena je uvela malog u hodnik. Nosila je frotirnati mantil preko spavaćice pa se dječak sada nastavio stiskati uz nju kao što je to prije koju sekundu radio sa bivšom školskom kolegicom. Frotir je bio tako mekan uz njegovu kožu, a mama je uvijek mirisala bolje od ikog. Stara je otpuhnula s oka pramen crne kose i zastala na trenutak.
«Bok mama.»
«Zdravo zlato. Dođi, idemo te odvesti u kuhinju.»
Vedran, Hrvojev otac, nije nikada brinuo za sina koji se u sitnim noćnim satima zabavljao tko zna gdje. Bio je gore, u čvrstom snu. Nena je s malim razgovarala najtišim šapatom da ne probudi muža koji je bio vrlo strog otac, sportski trener poznat po borbi protiv alkohola i droge. Da je vidio svog Hrvoja u ovom stanju nastao bi pakao. Možda bi ga čak iz zlobe poslao i u jednu od onih narkomanskih komuna u kojima je imao debele veze.
U kuhinji ga je majka pitala hoće li šalicu kave. Umjesto odgovora promrmljao je nešto o spavanju.
Prije nekoliko mjeseci, kada je navršio 15 godina, mali je napravio čitavu frku roditeljima, vrištao je kako je sada odrastao i da mu treba više privatnosti. Kada se otac napokon složio da nema smisla da jedan uskoro srednjoškolac i dalje živi u maloj sobici vezanoj na roditeljsku, zidova prekrivenih tapetama s uzorkom prometnih znakova, autića i policajaca, prenjeli su mu krevet u podrum. Bio je to lijepo uređen prostor, sređivan cijelo ljeto za potrebe jednog mladića, vrlo prostran, s vlastitom kupaonom i malom kuhinjom. No, stepenice koje su vodile dolje bile su vrlo strme, pogotovo za nekog tko bez pomoći nije mogao sam hodati ni po ravnom.
Naravno, Hrvoje bi se uspio spustiti i sam ali je opet glumio veće pijanstvo, i snažno se stisnuo uz majku koja ga je vodila korak po korak, kako nebi pao. Stara je jednom rukom upalila svjetlo, a drugom ga još snažnije primila.
«Dobro se drži, mili»
kada su prolazili pored kuhinjskog stola, Nena je skinula ogrtać i odložila ga na naslon stolice. Bio je vrlo dugačak pa se bojala da se ne sapletu o njega.
Hrvoje je gledao majku kako se skida. Nije se mogao sjetiti da ju je prije vidio u spavaćici. Bila je to haljina bez rukava u kojoj je bila vrlo seksi.
Majka se vratila sinu i primila ga, a mali se još snažnije stisnuo uz nju.
«Volim te, mama.»
Nena se nasmiješila i zakoračila još jednu štengu niže.

«I ja tebe, sine.»
Nije bio siguran zašto joj je to rekao baš u tom momentu, no Hrvoje je htio da mama zna kako stvari stoje, što osjeća. Dok mu je pomogala savladati stepenice mislio je samo na to koliko je puno voli. Njegova mamica bila je tako draga, tako lijepa... njemu najomiljenija osoba na cijelom svijetu.
Konačno su se dokopali ravnog poda i skrenuli hodnikom prema Hrvojevoj sobi. Bacio se na krevet lica zajebenog u jastuk, ali Nena ga je okrenula na leđa i primila za desno stopalo.
«Ne možeš ovakav spavati», rekla je.
Sin je nešto protestno promrmljao ali s mamom nije bilo diskusije. Skinula mu je jednu cipelu, pa drugu.
«Digni se, zlato.»
Polako se osovio na noge dok mu je mamam kao policajac pipala džepove. Iz onih na guzi izvukla je novčanik i mobitel.
«Nebi bilo dobro da se ovo opere u mašini.»
«Hvala, mama.»
Odložila je sinove stvari na nočni stolić a on se za to vrijeme batrgao s remenom. Pokušao ga je otkopčati ali prokleta kopča bila je tako tvrdoglava. Mama je smjesta zapazila problem i odmaknula mu ruke. Skinula mu je remen i bacila ga na stolicu.
Hrvoje je sjedio na rubu kreveta dok je mama čistila prljavu odjeću i razno razno smeće s kreveta. Stajala je ravno pred njim, nije da je baš nešto specijalno gledao ali ubrzo je postao svjestan da su mu majčine sise drito pred licem. Nena se naginjala naprijed, a spavaćica joj je bila dovoljno dekoltirana da ponudi takav pogled.
«Hrvoje, trebao bi tu i tamo pospremiti sobu. Izgleda ko da je prošao tornado.»
Nena je nastavila čistiti sinovu sobu dok je mali samo buljio. Majka je imala velike, pune grudi. Definitivo bi se prlijevale iz šake. Gledao ih je zadivljeno kako se njišu.
«Imaš super sise, mama.»
Nena se na moment ukočila i pogledala sina. I prije je znao kući doći pijan i davati takve komentare dok mu je spremala postelju. Zaključila je da to iz njega progovara alkohol i nastavila micati prljavi veš ignorirajući ga.
Sin je pak i dalje proučavao kako se bijele mesnate lopte miću s kretnjama njenih ruku. Odjednom osjetio je nesavladivu potrebu da ih dodirne. Bile su ravno ispred njega, kao zrele voćke koje samo čekaju branje.
Bez razmišljanja, podigao je ruku i stisnuo jednu. Gotovo istog časa stara ga je primila za zapešće i odgurnula.

«Samo... budi miran dušo, daj da dovršim.»
Nena je na brzinu pokupila i zadnje krpice s kreveta. Hrvoje ju je primio za drugu veliku sisetinu i stisnuo je.
Ovog puta primila ga je za obje ruke.
«Hrvoje...»
Pokušao se izvuči ali nije mogao.
«Oprosti mama, al kad si tako lijepa. Volim te.»
S tim riječima ponovno ih je stisnuo. Tri puta! Bio je ponosan na sebe.
Nena mu je uspijela u potpunosti maknuti ruke.
«Prespavaj, ok?»
Prije no što se uspijela odmaknuti, Hrvoje je zgrabio svoju majku za bokove i povukao je prema naprijed. Nena se popiknula i sise zalijepila na lice od malog. Nije stigla ni reagirati a on ih je već pohotno lizao.
«Hrvoje! Prestani!»
Davala je sve od sebe da se izvuće no dječak joj se za vime držao kao pit bull. Shvativši da je beznadno, prestala mu se opirati. Hrvoje je primio labavi rub haljine i povukao ga prema dolje vadeći joj bujne dudetine.
«Oh!», Nena je uzdahnula.
Prizor maminih golih sisa skroz ga je otrijeznio. Imala je savršen par mljekara, pogotovo kada se uzme u obzir da je rađala. Bile su mekane i pune a te bradavice jednostavno su pozivale na sisanje. Obujmio ih je i stisnuo s obje šake, pa prije no što se stara snašla strpao jednu bradavicu u usta.
«Hrvoje! N...neee!»
Majka se cijelo vrijeme pokušavala osloboditi no intenzivan osječaj ugode koji joj je pružao sisajući oslabio je svaki otpor.
«Ohhh Božee!», uzdisala je.
Hrvoje je nastavio sisati svoju mamicu uživajući kao kada je bio beba. A Nena se polako prestala odupirati. Samo je mirno stajala dozvolivši sinu da se igra s njenim cicama.
Poslije nekoliko minuta prestao je i pogledao majku. Kurac mu je bio tako tvrd da su šavovi na trapericama počeli pucati. Nena se odmaknula par koraka i pokušala sabrati. Slabašno svjetlo jasno je pokazivalo vlagu sinove sline na njenim sisama.
«Ne, dušo», Nena je rekla s tugom u glasu, «Nesmijemo.»
«Ma daj prestani više, mama. To kažeš svaki put kad se ševimo.»

Majka je od srama pognula glavu. Prošlo je nekoliko mjeseci od kad ju je sin prvi put poševio. Pokušala se prisjetiti kako je do toga došlo, ali javljali su joj se samo dijelići. Bila je toliko očajna, izbezumljen od strasti, da se nije mogla sjetiti kako se točno desilo...
Znala je da je tog dana bila sluđena od nejebice, spustila se s košarom prljavog rublja u podrum. Kada je stroj počeo centrifugirati natknula se s pičkicim na jedan rub i tresla klit s vibracijama. Onda je u kadar ušao Hrvoje, ravno iz tuša, s ručnikom oko struka. Ulovio ju je kako se samozadovoljava kao šiparica. Poslije toga sve je zamagljeno...
Nije se mogla sjetiti ni što je rekla ili napravila. Samo je sa sigurnošću znala da je završila prebačena preko perilice, suknje zadignude iznad guze dok ju je vlastiti sin odostraga jebao dok nije puknula od orgazama.
Nenu muškarac nije dodirnuo več tako dugo, a seks je bio fantastičan. Iako ju je zbog tog incidenta razdirala krivnja, i rekla je Hrvoju da se tako nešto više nikako ne smije ponoviti, jebanje majke bilo je fantastično i mali je postao opsjednut njenom pičkom. Radio je baš sve da mu se opet pruži prilika da ju natakne.
Ni tjedan dana kasnije, nakon što ju je jedno popodne dosta agresivno pokušao ševiti, uspio je nagovoriti mamu da mu popuši kurac. Nena si je to racionalno objasnila. Pljuga zapravo i nije bila seks, a ako ga smiri možda će ju pustiti na miru sljedećih nekoliko dana. No, sinov kurac u ustima nabio joj je veći osjećaj krivnje od one jebačine.
Kada je osjetila kurčinu među zubima i osjetila val sperme na mandulama, izgubila je kontrolu. Ponovno ga je nadrkala i pojebala u njegovom krevetu.
Bio je to gotovo seks iz mržnje. Sve prljave stvari na koje je Nena pokušala zaboraviti, o kojima je razmišljala nakon prve jebačine sa sinom nestale su u ovoj ševi. Toliko očajnički joj je to trebalo. Karali su se dugo i žestoko, tako da je mama prestajala brojati orgazme. Ali jednom kada je završilo, opet se stidila sebe.
Hrvoje ju je uspio nategnuti još nekoliko puta od onda, a Neni nije bilo ništa ugodnije «što to radi sa sinom». Itekako joj je bilo jasno koliko takva ševa nije normalna, i katolički gledano, kako težak grijeh je počinila nekoliko puta. Jebiga, kad si nije mogla pomoći. Sljedećih nekoliko dana bila je sigurna da takvu stvar neće ponoviti, no kako se gomilala uspaljenost, a i mali Hrvoje ju je opsjedao... na kraju mu se nebi mogla oduprijeti.
Poslije seksa Nena se uviek grozno osjećala, i baš svaki puta sinu bi naglasila kako im je to zadnje jebanje. Bijesnila je na sebe što mu je uopče dala da ja pokara. No, najviše je mrzila muža zbog čijeg zanemarivanja se oslanjala na sinov kurac.
Dok je stajala u krevetu od malog, nije ni pokušala prekriti gole grudi. A on se kao da je sve normalno ustao i počeo skidati traperice.

«Zlato... O, Bože...»
Srolao je i bokserice, oslobađajući mladu skroz svježu balavu erekciju, pa namjestio par jastuka na uzglavlju kreveta i legao na njih.
«Ajde mama, znaš da želiš...»
Nena je od srama ugrizla usnu. Pogledala je u Hrvojevu kurčinu koja je stršala u zrak, čekajući nju da se natakne. Klinički joj je trebala dobra jebačina, a ono lickanje bradavica samo ju je raspalilo.
Možda je pre pijan da se sutra nećeg sjeća, pomislila je. Mogla bi ga uvjeriti da je sve umislio, sanjao...
Posegla je rukama ispod spavačice i skinula gače. Kako ih je spuštala tako ju je obuzimala krivnja. Kakva je to ona majka? Širi noge vlastitom sinu? Daje mu da joj ga zabije? Kako je postala tako bolesna?
Hrvoje je s pokvarenom grimasom gledao kako se mama penje na krevet i namještava pored njega.
«Čekaj malo. Digni to, hoću vidjeti.»
Nena je podigla rub spavaćice pokazujući golu pičkicu. Imala je najslađu koju je Hrvoje ikada vidio. Bila je gotovo potpuno obrijana, osim nekoliko crnih loknica s gornje strane. Gurnuo je ruku i protrljao je po njoj. Već je bila mokra.
«O da... već si skroz vlažna. Idemo se ševiti, mamić...»
Nekim psihološkim tehnikama pokušavala je blokirati sram i nagnula se nad sinov kurac.
«Uhhhh»
U tom položaju lice mu je bilo svega nekoliko centimetara udaljeno od maminih cica. Nena je bila na koljenima, zajašila je malog i pridržavala se s obje ruke za madrac. Hrvoje ju je čvrsto primio za veliku okruglu guzu dok su lovili lagani ritam ševe.
«Ohhh daaa», uzdisao je. «Bože, mama, cijeli tjedan drkama na tebe.»
Nena je voljela prljavi razgovor za vrijeme ševe, no bilo joj je nelagodno kad je tako nešto čula od sina. Čak ju je zvao «mama» dok su se tucali. Takva izjava djelomično ju je uzbudila, onaj dio koji se palio na ševačinu vlastitog sina. No sve u svemu, bila je potpuno svjesna koluko bolesnu stvar radi.
Pokušavala ga je ignorirati dok je miješala na njemu osječajući kako mu kurčina zapinje o sam grlić maternice.
Hrvoje ju je gledao. Bio je to nevjerojatan prizor, gledati vlastitu majku kako ti kao drolja jaše kurac. Snažnije joj je stisnuo guzu i lagano se odbacio s bokovima o njenu pičku dok ju je nastavio tucati istim ritmom.

«Uuuu... kako ti se vlaži pičkica, mama.»
«Nemoj... nemoj govoriti takve stvari», Nena je slabašno propištala.
«Ali kad si mokra... i vruća. Znaš kako te dobro jebati? Najbolje... Mmmmhhh...»
Još se malo nagnula i počela se brže nabadati. Sada, kada mu ih je i zaljepila za lice, Hrvoje je samo mogao opet počet lizati majčine velike tvrde bradavice.
«Ooohhh!»
«Voliš jahati mog? Daj mamis, reci, ajde izgovori to!»
«Da....dušo, da», Nena je rekla nekako osramoćeno. «Volim tvog pišu.»
Hrvoje se sad sve snage odbijao od kreveta i zakucavao mamin pičić. Osječao je da joj udara u sam kraj zrele pičke. Bila je uska, pičkica joj je usisavala karu svaki puta kada bi mu u ritmu ševe klizio van. Nije ga puštala. Nena je sve glasnije jecala, miješala bez kontrole.
Sin je skužio da je stara zrela za kompletno skidanje – povukao joj je spavaćicu preko glave a ona ju je sama bacila na drugi kraj sobe. Sada je potpuno gola uživala u jebačini svog sina. Tako intenzivno zadovoljstvo ugušilo je krivnju.
«Tako si lijepa ovako gola, mama.»
«Jesam, mili?»
«O da, pazi samo te sise!»
Osjetila je val ponosa. Njen muž nikada joj nije rekao ništa slično, ali sin zato je.
«I super si što mi daš da te trošim. Kladim se da nikom iz razreda mama neda da ju jebe.»
Samo je zajecala orijentirana na vlastiti užitak.
«A čak ako im stare i daju, nikak ne izgledaju, nema šanse da se mjere s tobom, ti si pravi komad. Imam turbo mamicu i jebem ju! Mama daj i ti reci!»
«Ti... jebeš me! Jebeš mamicu, Hrvoje!»
Takvo prljavo podsječanje da ševi vlastitu majku uvijek ga je napaljivalo, a kada bi ona to izgovorila bilo je još bolje, tako da je sada bio spreman za gađanje. Obično bi izdržao puno duže, no možda zbog alkohola, sperma mu je ovog puta već izlazila na uši.
«Ohhh! Mama, svršavam! Daaaaa!»
Zgrabio ju je za guzu dok je izbacivao ogromnu granatu sperme. Nena je čak uspijela i osjetiti vrući mlaz u pički. Nastavil ga je jahati kroz orgazam, nadajući se da će tako i sama svršiti, no nije joj uspijelo. Hrvoje je špricnuo još par mlazova prije no što je erupcija bila gotova.
«Uhhh, ovo je bilo super, mama.»
Nena se srolala na stranu dok je Hrvoje doslovno sijao od dobre izjebanosti. Osječala je vrući slag u sebi, a to je oduvijek tako voljela. Kada je izgubila menstruaciju prije nekoliko godina

nadala se da će puno češče uživati u tom unutrašnjem kupanju spermom, ali ubrzo poslije toga, muž ju je prestao ševiti.
Majka i sin nekoliko sekundi samo su ležali, goli i nijemi.
«Je ti bilo lijepo?», konačno ju je pitao.
«Nisam svršila», Nena je tiho rekla.
«Oh, žao mi je mama. Sredit ću te, bez brige.»
Mama mu se nasmiješila. To je baš voljela u ševačinama sa sinom – uvijek se trudio da i ona doživi orgazam.
Mali se nalaktio i ozbiljno promišljao plan.
«Lizao bi ti pičku, ali...»
Nena je kimnula. Bila je puna sinove sperme tako da nije ni očekivala da je liže dolje.
«Daj mi minutu da se oporavim pa se moežmo ponovno jebati.»
Počeo se igrati sa svojim kurcem pokušavajući ga opet dignti. Činjenica da si ga je dizao kako bi je zadovoljio oblila ju je sa majčinskom ljubavi. Da ju je to muž potrošio, samo bi se okrenuo na stranu i zaspao.
Gledala je malog kako radi rukom sve dok je nije prekinuo, «Mama, brže bi išlo da mi ga pušiš.»
Nena je zastala trenutak. Tako nešto nije baš pomagalo da se manje srami sebe, no bila je opsjednuta vlastitim orgazmom, morala ga je dignuti.
«Dobro.»
Hrvoje je skočio s kreveta i stao ispred nje gledajući u poluspuštenu kitu. Ona se guzom pomakla na sam rub i istovremeno ga nadrkavala i pljugala.
Baš je stručno radila kako bi ga oživila. Omotavala ga je jezikom dok joj je mali prolazio prstima kroz kosu uživajući u njenim vlažnim usnama.
«Ohhh, taaako. Puši ga mama.»
Nježno držeći maminu glavu u rukama rokao je bokovima naprijed, jebao joj je usta. Nena je i dalje pušila. Nije mogla dočekati da ga opet osjeti u pički, da ju dovede do orgazma.
Za nekoliko trenutaka kurac mu je počeo naticati. Izvadila ga je iz usta da ga odmjeri i dalje drkajući s rukom.
«Mislim da si spreman, mili.»
«Super, kako ga želiš mama?»
Mama je razmišljala trenutak dva, pa se srolala nasred kreveta.
«Ovako, dušo.»

Bila je na sve 4 s licem prema ulaznim vratima. Dječak se popeo na krevet iza nje, oslonjen na koljena.
«Baš voliš pseće, ha?»
«Da», priznala je šapčući.
Lupio joj je guzu i protrljao kitu po otvoru.
«Želiš moju kurčinu nutra?»
Prošli su je trnci od tog nadraživanja.
«Reci mi mama.»
«Da, želim tvoj kurac. Jebi me Hrvoje, molim te.»
Mali se nasmiješio i i stjerao ga u maminu pičku. Bila je sva ljepljiva od njegove sperme., no to ga nije smetalao. Nena mu s počela nabijati na kurac. «Ohhh», dahtala je.
Zgrabio ju je za bokove i navlačio na sebe. Mama mu je bila divlja jebačica koju je trebalo ukrotiti.
«O kako je dddobro, obožavam te ševiti, mama», rekao je i poljubio je nježno u obraz.
Zajecala je i nastavila ševu zabačene glave, a mali se spustio na nju, držao se rukama za madrac i nastavio je nabijati najjaće što je njegovo dječje tijelo moglo.
«Da ah – ah – h...» dahtala je sređivana Hrvojevim udarcma.
Poslije nekoliko minuta jebačine mali ju je povukao za kosu prema sebi.
«Voliš kad te ovako jebem?»
«Da!»
«Jel te tata jebe ovako dobro?»
«Ne, mili!»
Sada ju je htio srediti do kraja, još je pojačao ritam.
«Ohhhh, tako, tako ju ševi, tako mi ševi pičkicu! Nemoj prestati Hrvoje!»
Nena je osječala da u njoj raste poznati osječaj. Snažno je zgrabila plahte spremna na vatromet.
«Svršavaaammmm!!! Uhhhhh!!!»
Tijelo joj je kao od elektorošokova odskočilo po nevejerojatnim orgazmom. Pičkica joj je naprosto poludila, sisala je malog, žvakala mu karu dok ju je torbao bez milosti.
«Ohhh daaa!!!»
Kada su valovi užitka prestali, Nena se stuštila na madrac. Ležala je tamo drhteći od posljednjih grčeva, baš kao poslije zemljotresa.
Mali se sjeo na dupe gotovo katapultiran majčinim klimaksom.
«Hv..hvala ti, dušo», stara je zamucala.

«Nema na čemu mama, ali daj ne kenjaj, nismo još gotovi!»
Pogledala ga je.
»Opet su mi puna jaja, moramo se još jebati. Da i ja svršim.»
Nena je duboko udahnula. Poslije dvije runde žestoke jebe, pičkica joj je polako oticala. Nije naučila primati kurac tako često. Možda bi mu mogla popušiti, no to ju je obično napalilo, i gdje je onda? Opet iznova?
Prije nego što se uspijela sjetiti pametne ideje Hrvoje je predložio, «Daš mi opet u dupe?»
«O, Hrvoje...»
Iskreno očajna, mama mu je dozvolila da je analno potroši kada su drugi put spavali. Bila je toliko bolesno nadražena da ga je htjela osjetiti i u nasjosjetljivijem otvoru. Inače se nije redovno jebala u guzu, ali kada bi se dobro ugrijla trebala je kurac i tamo.
«Molim te!»
Svaki puta od onda Hrvoje ju je htio ponovno bubnuti u crijevo, a ona mu nikada nije dala. Rijetko bi se tako napalila da joj je i šupak bio mokar. Ipak, mali se tako trudio da je dovede do orgazma da mu se morala nekako zahvaliti.
«Dobro», tiho je dozvolila.
Sin se nakesio. Skočio je s kreveta i otišao u kupaonicu tražeći tubicu s vazelinom. Nena se natrag postavila u pseći položaj i visoko isturila dupe u zrak. Par trenutaka poslije Hrvoje se vratio u spavaću sobu. Kurac mu se presijavao od kreme dok se namješatavo iza svoje majke.
«Dušo, nemoj zaboraviti... nježno ga gurni.»
Kimajući potvrdno sin je naciljao glavićem ružičasti čmarak, primio je za bokove i lagano ušao.
«Ohhh!», dahtali su u jedan glas.
Stara je stiskala več zgužvane plahte kako bi odagnala laganu bol koju je osječala. Obično bi ju bolilo manje od minute, a onda bi samo uživala. Hrvoje ju je sve dublje ševio.
«Oh! Kako si uska, mama!»
Obadvoje su cvilili dok ga je parkirao sve do jaja, a onda su stajli nepomično kako bi se prilagodili novonastalom stanju.
«Bože mama, nikada nebi rekao da ga primaš u guzicu.»
Nena nije mogla odgovoriti, bila je previše fokusirana na analne mišiće koje joj je kurčina sve više rastezala.
«Jesi spremna?»
«Jesam, milo.»
Sin ju je stisnuo rukama za guzu i počeo jebati.

«Uhhh!», stara je odobravala.
Jebući je u istom ritmu Hrvoje je osječao kako mu jaja udaraju u maminu pičkicu. Pogledao je da vidi kako to izgleda i nastavio buljiti u nevjerojatan prizor čmara iz kojge se izvlačila pa uvlačila dječja kurčinica.
«Mmmmh, mama, jebem ti dupe!»
Stara je izbacivala uzdah svaki puta kada bi joj ga mali zabio.
«Reci mi kako ti se sviđa.»
«Ohhh! Super je!!!!»
«Da se bar tata spusti dolje pa da vidi moj kurac u tvom dupetu!»
Nena mu je htjela reći da ne govori takve stvari o svom ocu, a umjesto toga samo je nastavila dahtati. Mali ju je nastavio karati još neko vrijeme.
«Okreni se, mama.»
«Š...šta? zašto?»
«Hoću te gledati dok se jebemo.»
Kao što ju je tražio, Nena se okrenula na leđa. Mali joj je zgrabio i stisnuo sise a zatim dignuo noge u zrak a bedra prislonio uz tijelo.
«Ohhh!»
Ne prestajući cviliti gledala je kako se sinov kurac uvlači u njen šupak, a on je uživao u tome kako joj se sise drmaju pod udarima jebačine.
«Primaš ga u dupe, mama? Reci mi...»
«Da! Mamica ga prima u čmar!»
Hrvoje ju je još jače zakaravao, a sad se, da ne padne od tolikih naleta, držao za njene sise.
«Isuse, ogroman ti je Hrvoje. Tako je napunio maminu guzu!»
Nena je znala na što mali otkačuje. Dječaku su se smjesta počela stiskati jaja. Znao je da neće još dugi izdržati. Koncentrirao se na majčino lijepo lice dok je zavijao od užutka.
«Mama, svršit ću! Svršit ću!!!! Ohhh!»
Izvukao joj ga je iz dupeta i bacio se na krevet. Divljački si ga je drkao ciljajući bijelm metcima po maminom trbuhu. Nena je gledala kako su neke kapi završile i na njenim sisama. Dečko ga je i dalje okrenutih očiju muzao.
«Oh, daaa.»
I onda se srušio pored nje. Ležali su jedno pord drugog i lovili dah.
«Volim te, mama.»
«I ja tebe.»

Uživala je u vručini Hrvojeve sperme i ispod i iznad kože. Divljačka analna jebačina ponovno ju je uzbudila. Htjela je svršiti još jednom, posljednji put, ali osječaji krivnje ponovno su je obuzimali. Jednostavno ga nije mogla ponovno zajašiti.
Koristeći svu snagu volje, Nena je sjela na rub kreveta. Dizala se, uskračujući si daljnje užitke. Htjela je izači iz sobe, ali ovako natečene pičke, zalivena spermom... takva nikako nije mogla leči kraj muža.
«Moram se otuširati», rekla je.
Rukom je uspjela skupiti nešto sperme što joj se cijedilo po tijelu, podigla spavačicu s poda i krenula prema kupaoni.
Nekoliko minuta poslije voda je počela teči. I dalje na krevetu, Hrvoje je razmišljao... I dalje nije mogao vjerovati da je u seksualnoj vezi sa mamom. Da bar ona to lakše doživljava, jer njemu je bilo skroz cool. Obožavao ju je jebati.
Dok je slušao zvuk tuša zamišljao je staru kako se kupa; mokru, golu, okupanu vodom. Odjednom mu je nešto sinulo. Primio je kurac u ruku i počeo ga nadrkavati tako da mu opet bude dignut kada se mama vrati.
Poslije nekoliko minuta Nena je iskoračila iz tuš kabine. Dok se brisala smišljala je što će reći sinu. Obično bi se zaklela da se više nikada neće jebati, ali to je očito bilo besmisleno. Ipak, nešto je morala reči. Nije mu mogla dopustiti da misli kako će se jebati svaki put kad mu se sprdne.
Otvorila je vrata i ušla u Hrvojevu sobu. Jedva da je napravila i dva koraka kada se mali pojavio iza vrata i strastveno je poljubio.
«Mmmhhh», uživala je u iznaneđenju.
Unatoč šoku, uzvratila mu je poljubac, a kada se malo odmaknula ugledala je dignutu kurčinu zbog koje je zaboravila sve što mu je planirala reći.
«Hrvoje, ne, mi...»
Sin joj je stavio ruku na lice i povukao je u još jedan strastveni poljubac. Osječala je kako se njegov jezik probija kroz njene usne pa ih je razmaknula toliko da ga pusti unutra.
«Hajde mama, htio bi da još jednom svršiš.»
«Ali dušo, ja...»
Nije znala što da mu kaže. Osim toga, nije bila sigurna da ga želi odgovoriti. Htjela je još jednom svršiti. Ako joj želi pomoći, zašto ne?»
Mali ju je podigao i posjeo na rub stola. Jezici su im se opet zapleli dok joj je skidao spavaćicu.
«Hoćeš se opet jebati?»

Nena je ugrizla usnu.
«Ha mama, hoćeš?»
«Da mili, jebi me!»
Smješeći se dječak je naciljao glavićem otvor mamine natečene pičkice i gurnuo ga nutra. Obadvoje su gledali kako klizi.
«Oh Hrvoje! Bože sveti!!!»
Držala je sina za ramena kako nebi izgubila ravnotežu dok ju je jebao. Kara mu je pogađala sva prava mjesta, a stara je bila i dalje turbo napaljena. Znala je da će ovog puta brzo svršiti. Mali joj je ljubio vrat a ona mu je mazila leđa.
«Kako ti znaš usrečiti svoju mamicu, zlato!»
Pogledao ju je plaho i poljubio u usta. Mama mu je uzvratila francuskim poljupcem koji su prekinuli jer je Nena htjela gledati kako joj se kita uvlači u pičetinu.
«Samo ga gledaj mama, gledaj kako te moj kurac jebe!»
Nena je buljila u akciju i osječala se prokleto prljavo proučavajući kako ju sin puni.
«Bože, još malo! Još malo pa ću svršiti!»
Počeo ju je jebati jaće, jednostavno je obožavao dovoditi majku do orgazma i želio je to raditi što je češče moguće. Nena ga je stisnula za malo dječačko dupe i ubrzala udarce.
«Ohhhh! Daaaa!!!»
Uz seriju grčeva orgazam ju je skroz preuzeo, a mali ju je tucao kao da se ništa ne događa, kako bi što je moguče više produžio starkin užitak.
Poslije koje minute napokon se prestala tresti. Ispunjena čudnom mješavinom požude, srama i krivnje, pogledala je svog sina.
«Oh Hrvoje.... moj bože!»
«moram svršiti mami, samo što nisam», prodahtao je neusporavajući ritam fuka.
«Daj dušo, daj da ti mamica pomogne.»
Izvadio ga je iz sluzave pičke a a stara je kleknula na pod. Oči su mu se širile od iznaneđenja dok ga je trpala u usta.
«Oh, da mama, da!»
Nena mu ga je energično pušila kako bi se što jače ispraznio. Mali je skužio da je sada sve dozvoljeno pa joj je stavio ruke na kosu i žestoko ševio bulju. To je bilo nevjerojatno. Jest da se očistio i sve, ali nije prošlo toliko vremena od kada mu je kurac – kojeg je mama sada pohlepnu gutala – bio u njenom dupetu. Do sada je to vidio samo na onom Severininom porniću gdje je zaključio da je spličanka to napravila jer joj je kokain izgrizo mozak. Mamicu je izgrizla požuda koju u svom kratkom životu još nikada nije vidio.

«Pizdu materinu!!!», vrištao je.
Stara je još jače pušila, htjela je da što prije špricne. Prošli put kada mu je pljugala, izvadila ga je kad se počeo trzati, no sad joj to nije padalo napamet. Nema vađenja.
Hrvoje je osječao kako mu se jaja stežu. Znao je da će eksplodirati i htio ju je upozoriti.
«Mama, svršit ću, svršit ću!»
No na njegovo iznaneđenje, nije prestajala. Nastavila ja istim, možda čak i bržim tempom.
«O jebemti!!!!»
Gotovo istog časa Nena je osjetila nekoliko toplih mlazova u ustima. Bilo je vruće i gusto, skroz joj je prekrilo jezik. Dok je sperma špricala mama je gutala.
«Da...daaaa! Gutaj mi spermicu, mami!»
Hrvoje nije mogao vjerovati da ona to radi. Obično mu je teška srca pušila, a sad je čak i gutala. Unatoč tome što mu je te večeri ovo bio treći orgazam, znao je da ju je pošteno napunio.
Poslije gutanja sinove izdrkotine Nena je pustila da mu kara sama sklizne iz usta. Oblizala je usne a ostatak posisala sa zaspermanih prstiju.
«Isuse mama, ovo je bilo nevjerojatno.»
Pomogao je majci da ustane. Stajali su tako neko vrijeme a da ni jedno nije znalo što reći, misliti... ništa. Hrvoje se nagnuo i poljubio je. Mama mu je zahvalno uzvratila pusu nevjerujući da se ljube nakon onog što joj je do maloprije bilo u ustima. Večina muškaraca mrzi ljubljanje poslije oralnog seksa. Njen mužu u svakom slučaju.
«Mama, spavaj samnom večeras.»
«Molim?»
«Spavaj samnom.»
«Ali... što ćemo s tvojim ocem?»
Hrvoje je primio kvaku na ulaznim vratima.
«Vrata su zaključana, mama. Jednostavno reci tati... da mi je sinoć bilo loše i da si ostala za svaki slučaj prigledati. Onda si zaspala.»
Nije to bio ni tako loš izgovor, Nena je pomislila. Ionako se morala poslije ove zadnje runde opet otuširati kako bi mogla gore spavati.
«Dobro», rekla mu je.
Hrvoje se nasmiješio i opet je poljubio. Otišli su u krevet i mali je odmaknuo plahtu.
«Poslije tebe.»
Mama se smijuljila dok se penjala, a kada je legao pored nje, stavila mu je glavu na rame.
«Hrvoje, ja...»

Nije znala kako da nastavi.
«Što?»
«Volim te, mili.»
«I ja tebe, mama.»
Nije to namjeravala reći, ali dobro je poslužilo. Pokušala mu je objasniti što osjeća za njihovu vezu. Prvi put od kada su postali intimni, nije ju mučilo stravično grizodušje.
Voljela je Hrvoja, voljela se ševiti s njim i dobro je znala da je to nešto što sama nije u stanju prekinuti. No više od toga, znala je da on voli nju. Prije je mislila kako se radi o nekoj pubertetlijskoj fazi, da će mu ta igra napumpati ego. Jebanje mamice i te stvari koje se motaju po porno magazinima. Kao, ako uspije natjerati vlastitu majku da raširi noge, ostale cure prčit će mu se same od sebe.
No, Nena je znala da to nije njihov slučaj. Hrvoje je bio toplijni i nježniji od muškarca za koga se udala. Dio nje i dalje se osječao čudno zbog svega, što je smatrala normalnim. Takvi tabui ne ruše se preko noći. Ali s vremenom bi mogli.
«Naspavaj se medeni. Sutra nas čeka puno posla.»
«Nas? Kako to misliš mama?»
«Tata ti ide na utakmicu u Split, a mi bi se mogli zabaviti u krevetu.»
Hrvoje se nasmiješio dok mu se mama gnjezdila u zagrljaju. Zatvorio je oči već zamišljajući užitke koje će donjeti sutrašnji dan

izvor erotske price

Ja mama i prijatelji

izvor erotske price
U to vrijeme imao sam 18 godina, i taman krenuo na faks. Preselio sam se u podstanarski stan iako mi je Zagreb od kuće udaljen samo sat vremena vožnje, a doma sam dolazio svaki vikend. Kada sam se nakon zadnjih ispita vratio provesti ljeto s roditeljima stari mi je sav nadrkan rekao da se on i mama rastaju. Mama je potvrdila, a oboje su, kako očekivano, okrivljavali drugu stranu. «Službena verzija» glasila je da se taj brak jednostavno potrošio, da je ljubav isparila, a da je stari bijesan jer će morat plaćati alimentaciju, a nije mu padalo napamet da se iseli iz «svoje» kuće. Stara se uopće nije za to zakačila tako da se već kada sam se ja vratio, preselila u lijep stančić udaljen svega desetak minuta od kuće u kojoj sam odrastao. Ono što nisam znao je da je moje frendove još iz osnovnjaka zamolila da joj pomognu oko nošenja stvari.
Bio sam blizak sa nekoliko njih, a dvojica, Ratko i Boris, preselili su staru. Borisa se valjda sjetila zato što vozi kamion. Moja mama cijeli život bila je domaćica, nije nigdje radila pa joj je najbolje pasalo da to obave usred tjedna, dok je tata na poslu, a ja se još nisam vratio s faksa. Za razliku od mene, dečki se nisu ni pokušali upisati na fakultet pa im je bilo svejedno.
Nije mi uopće palo na pamet da u mojim vršnjacima vidi nešto više od dečki koji joj pomažu. Mlada znojna mišićava tijela, a njena pičkica bez kurca već nekoliko mjeseci.... to je bilo dovoljno da im ponudi nagradu u naturi. Rekla im je da im može platiti navečer, kada ode do bankomata, ako nemaju nikakve planove za večeras. Rekli su da im paše, i to veče moji prijatelji otišli su u majčin stan gdje im je uz lovu ponudila još nešto: svoju ocvalu pičku.
Stara je atraktivna, dobro građena plavuša, a iako već ima 43 godine u guzici, i dalje muškarci imaju na čemu pasti oči. Te noći Ratko i Boris tucali su mi mamu preko dva sata. Bila joj je to najbolja jebačina u životu nakon koje im je odlučila ponuditi sljedeću kombinaciju: nije joj padalo napamet da se uskoro opet uda, a neobavezna ševa s frajerima bila je prekomplicirana s bijesnim bivšim mužem na grbači, osim toga, mislila je da bi tako nešto i mene smetalo. I tako su se frendovi i moja stara dogovorili da će se sastajati preko tjedna, kad njima paše i kad mene ne bude bilo (ja i dalje živim kod starog, ali mami kapnem preko vikenda). Poprilici jednom tjedno dečki će doći do nje, i iskarat ju ko krmaču. Baš ono što joj treba.
Za nekoliko mjeseci počeo sam primjećivati promjene na njoj. Našla si je nekakav fuš poslić kako bi uz skromnu lovicu koju joj je stari davao mogla malo bolje živjeti; ošišala se kratko ali jako moderno i seksi i počela nositi puno provokativniju odjeću, poput minica koje prije nikad nije imala u ormaru.

Jedne nedjelje došao sam u njen stan kada se spremala u šoping obučena u minicu do guze. Bilo mi je čudno gledati je takvu, no kada sam se oporavio od šoka shvatio sam da mi je mama dobar komad. Stari nije imao pojma u što se pretvarala, a kako su njene prijateljice uglavnom bile žene tatinih prijatelja, s njima se prestala družiti, tako da on to nije imao ni od koga saznati. Njena jedina prava prijateljica bila je Dunja, ženska s kojom je u Splitu (stara mi je Dalmošica) išla u školu, a koja je i dalje tamo živjela.
Trenutak istine desio se jednog petka kada nisam znao što bi sa sobom već sam se išao voziti i otišao kući, iako sam se inače s faksa vraćao subotom ujutro. Kada sam stigao doma nazvao sam Ratka i Borisa, ali su mi njihove mame rekle da nisu doma. Pokušao sam i s trećim frendom, Davorom, no i on je bio negdje vani. Ne znajući što bi sa sobom mislio sam ići pozdravit staru. Kada sam parkirao pred kućom u kojoj je imala stan zapazio sam Ratkov auto. «Koji kurac on tu radi?!», pomislio sam.
Pozvonio sam, nije bilo odgovora. Bed je bio u tome što se zajebala i dala mi ključ tako da sam sam ušao. Zatvarajući vrata za sobom čuo sam kako iz spavaće sobe dolazi neko stenjanje. Kako sam se uplašeno približavao vratima, shvatio sam da staroj nije zlo, već dapače, cvilila je od užitka. Monotono «Ahhhh» i «daaa», razbio je muški glas koji je procijedio nešto u stilu « Ah...pičku materinu, ahhh». Sad mi je, naravno, bilo potpunpo jasno da mi se mama jebe, a bio sam i prilično siguran sa kim. Kada sam proviro kroz odškrinuta vrata oči su mi skoro iskočile iz glave. Tamo je, kao što sam i bio ziher, bio Ratko, ali i Boris i Davor, i sva trojica istovremeno jebali su moju majku! Bila je kao kuja raščepljena na krevetu na sve 4 s Davorovom karinom zabijenom u grlo, Boris se raširio po njoj trpajući joj pizdu, a Ratko podvučen ispod tresao se ko da ga drma struja dok ga joj je prašio u šupak. Činilo se da je sve malo izmaklo kontroli jer je stara pod naletima Davorove dugačke žile u ustima grcala, ali mali je bio izbezumljen, bolio ga je kurac. Tucao mi je mamu u usta bez imalo pažnje. Borisu zapravo i nisam vidio lice, iako sam bio siguran da je to on, jer mi je bio okrenut leđima i koncentrirano gurao debelu batinu u pičku iz koje sam izašao. Kada smo već kod debljine, najmasivniji kurac imao je Ratko, štoviše bio mu je toliko velik da uopće nisam mogao shvatiti kako ga je uspjela cijelog uvaljati u čmar.
Polako sam se natraške maknuo i izašao iz stana. Nisam si htio dozvoliti da me ulove kako ih gledam. Doma sam bio skroz zbunjen, a od šoka nisam ni primijetio da se i meni digao kurac. Brzo sam otišao u kupaonu izdrkati. Iako bi možda očekivali drugačije, nisam ju mrzio, bio sam ljubomoran. Ovo što sam danas vidio otkrilo je činjenicu koju si do tada nisam želio priznati; moja stara bila je napaljena stara seksi pička koja je mogla odfurati bilo kojeg

frajera, uključujući i tri osamnaestogodišnjaka. E, da je moj tata znao što se događa svega nekoliko ulica dalje, sigurno bi dobio infarkt!
Taj vikend maksimalno sam izbjegavao prijatelje, a ni oni se baš nisu previše trudili da me nađu. Par dana poslije sav živčan otišao sam posjetiti mamu. Stara vještica nekako je znala da sam bio tamo. Stalno me zapitkivala «Što ne valja?» Dugo mi je trebalo, ali kad više nisam mogao izdržati pitao sam je, «Koliko se već dugo jebeš s mojim prijateljima?»
Vilica joj se razjapila, oči iskočile i pobijelila je kao duh.
«Od kud znaš?», uspjela je progovorit.
Rekao sam joj da sam svratio u petak navečer. Kako je šutila, ponovno sam ju pitao od kad mi ševi prijatelje. Obzirom da su mi oni bili najbolji frendovi, a ona majka, osjećao sam da imam pravo znati.
Razbjesnila se. «Ne moram se tebi povjeravat o svom seksualnom životu», reka je.
Zatim mi je počela objašnjavati kako je brak sa starim bio katastrofa; kako ju je on već prije nekoliko godina počeo varati s nekom ženskom s posla, kako tu odavno više nije bilo ni ljubavi ni jebačine i da je samo čekala da ja završim srednju pa da ga odjebe.
«Ali zašto se jebeš s mojim prijateljima?», i dalje sam inzistirao.
Onda mi je mama ispričala cijelu priču; kako ih je pitala da joj pomognu preseliti stvari dok sam još bio u Zagrebu. Zaklela se da nije planirala da će ih pojebati, već da se jednostavno desilo, a kada je već jednom bilo tako, onda je i nastavila s tim. Kao, nije dobila kurac već mjesecima i stvarno joj je trebao.
«Ali to je bilo prije nekoliko mjeseci», reko sam.
Malo je zastala pa rekla, «Da, znam». Nakon dubokog uzdaha ispričala mi je u čemu je stvar; ne kao mama već kao žena. Ispostavilo se da moji frendovi imaju baš ono što njoj treba: snagu i velike karine – tatin joj je uvijek bio premali. Mladi ljubavnici su bili rješenje. Voljela je biti «napunjena kurčevinom» od dva dečka istovremeno, zato je redovno ševila Ratka i Borisa koji se sjetio da bi u ševu mogli uključiti Davora kako bi joj ispunili sve tri rupe. Mama mi je rekla da to voli više od svega.
Prilično sam se raspizdio dok mi je tako ko zadnja droljica hladnim glasom razrađivala kako se voli ševiti. «Gle,» otpilila me, «ovo je moj stan i mogu se u njemu tucat s kim god hoću. Ako želim da mi tvoji prijatelji dolaze, e bogami ću ih i pozivati!»
Zavladala je tišina. «Jesi ljubomoran?», pitala me. U početku sam bio šokiran pitanjem, ali dobro sam znao odgovor na njega, a znala je i ona. Stara je nastavila. «Napalilo te što znaš da sam ti pojebala sve prijatelje?» Znam da dečki često fantaziraju o svojim mamicama. A ti?» Zatim je pogledala u moje prepone. «Oho! Eto nam odgovora, mali ti se digo!»

Pobjednički se nasmiješila, približila mi se još korak dva i spuznula na koljena. Otkopčala je gumbe na mojim trapericama no čim je primila kameno tvrdu kurčinu u ruku ispalio sam joj sjeme u facu.
«O Bože!», mama se smijala. Bilo mi je užasno neugodno. Zatim je maknula ruku s mog kurca, stavila si je u usta i počela lickati spermu.
«Spermica ti je baš fina, sine», rekla je sisajući prste. Za sekundu mi se opet dignuo, što njoj nije promaklo, tako da mi je maknula gaće da provjeri što skrivam u njima. Oblizala je usne i rekla, «Prolaziš.»
Kleknula je na pod i stavila mi kitu u svoja vruća usta dok sam ja sjedio duboko zavaljen na kauču sa skroz idiotskim izrazom lica i gledao kako joj pušačka glava pumpa gore – dolje. Kada je ocijenila da me zagrijala, ustala je i počela se skidati pitajući me da li mi se sviđa. Igrala se sa svojim bradavicama koje su bile skroz ušiljene spuštajući pomalo ruku i prema mokroj pički. Zatim se okrenula da bi mogao vidjeti i kakvo dupe ima. «Znaš što tvoji prijatelji najviše vole kod mene?» pitala me i dalje nagužena. Primila je guzove s obje šake i snažno ih razmaknula pružajući pogled na otvoren šupak.
«Što misliš?» rekla je gledajući me kroz noge. «Znaš koliko puta sam tvojim dečkima dala da mi ga tucaju? Ludi su za analom!»
Teško dišući brzo sam ga drkao očiju fiksiranih na čmar udaljen svega petnaestak centimetara od face. «U petak sam ih u bulju primila svu trojicu», to je rekla samo zato da me mući. «Jebote mali, tri puta su me punili! Kako ti se čini da ti je vlastita mama izredala tri batine, jednu za drugom, u dupetu?» Misliš da sam drolja? Koliko mama tako nešto radi?»
Onda se još više nagnula i raširila šupčinu maksimalno koliko je išlo.
«Tvoja mama je kurva!» govorila je miguljeći razjapljenim šupkom pred mojim očima. «Sviđa ti se to?», pitala je. «Ja sam drolja! Oćeš me jebati kao i tvoji prijatelji? I ti bi mi pokarao dupe?»
Više nisam moga izdržati. Dignuo sam se, zgrabio je i bacio na kauč, popeo se na nju i zakucao joj kurac u kipuću pizdu. Dok sam nabijao stara je vriskala govoreći mi da ju još snažnije jebem. Nabijao sam luđačkom snagom kako bi je natjerao da svrši, ali za još par udaraca ni ja više nisam mogao izdržati, ispraznio sam joj se duboko u pičku.
Kada sam ga izvukao, i dalje mi je bio tvrd i prekriven našim pomiješanim sokovima. Dobro je osmotrila napetu mesinu u mojoj ruci i brzo me pitala, «Oćeš me potrošit u dupe?»
Brzo se naprčila u pseći položaj, a ja sam joj ga bez problema ukliznuo u šupak i počeo muškim ritmom ševit drugu rupu.
«Da!Da!», vriskala je. «Jebi mamino dupe! Svrši mi u guzicu!»

Ševio sam ju jače i brže pazeći da joj svaki zamah muda završi na klitorisu. Nije se šalila, činilo se da joj ovo paše više nego u pičku i da stara kurva stvarno voli anal. Nakon jedva pet minuta pikanja rekao sam da svršavam, a mama mi je rekla da ga nikako ne vadim, već da želi da joj napunim šupak spermom. Ispalio sam treći metak toga dana, ovaj puta duboko u njena crijeva. Kada sam izvukao kitu strovalio sam se na kauč puštajući da mi se mlohava, natečena kita prilijepi za bedro. Stara je došla do daha i stisnula se uz mene.
«Ovo je bilo dobro», rekla je mazeći mi nogu.
«I meni se čini», odgovorio sam. Nakon nekoliko minuta nježnosti progovorila je.
«To ti je OK?», pitala me. «Jebati se sa svojom mamom? Ne peče te savjest?»
«Neee, super je», odgovorio sam. «Oćemo ponovit?»
«Preko vikenda, kada si doma.» To mi je i pasalo.
Prije no što sam taj dan otišao iz njenog stana, mama me odlučila uputiti u neke detalje...
«Jasno ti je da će tvoji prijatelji i dalje dolaziti kada ih pozovem?» Začkomio sam. Nisam znao što da kažem. Očito jebačina sa mnom nije bila dovoljno dobra.
«Zlato shvati, ja imam potrebe. Želim biti s tobom, ali sve što sam ti rekla ranije je istina. Čak ako mi se dopadnu neki drugi muškarci osim tvojih prijatelja, pozvat ću ih i jebat će me.»
Bilo mi je jasno da joj ne mogu određivat kako će živjeti pa sam samo tiho rekao «Znam».
«Možda ću te jednog dana nagraditi», rekla je uz zagonetan osmijeh.
«Kako?», pitao sam.
«Nešto ćemo smisliti». Zatim me poljubila i rekla da se vratim tati.
Učiti za ispite nije bilo lako s obzirom da su mi misli bile sasvim drugdje. Sve o čemu sam razmišljao bila je moja seksi mama i činjenica da se tucala i sa mojim prijateljima. Bio sam zgađen, napaljen i ljubomoran u isto vrijeme. Od onda više ništa nije bilo kao prije. Kada bi dolazio kući nisam se više viđao s prijateljima. Oni nisu imali pojma za mene i mamu, a nisam ih mogao ni spriječiti da je ševe, jer bi stara poludila od bijesa. Nastavit će im davat ma što god ja napravio. A što se može, u svakom slučaju ne volim ju ništa manje. Staro društvo zamijenio sam s curom koja je presretna što svo vrijeme provodim s njom a ne s dečkima. E da je znala s kim ju varam...
Prošlo ljeto svako malo sam prolazio ispred mamine zgrade gledajući čiji auto je parkiran ispred. Dio mene bio je ljubomoran, no s druge strane uvijek bi me se dignuo dok sam zamišljao što sad mama nutra radi. Od kada su se rastali, otkrila je stranu sebe koju je dugo vremena potiskivala; napaljenu kučku koja uživa u ševi. Jedne ljetne nedjelje bio sam kod nje i dok se tuširala tražeći neke svoje stvari našao sam skroz iscijeđenu tubu analnog ovlaživača koja je kada sam bio prošli tjedan bila nova novcata. Ekstra sam se napalio kada sam shvatio

da se stara u toj mjeri rauba u dupe. Ja je obično bar jednom sprašim tamo kada se ševimo. Držeći u ruci praznu tubicu shvatio sam ili da ju moji prijatelji duplo više jebu ili da je u redaljke uključila čitavu vojsku mladih jebača. Poznavajući ženu koja me rodila, i to je bilo moguće! Kada se tucamo ponaša se ful kurvinjski i maksimalno se uživljava u jebačinu, ali sam siguran da je s drugima još duplo gora. Vjerojatno zato što sva trojica njenih jebača (barem onih koje sam vidio) imaju veće kare od mene, a stara se od velikih batina raspamećuje... to plus činjenica da je istovremeno puni više frajera. Tek kada joj balavci zaštopaju sve rupe osjeća se ko prava kurva.
Mjesec dana poslije postalo je vruće, jer taj vikend joj je dolazila jedina prijateljica koju je imala, Splićanka Dunja. To je bila atraktivna brineta u ranim četrdesetima, udana majka troje djece. Kada mi je stara rekla da stiže napalio sam se jer sam mislio da će se pridružiti mami i meni, ali stara je odrezala da neće, da sljedeći vikend preskačemo dodajući kako Dunja nema pojma o našem incestuoznom odnosu.
«Nisi joj rekla za Ratka, Borisa i Davora?», pitao sam.
«Jesam», odgovorila je. «Zato i dolazi, da me vidi, a i dogovorila sam već sve s dečkima za subotu navečer.»
Rekla je, kada su pričale na telefon prije nekoliko mjeseci, da ju je Dunja pitala jel već počela izlaziti s frajerima. Dunja je ostala šokirana što mama ševi «klince», kako ih je stara zvala, ali kada joj je izrecitirala mjere tih klinaca, i ova se napalila. E i onda ju je pozvala da dođe i pridruži se akciji.
«Dunja nikad nije prevarila muža», stara je rekla. «Ovo će joj biti krštenje.»
«A ja?», pitao sam. Samo mi je odgovorila da će kada Dunja sljedeći put dođe probat nešto organizirat.
«Znaš da joj ne mogu reći da se karam s vlastitim sinom», rekla je. «Teško je provarila i ovo s frendovima.»
«Očito i ne tako teško», ironično sam se osvrnuo na činjenicu da žena ipak dolazi na grupnjak s klincima koji bi mogli biti i njeni sinovi.
«Zato što je napaljena do bola», mama mi je odgovorila. «Seksualni život joj je za kurac.»
Pino (njen muž) ništa ne sumnja jer mu je rekla da sam usamljena i solo. Nema pojma kako zapravo živim, a i ne sanja da je njegova žena sposobna učiniti ono što smo organizirale za sljedeći vikend.»
Nije mi bilo drago što su me izostavile, ali morao sam se s time pomiriti. Tu subotu ostao sam kod kuće, a mama me natjerala da se zakunem da ih neću špijunirati.

Stara je pokupila Dunju ujutro na aerodromu, a ja sam se dogovorio s curom poslije 9 – nakon što posjetim mamu. Ne može se reći da sam ih baš špijunirao, prije bacio pogled. Kada sam prošao kraj zgrade u 9, Ratkov auto je već bio parkiran. Popeo sam se do stana ali samo da slušam na vratima. Nisam ništa čuo u dnevnom boravku, dakle, već su se prebacili u spavaću... i onda sam otišao curi.
U nedjelju sam nazvao mamu čim je Dunja otputovala natrag u Split.
«Mogu doći?», pitao sam.
«Ne, umorna sam», mama je odgovorila. «Tek sam došla doma.»
Pitao sam da li je Dunjina «inicijacija» bila uspješna.
«Vrlo uspješna!», mama je bila puna sebe. «Izvrsno je prošlo.»
«Nije bila živčana?»
«Je, je... Naravno!», odgovorila je. Cijeli dan se vrpoljila, a kada su se dečki pojavili na vratima od zvona se skoro onesvijestila.
«Kaj je imala na sebi?» Zanimalo me da si što bolje mogu predočiti.
«Nije znala kaj da obuče. Fakat nema ništa provokativno jer ona i Pino ne izlaze, a moja odjeća joj je premala. Ponijela je u torbi samo usku majcu i odrezane traperice, onak do pola bedara. Znam na što ti se prijatelji pale tako da sam joj ih ja još više odrezala.»
«Koliko više?» Počeo sam se napaljivati.
«Skroz do džepova.»
«Jebote sigurno je super izgledala.»
«Aha. Mislila je da nema noge za to, ali Dunja je dosta dobar komad, znaš.»
Iako je bila iscrpljena, stara mi je ispričala dovoljno detalja s njihovog sinoćnjeg tulumčića. Prvo je gledala moju mamu kako to radi, zajebava dečke, izvodi striptiz, vadi im kare... Ona je samo sjedila na stolici raskrečenih očiju i snimala mlade kurčine kako se dižu. Onda se stara odšetala do kauča na kome su bili svi dečki, spustila se na koljena i svoj trojici, liz po liz odjednom pljugala. Kada ih je razrajcala prestala je i rekla im da idu do Dunje i uvale kurčine njoj u usta. Mogao sam ih zamisliti kako se guraju oko nje, nudeći joj batine. Dunja se nervozno nasmiješila i počela ih zbunjeno sisati. Mama je rekla da je ova u početku fakat bila drvena ali onda se opustila i počela čak uzdisati dok im ih je saugala.
«Zvuči kao da joj je to stvarno trebalo.» Stara se složila i nastavila priču. Onda su je skinuli i stavili na kauč. Lizali su joj bradavice, svu su je dobro izmijesili, izlizali pičketinu da bude spremna za ono što slijedi. Dobro napaljeni pobrali su se u spavaću sobu. Tamo su se svi moji frendovi, jedan po jedan, izredali na Dunji.
«Cijelo vrijeme bila je samo s jednim ili ih je i svu trojicu odjednom primila, ono kao ti?»

«Pa naravno da je prošla punjenje!»
«Ko ju je gdje jebao?» Pitao sam sada si ga već lagano drkuckajući.
«Ne sjećam se. Svi su joj se izredali na pički, a dok bi ju jedan punio ja bi drugom pušila dok me treći karao. Onda su je sva trojica potorbala u isto vrijeme, pa su ju sprašili u dupe i to tako da je svaki bio nutra jednu minutu i puštao drugog. Sigurno su joj trošili šupak oko 20 minuta prije no što su se isvršavali nutra.
«Kaj se voli punit u guzicu?», pitao sam
«Aha, i to više nego što je priznala. Znam da je svršila dok su je jebali, po tome znam da je osjetljiva na anal kao i ja. Danas sigurno ne može sjediti koliko je natečena! Nikad prije nije toliko dobila i to još od tako velikih kurčina. Kada su napokon svršili čmar joj je samo ostao zijevati bljujući spermu. Nije se mogao zatvoriti! Izgledalo je kao da je mjesec dana imala zabijen krastavac u dupetu. Dečki su isto bili oduševljeni prizorom. Ona je samo ležala licem zalijepljenim za krevet uživajući u osjećaju i čekala da joj se šupak stisne. Kada je prestalo kapati skvrčila se i sva iscrpljena zaspala. I to ti je, mali moj, to.»
Stara je rekla da me čeka poklon kada sljedeći put dođem. Kada sam ju dovoljno namolio rekla je o čemu se radi: Dunjine gačice, koje joj je mama maznula i neke njene fotke koje je snimila na kojima je u toj uskoj majci i odrezanim trapkama. Dunja nije htjela pozirati izazovnije.
Od onda drkam na te slike. Kada sljedeći put dođe, tko zna... mama ju je uspjela natjerati da prizna svoje tajne fantazije. Od kada se potrošila s «maminim klincima» htjela bi da ju izjebe hrpa kuratih crnaca. Stara ju ohrabruje da bi si to trebala probat realizirati, ali Dunja nema pojma kako, no obzirom da se ista ideja vrti i po maminoj glavi, sigurno će obje uskoro pakirati kofere.
Nije sigurno da ću i ja u budućnosti karat Dunju, tako da se za sada, iako ne volim biti izostavljen, moram zadovoljit mamom i svojom curom, a vjerujte mi da to uopće nije loše. Stara i ja sada smo uigrani kao stari ljubavnici; pogotovo što su mi bivši prijatelji zauzeti kod svojih obitelji. Ovaj vikend karat ću joj dupe koliko god je to moguće.
Stari i dalje nema pojma što se događa između mene, mame i mojih bivših prijatelja. Kada ju odem posjetiti misli da sam samo dobar sin. Nije ni svjestan koliko dobar!
izvor erotske price

понедељак, 14. новембар 2011.

Sa Mamom Tetkom i Sestrom

izvor erotske price
Oduvjek sam se palio na djevojke i zene iz moje uze i sire porodice.Volio
sam da zamisljam kako guzim rodice, tetke sestre i nikada nisam mislio da
cu to moci da ostvarim.Nikad mi nije bilo jasno sto me to vise pali od
obicnog sexa sa djevojkama ali valjda je sladje ono sto je zabranjeno!

a zivim u Sarajevu i imam 16 godina a porodica mi je rasprostranjena po
cijeloj Bosni i Hercegovini.Imam tetku koja zivi u Mostaru koja ima svojih
40 godina ali se drzi za svoje godine bolje od pojedinih djevojaka sa
25.Uvjek sam se palio na nju.Dolazila je u Sarajevo cesto jer je bila vrlo
poslovna zena a ja sam najvise volio kada dolazi ljeti.U ljeto je bila tako
izazovna da sam ludio od nje.Bio je august i tetka se najavila da dolazi,
roditelji su mi bili na moru tako da sam bio sam u kuci.Tetka je bila
razvedena vise od dvije gdine imala je jednu kcerku od 17 godina koja je
zivila sa njom.Ja sam taj dan pripremio rucak ohladio vino i nervozno
ocekivao da zazvoni na vratima.

Pojavila se u bijeloj kosuljici koja je bila raskopcana vrlo izazono tako
da se vidio bjeli cipkani grudnjak, sise su bile trica ali su izgledale
vrlo cvrsto, nosila je bjele uske i providne pantalone tako da su se lijepo
oslikavale bijele cipkane tange koje su najvjerovatnije bile u kompletu sa
grudnjakom.Poljubili smo se na vratima ja sam je kao pozelio pa sam je
stisnuo uz sebe kako bi osjetio njene sise na mojim prsima i stvarno su
bile cvrste ko kamen.Pomogao sam joj sa stvarima, isla je ispred mene tako
da sam joj vidio guze, cvrste , podignute tj.savrsene.Struk sam joj mogao
obuhvatiti rukama ma sve u svemu bila je to jako dobra picka!!!!!!!!

Taj dan u Sarajevu je bilo jako vruce, prije rucka je htjela da se tusira
uzela je nesto stvari iz kofera i otisla u kupatilo, kada sam cuo tus kako
radi polako sam se prisunjao do vrata kako bi je vidio kroz kljucaonicu,
srce mi je lupalo dvjesta u minuti a u maksimalno dignutom kurcu svaka zila
je pulsirala, kleknuo sam ispred kljucaonice pogledao sam kroz i nista
nisam mogao da vidim jer je peskir okacila na vjesalicu koja je bila
zakacena sa unutrasnje strane vrata.Ostao sam nao popisan, nisam mogao da
vjerujem da je necu vidjeti golu.Vratio sam se u trpezariu i servirao
rucak.Bio sam napaljen do bola, tetka je usla u trpezariju u uskom bjelom
sorcu koji je vise otkrivao nego pokrivao njenu pickicu, sa prednje strane
joj je upao u procjep od kokice, gore je imala bijelu usku majicu ispod
koje sam nazirao bradavice koje su strsile, pogledao sam je od glave do
pete i nisam mogao sakriti zadovoljni pogled, tetka ili nije primjetila
kako sam je pogledao ili se pravila budala.

Okrenula se prema baru da uzme case za vino a sorc joj je upao u lijepe
guze a pokrivao je samo dvijetrecine guza.
Meni se kurac digao i oslikao na sorcu koji sam nosio.Tetka me
pogleda ali se pravila da nevidi oslikanu kurcinu.Sjela je do mene nasula
nam vino a ja sam izvadio da jedemo.Uz rucak caskali smo o svemu i svacemu
popili smo vino i na moje veliko iznenadjenje tetka me pita ima li jos
vina?Naravno, rekoh i donesoh jos jednu flasu iz frizidera.Otvorio sam vino
i nastavili smo pricu ali sada u dnevnom boravku, teta je sjela na ugao a
ja u fotelju.U jednom momentu poce prica o mojoj rodici Maji, vidila ju je
jedne noci kako se samozadovoljava u svojoj sobi ali nije joj bilo kao
jasno da se Maja ne ustrucava da vrlo glasno svrsava iako je znala da je
ona u stanu.Ja sam je slusao a kurac je bio vrlo ukrucen morao sam
promjeniti polozaj da se nevidi.Vino me je fatalo tako da sam se lagano
opustao a i tetka je.Onda me je pitala da li je normalno, posto sam skoro
vrsnjak sa Majom da se samozadovoljava po 9-10 puta za noc?Malo sam se
zbunio sto i tetka primjeti pa me ohrabri kao sta mi sa njom mogu da pricam
o svemu i svacemu i da ce to ostati nasa tajna.Ohrabren rekoh joj da je to
normalno jer i ja drkam toliko puta na dan.Nasmijala se i rece mi da
sjednem na kauc, kada sam sjeo prisla mi je i uzela moju ruku u svoju i
pogledala u nju.Rece mi toliko drkas a nemas zuljeva i ponovo se pocela
smijati, a i ja sam se cerekao.Popili smo i drugu flasu vina tetka ustade i
krenu u trpezariu, ispratio sam je pogledom a imao sam osjecaj da namjerno
mjesa guzama kad hoda da me izazove.Kurac mi se opet digao.Tetka se vrati
sa jos jednom flasom i ne pitajuci me otvori je i nasu nam u case.

Opet je pocela pricu o Maji, kao da je znala da me je Maja privlacila, rekla je da
zna da je Maja nevina i da je radoznala sto se tice sexa pa se boji da se
ne pocne sexsati sa nekim ko nece voditi racuna da ne zatrudni.Vec je
uhvatilo vino takoda je vrlo otvoreno pricala krenula je da ustane malo se
spotakla i pala na mene, mahinalno sam je uhatio za goli struk ali nisam
cvrsto tako da mi je skliznula jedna ruka na sisu a ona mi je sjela u
krilo,nije se ustala nego se smijala a i ja sam.Ruku nisam sklonio sa sise
a kako je sjela na mene znao sam da mi je morala osjetiti tvrdi kurac na
svojoj guzi.Kako je sjedila obje je ruke provukla iznad glave i uhvatila je
za moju glavu i privukla uz svoju i njezno me poljubila u obraz.Kako se
izvila tako je njena sisa jos ljepse upala u moju ruku, nisam je smio
stisnuti samo sam je njezno drzao,osjetio sam bradavicu ispod ruke, a kurac
je pulsirao kako mi je kucalo srce.Rekla je da me najvise voli od svih
bratica i sestrica.I ja uzvratih kako je ona moja najbolja tetka.Ustala je
stajala ispred mene tako da mi je njena koka bila na nekih desetak
centimetara ispred ociju tacno sam mogao da vidim ispod sorca oslikanu koku
ucinilo mi se kao da ima samo malu crtu dlacica iznad a ostalo je sve
obrijano.Tetka se pocela lagano njihati uz ritam muzike koji je dolazio sa
radia.Uhvatila me je za ruku i zamolila za ples.Ustao sam privukla me je uz
sebe tako da mi je svoje sise prislonila uz prsa jednom rukom drzeci za
ruku a drugu je stavila na moj kuk, ja sam je drzao za ruku a drugu sam
stavio skoro pa na njenu guzu.

Nismo se dirali donjim djelom tjela je sam
sve izbjegavao da mi nebi osjetila dignuti kurac.Pricali smo i plesali a
ona je onim rukama kojim smo se drzali spustila je moju ruku na svoj kuk a
svoju stavila na moju guzu tako da me je privukla uz sebe.Sada su nam se
tjela spojila , a ona je morala osjetiti kurcinu na svom tjelu isto kao sto
sam ja osjetio njene sise na svojim prsima.Lagano mi je pricala na uho tako
da me je njen dah jos vise uzbudzivao.Stisnula mi je guzu i rece mora da
djevojke padaju za ovakvom guzom i opet se nasmijala.Rekoh da neznam nisu
se izjasnjavale, znam ja i ja sam zensko znam sta zenske vole.Ja sam sjeo a
tetka mi je spustila glau na krilo i legla na krevet.Rece da imam sexsi
guzu, ja se ko unezgodih jer me je gledala pravo u uci a ona me opet
ohrabri, ne stidi se tetke, sve mozes tetki teci pa mi smo raja.Pitala me
je sa koliko sam djevojaka vodio ljubav a kada sam joj rekao da sam nevin,
nije mogla da vjeruje.Takav momak a jos nisi guzio uzviknu ona.Pa ti si ko
med mozes da imas bilo koju zensku,Maja mi je pricala da kad dodjes u
Mostar da su sve njene kolegice zaljubljene u tebe a meni se cini da je i
rodica luda za tobom, ja sa cudjenjem pogledah u tetku a ona rece Maja je
zaljubljena u tebe meni je to rekla a onda sam joj objasnila da ste vi
porodica i da od toga nema nista.Ja sam pitao tetku kakav je osjecaj sex a
ona se nasmija sine ta ti se dobrota nemoze objasniti.Posto mi je rekla da
je mogu sve pitati, rekoh a kada si ti prvi put, tetka rece hoces li istinu
e imala sam 17 godina isto kao i Maja sad i prvi put sam to uradila na
derneku kod drugarice u njenoj sobi.

Tako pricajuci tetka je zaspala u mom
krilu, pustio sam je da tako spava i kada sam joj osjetio po dahu da je
ucvrstila polako sam jednu ruku stavio na njenu sisu, bila je tvrda stegao
sam malo jace, nije se pomjerala, onda sam odlucio da joj vidim sisu na
golo polako sam uhvatio rub majice i njezno je digao. Sisa je bila kako sam
je i zamisljao,govorio sam u sebi da sam poludio ali morao sam je uhvatiti
na golo ponovo sam je lagano uhvatio,tetka je spavala onda sam je malo
stegao,nije reagovala , presao sam rukom preko bradavice kurac mi je
pulsirao ispod njene glave,poceo sam da joj gnjecim sisu, nije reagovala
valjda je bila pijana pa nije osjetila nista ili mi je pustila da je
diram.Prestao sam jer sam se bojao da se ne probudi , onda sam jednom rukom
uhvatio za guzove bili su cvrsti, opet sam poludio ali htjeo sam je
uhvatiti za golu guzu,zavukao sam ruku ispod sorca i uhvatio je punom rukom
za guz.Kurac sam lagano trljao od njeno lice a guzu cvrsto drzao.Morao sam
prestati jer se pocela buditi.

Bilo je vec deset sati ustala je poljubila me je u kraj usta i pozelila
laku noc.Otisla je u sobu do moje na spavanje.Meni je sperma udarila u
glavu skinuo sam sorc , zatvorio oci i poceo da ga drkam, zamisljao sam
tetku kako mi pusi kurac, otvorih oci kad tetka izlazi iz sobe i gleda u
moj kurac pa u mene, ostala je izgubljena od prizora a i ja sam se zbunio
htio sam da pokrijem kurac ali nisam imao cim, vidjevsi moju zbunjenost,
tetka rece izvini molim te ali moram u toalat samo ti nastavi.Ustao sam dok
je ona jos bila u sobi i znam da se zbunila jer vidjela je sestrica sa
kurcem od 22cm u punoj erakciji u rucu. Uzeo sam sorc i obukao i otrcao u
svoju sobu.

U jutro me je bilo stid,ustao sam tetka je vec bila na nogama pravila nam
je dorucek kada sam usao u kuhinju i vidio je u gacicama i grudnjaku opet
mi se digao kurac.Ona je normalno prisla mi poljubila kao da je bila
potpuno obucena .Upadno sam je gledao grudnjak je bio providan tako da sam
joj lijepo vidio sise, gacice su bile tange guze cvrste lijepo izvajane
noge davala je odlike kao da joj je 25 godina.Vidjevsi kako je gledam rece
kako to gledas, pa ja sam ti tetka mogu pored tebe i gola da hodam, a ja
sam te kupala kad si bio mali nemoj se stidit.Nije to nikakva bruka sto si
radio sinoc.Opet mi je digla moral a i kurac.Sta je koda nikad moja sestra
nehoda ovako pored tebe, ma hoda ponekad rekoh, eto vidis nemoj se stidit
sve je to prirodno.Neznam ni kako sam pojeo ni sta sam jeo jer je ona
sjedila za stolom u grudnjaku tako da sam joj gledao samo u sise.

Nakon dorucka ja sam otisao u kupatlo i izdrkao kurac misleci na tetku,
izasao sam iz kupatila tetka je vec bila obucena i rekla mi je da ide na
sastanak i kad se vrati da zeli da je veceras izvedem negdje na ludi
provod.

Cijeli dan sam razmisljao gdje ce mo i skontao sam, idemo u Aqvu na muziku
znam da ce biti guzva a I petak je garant neko gostuje.Dosla je negdje oko
17 sati, nije izgledala umorno iako sam mislio da ce odustati od izlaska
nakon napornog dana, rece jesi li smislio gdje ces da izvedes svoju tetku,
naravno rekoh idemo u Aqvu, super rece ona otisla je da se istusira ali
opet je nisam moao vidjeti kroz kljucaonicu jebeni peskir mi je smetao,
posto je bilo rano vecerali smo u kuci uz jednu flasu vina i pocei se
spremati za izlazak.

Ja sam bio u svojoj sobi skinuo sam se u gace stao ispred ogledala izvadio
kurac i stvarno je bila mocna masina u ogledalu taman sto sam obukao gacice
, tetka pokuca na vratima necekavsi odgovor otvori, izvini rece ona zelila
bi da mi pomognes da se odlucimo zajedno sta da obucem.Zelim da se ne
stidis svoje tetke veceras.U ruci je drzala dvije haljinice jedna je bila
bijela a druga crvena.Rekao sam da mi se crveno vise svidja. Otisla je da
se obuce, kada se pojavila ispred mene bila je to sex bomba, haljinica je
bila vrlo lagana, isla je iznad koljena ustvari nekih deset centimetara
ispod guze,vrlo siroka tako da je pri hodu klizila oko njenih nogu, ledja
su joj bila skroz gola, vidilo se da ne nosi grudnjak, a prednj strana je
lahuril po njenim sisama, obukla je crne crape sa velikim kockama a na
nogama je imala stiklice sa tankom igla petom od nekih deset centimetara,
kosu je pustila a u kombinaciji sa crvenim karminom bila je najljepsa zena
na svjetu.Ja sam ostao bez daha rekao sam joj da izgleda kao djevojcica ,
laskao sm joj a to joj je godilo.Oko 22h zaputili smo se ka Aqvi kada je
sjela u auto tek sam onda viio da njene carape dolaze do izrazaja jer kad
sjedi vidi joj se cipkana ivica koja je bila malo iznad kraja suknje.

U Aqvi je bila luda kuca jedno na drugom, jedva smo se probijali, uhvatila
me je oko struka i lagano smo se probijali kroz masu, provukla se ispred
mene, prislonio sam svoje tjelo uz njenu uhvatio sam je cvrsto oko struka .
Probilo smo se do naseg stola jer sam ja vec izvrsio rezervaciju. U kifli u
kojoj smo bili smjestili su se jos jedan par, bili smo u polumraku,
narucila nam je vino, krenuli smo na ples i da smo htjeli nismo mogli biti
odmaknuti jedno od drugog, plesali smo i pili, plesali pili, plesali, pili,
mene je podobro uhvatilo vino a i tetku je.U jednom momenu sam je uhvatio
za guzu, nije se bunila pogledala me je pravo u oci i onda je i ona mene
uhvatila za guz.Posto je bila guzva nisam obracao paznju da ce me neko
vidjeti.Pohasio sam se, plesali smo sentis tako da sam de privukao uz sebe,
uhvatila me je jednom rukom za vrat privukla i poljubila u uho, sav sam se
stresao a ona je spustila glavu na moje rame.Kurac mi se digao a ona je to
morala osjetiti i namjerno mi je nogom pritiskala prepone, kroz glavu mi je
brujalo sta sad da li da je dalje pocnem dirati ili ne, sta ako se naljuti,
sta ako kaze mojoj mami da sam je dirao.Pustio sam da ona krene dalje ja
nisam smio.Sjeli smo,nakon duzeg plesa, vino nas je malo popustilo ali ona
nije dala te je narucila jos.Par pored nas je bio pijan ko letva, on joj je
otkopcao kosulju i ljubio sisu ne ustrucavajuci se od nas.Ja rekoh blago
njemu a tetka me pogleda i poljubi u obraz nasloni moju glavu na njeno
rame.

Pricali smo o paru do nas ja sam rekao tetki hajmo se opkladiti da ce
joj zavuci ruku u gacice tetka rece nema teorije, kladim se u sta hoces da
nece.U sta se kladimo rekoh ,rekla sam u sta hoces.Ja se nasmijah i rekoh
kao u sali ako on njoj zavuce ruku u gacice zavlacis i ti meni ruku u
gacice.Tetka se poce smijati bili ti rece ona, ali dobro posto on njoj nece
zavuci ruku 100% pristajem na opkladi, a sta ako ti izgubis, tvoja zelja
moja zapovjest rekoh ja.Dobro onda ces ti, malo je stala sacekaj da
razmislim e onda ces ti da go trcis krug oko kuce i da mi otpjevas iz baste
pjesmu pod prozorom.Rekoh moze!Daj ruku rekoh opklada je pala.Pili smo i
cekali sta ce se desiti, ona je poceo da je dira po picki ali preko suknje,
rekoh tetki jos malo pa si izgubila, ona se smijala i rekla vidjecemo ko ce
izubiti.U tom momentu djevojka preko puta raskopca njegove pantalone izvadi
mu kurac i poce da ga drka,tetka je gledala bez daha, ja sam iskoristio
guzvu , zagrlio je, suknjica joj se skoro digla do gacica ja sam joj gledao
u noge a ona u djevojku koja je drkala frajeru.Rece ovo je bolje nego da
sam gledala pornic, a ja rekoh ako ovako nastave ja odoh u wc da ga
izdrkam.Nije proslo ni minuta frajer svrsi uvuce ga u pntalone pozdravise
se sa nama i odose.Tetka rece ko ce veceras trcati go oko kuce, i poce se
smijati.E necu rekoh, hoces hoces a da sem ja izgubila ti bi me natjerao da
ti zavucem ruku!.Bilo je oko dva kada smo krenuli kuci, upali smo u auto ja
i tetka dobro pijani, kako je sjela tako sam joj vidio crvene cipkane
gacice,upitah je gdje to kupuje tako izazovne gacice, mali mali rece tetka
gledas tetki pod suknju i poce se smijati.Dosli smo pred kucu tetka rece
hajde mali skidaj se go , krug oko kuce ja odoh da sjednem na prozor i
cekam te da mi pjevas pjesmu.

Skinuo sam se , prije nego sto sam dosao pod
prozor kurac sam doveo u polu dignuto stanje da tetka malo pati za
njim.Sjela je na prozor digla noge na susjedni stok prozora tako da joj je
se suknja skroz zadigla te sam mogao vidjeti guz i dio gacica, u ruci je
drzala casu sa vinom.kada sam stao ispred nje rekao sam gospodarice vasa
zelja moja zapovjest, spustila je noge okrenula se prema meni , sjela na
prozor sa rasirenim nogama suknju je jos vise zagrnula tako da sam gledao
pravo u njenu picku.Rece pridji mi, kada sam dosao na nekih metar od nje
dodala mi je casu vina i rekla pij i pjevaj mi pjesmu.Kurac mi se digao jos
vise tetka je gledala pravo u njega , rece masala neka i mi u porodici
imamo ovako lijep kurac.Uzeo sam ga u ruku prisao sam joj stavio ga na
njeno koljeno , rekao sam joj hajde sada ti meni pjevaj ali na moj
mikrofon.Tetka je ustala jednim potezom skinula svoju haljinu sa sebe,
ostala je samo u crvenim tangama,nisam mogao vjerovati da gledam tetku u
ovom izdanju ispred sebe uzela ga je obadvjema rugama , rece ovo ce samo
tetka da mazi i pazi od sad pa na dalje.Pocela ga je drkati ali tako jako
da sam ja odmah poceo da svrsavam, sperma je u mlazovima udarala po njenim
sisama,ali kurac mi se nije spustio tetka ga je nastavila drkato jednom
rukom a drugom je uzela jaja i pocela ih je stiskati ali vrlo njezno,onda
ga je stegla sisama , kroz spermu koja se slivala niz sise drkala ga je, ja
sam bio totalno izgubljen,osjetio sam bol u svome supku pogledao sam a ona
je je svoj srednji prst gurala u moj supak, uzela je kurac nabila ga u usta
zeljela je da ga cjelog stavi ali nije mogla dva tri puta se zagrcnula ali
nije popustala.

Ponovo sam svrsio ali ovaj put punio sam njena usta
spermom,tetka je gutala i kurac i spermu.Izvadila ga je a on je jos uvjek
stajao dignut, onda ona rece volim sto imam ovako zdrebca, nakon toga je
sjela na prozor pomakla gacice u stranu , rece hajde sada lizi ti tetki
picku.Ja sam kleknuo na koljena zabio jezik u njenu mokru picku zastenjala
je , glavu mi zabila jos jace,lizao sam je a ona se trljala malo od moj nos
malo od jezik,svrsila je odmah, ja sam nastavio da je lizem jednom rukom
sam joj zabijao prst u picku dok sam drugom rukom drkao kurac, opet je
svrsila ustao sam dok je jos vristala , kurcem udarao po njenim sisama tako
svrsivsi.Ustala je poljubila me, ali ovaj put mi je zabila svoj jezik usta
drzeci me za kurac jednom rukom.Rekla je bi li ti mali guzio svoju tetku na
sta je kurac odmah ponovo bio u punoj erakciji, ja bi rekoh ali moras mi
pomoci. Tetka se nasmija rece e moj sine to nesmijemo raditi mi smo
porodica, nasmijala se i otisla da se istusira.

Nakon nezaboravne noči, u jutro uz doručak tetka mi ozbiljnim glasom reče,
"Mali, ovo što se dešavalo ovih dana dok sam bila u Sarajevu mora ostati naša
tajna do kraja života , moraš mi to obečat."
"Obecvam", rekoh "ovoga ću se sječati svakog dana, ali nikad nikom neću reči pa makar me mučili ",rekoh ja.
Tetka se nasmija onim svojim umiljatim ohrabrujučim osmjehom, poljubi me u usta, "mali mali nisam te pohvalila, ali sinoć sam se izvrsno provela i da znasš da će od tebe da bude dobra sex-mašina."
"Tetka, hoćemo li ovo ikada ponoviti?", upitah je,.
"Nikad se ne zna, reče ona, "a ti si još uvjek nevin."
"Jesam, a volio bih da me ti obučis u sex-u. Hoćes li?"
"Vidjet ćemo, ako budeš dobar dečko i ne budeš nikome pričao, možda nešta bude od toga."

Otišla je za Mostar. Ostao sam drkajući svaki dan, sječajući se doživljaja sa
tetkom. Moji roditelji su se vratili sa mora dva dana kasnije.
Jedne noči, vrativši se iz grada, čujem mamu kako razgovara sa tetkom.
"Doći ćemo 100%", reče mama i završi razgovor.
"Sine, hoćeš li ti sa nama u Mostar? Zove nas tetka da dođemo kod nje, uzela je odmor, a završila je i bazen pa nas zove kod nje."
"Naravno da hoću", rekoh. Sutradan su se starci spremali cijeli dan. Tata je otišao u kupovinu, mama je ostala, probala je stvari koje će ponijeti kao da ide na modnu reviju, a ne u Mostar. Ja i mama smo cijeli život imali više nego dobre odnose, pošto se ona udala za tatu kada joj je bilo nepunih 17 godina (morala je jer je zatrudnila) i više smo ličili kao brat i sestru nego majku i sina.

Uvijek pokušavala pomoći. Kada mi je tata, koji je bio strog, a bio je stariji od mame 11 godina, držao predavanja, ona me uvjek branila, govorila mi je "Sine, radi što ti je volja, nemoj ko mama da se rano vežeš pa da ne vidiš ništa od života."
Uvijek je bila na mojoj strani i kad sam u pravu i kad nisam. Inače, mama i tetka su jako vezane - nema dana a da se ne čuju barem dva tri puta. Mama je preslikana tetka samo što je još
mlađa, ima veće sise od tetke i još punija usta. Ostalo je kao da ih je neko preslikao, čak su ih znali zamjeniti, pogotovo kada ih nisu dovoljno poznavali, mislili su da su blizankinje.

Taj dan mama je furala kroz kuću spremajući stvari ja sam bio u svojoj sobi, surfao sam po netu.
Uđe u sobu i reče mi, "Mali (i ona me zvala mali) hajde malo pomozi mami, ne mogu da se odlučim šta da ponesem od garderobe."
"Mama, šta god obučeš, ti si uvjek najljepša na svijetu", rekoh joj.
Nasmijala mi se, i ona je voljela kadjoj se laska, iako nisam nikada čuo tatu da joj tepa, zato sam ja uvjek pokušavao da joj dam lijepu riječ i podršku. Sjeo sam na krevet a ona je ušla sa nekoliko haljinica preko ruke, koje je kupila dok su bili na odmoru.
Rekoh joj, "Obuci ih pa da vidim kako ti stoje".
"Hajde okreni se, nećeš me valjda gledati, nemam na sebi grudnak"
Okrenuo sam se, ali sam je opet vidio jednim djelom na ogledalu ormara. Skinula se. Ugledao sam crne gaćice koje su savršeno prijanjale uz njenu malu izbačenu guzu; sise joj nism mogao
vidjeti, ali sam ih zato zamišljao.
"Možeš se okrenuti", reče mama. Izgledala je božanstvenu u bijeloj haljinici sa dekolteom na koji se širio skoro do bradavica.
"Mama pa ti si sve mlađa i mlađa", rekoh joj. Nasmijala se istinskim osmjehom.
"Da sam ja na tatinom mjestu pravo bi se zabrinuo za tebe!"
"Pusti tatu, tata me više ni ne vidi kako izgledam, kamoli da nešta uradi", reče ona.
"Neću te još puno peglati, samo još da probam kupaći koji smo kupili sad na moru, ali moraš mi iskreno reći kako mi stoji, tata nije dao da ga nosim, rekao je da je previše izazovan, ali mi je rekao da ga ponesem u Mostar jer me na bazenu niko neće vidjeti."

Hajde da vidim kakav je to kostim, pomislio sam. Otišla je u svoju sobu i onda je ušla kod mene. Ja sam valjda napravio izgubljenu facu pa me pitala, "Zar mi toliko ružno stoji kad metako gledas?"
"Ne, naprotiv!",rekoh. "Stoji ti više nego odlično..." Ušla je u bijelom kostimu, gornji dio je jedva pokrivao jednu trečinu njenih prelijepih sisa, donji dio je išao skroz nisko ispod kukova sa tankim špagama koje su se vezale sa strane, a onda se okrenula a ja sam progutao slinu kada sam vidio gole guzove.
Rekoh joj, "Mama, pa to su tange", ona se okrenu i reče, "Pa zar mi ne stoje?"
"Ma ne, tebi stoje savršeno, samo da sam na tatinom mjestu ne bi ti dao da to nosiš, jer ko bi se tukao sa pola plaže. Izgledaš savršeno, možeš se prijaviti na izbor miss bikinija."
"Stvarno to misliš?"
"Mama pa ti si...", stao sam, a usebi pomislih prava sex-bomba, pička i po, bolja od tetke.
"Šta si htio reći, hajde sad reci, neću se naljutiti majke mi", reče ona i priđe mi.
Kad mi je prišla vidio sam kako joj se oslikava mali crni trokutić na donjem djelu kupaćeg kostima. "Ma ti si lijepa ko slika", rekoh.
"Nisi to htio reć,i vidim ti na licu", reče ona.
"Dobro", rekoh, " ti si koka i po."
Kako sam to izgovorio tako sam se crvenio. "Hvala na komplimentu, vidim da si iskren čim si to rekao", sagnula se i poljubila me.
"Kupila sam tetki i Maji po jedan, a evo i tebi sam kupila kupaće, probaj da vidim kako ti stoji", bacila mi je kesu i izašla iz sobe.
Pogleao sam nutra, kad bile su to bijele slip kupaće gaće. Ustao sam i probao ih. Usko su se
pripijale uz moje tijelo tako da su uslikavale kurac u cijeloj veličini.

Mama uđe, pogledavši reče, "Extra ti stoje, sve će djevojke poluditi za tobom kada te vide u tom kupaćem."
Kada je izašla nadrkao sam ga, ponovo stavio u kupaći i tek se onda oslikao u punom sjaju. Taman da se skinem, mama ponovo uđe. Pogledala je u mene pa u kupaći. "Izvini, ali samo mi odveži gornji dio, napravila sam čvor." Prišla mi je, a kurac se nije spustio nego još više
nabubrio. Bilo mi je neprijatno, no šta je tu je.
"Izvini, nisam htjela da se unezgodiš. Ja i ti imamo drugarski odnos i ja sam pred tebe došla u tangama, pa šta ti se digao?"
"Ma ništa, nego si me iznenadila, ja se pred tobom ne ustručavam ništa", rekoh joj.
"Bogami ni ja", reče ona.
Okrenu se, pogleda ponovo u gaće i izađe iz sobe.Čim je otišla izdrkao sam ga zamišljajući njene guze i, naravno, svoju tetku kako mi puši kurac.

Kad se tata vratio rekao je mami i meni da sutra idemo sami. On mora hitno na posao, a da mi uzmemo auto i idemo, da ne kvarimo sebi odmor. Mogu vam reći da mi je bilo drago jer tata je pegla, a ja ostajem sam sa mamom, tetkom i rodicom u mostarskom raju.
Ni mama se nije bunila što tata ne ide.

Svanuo je taj dan. Krenuli smo oko 8 sati, mama je bila extra raspoložena kao i ja. Rekla mi je, "Neka ne ide tata, šta će nam, mi ćemo se ionko bolje provesti sami. Tata je težak, ljubomoran i dosta konzervativan. Ovako se možemo opustiti."
"Naravno", rekoh.

Tetka je živjela na periferiji Mostara, imala je kuću koja je ostala od tetka sa preko tri duluma zemlje oko kuće, sa svih strana imanje je bilo opasano borovom šumom, a u blizini nije imala komšija. To mi je bilo super da nas niko ne pegla.
Meni je srce lupalo ubrzano kada sam vidio tetkinu kuću jer sam jedva čekao da je vidim a naravno i Maju. Tetka nas je dočekala na vratima. Jako nam se obradovala. Poljubila je mamu, pa mene. Reče, "Gdje si ti mali, tetka te je poželjela, nisi me valjda zaboravio?"
Ušli smo u kuću.
"Maja je otišla da nas snadbije sa alkoholom i hranom", reče tetka, "Sad ce ona."
"Hoće te li se osvježiti sa sokom ili tusiranjem?", mama reče da se ide istuširati. Tetka me zagrli i šapnu, "Jesi li ga drkao na svoju tetku?"
"Redovno, a i na Maju i mamu" rekoh tetki. Taman da mi nešta kaže kad uđe Maja, a Maja je bila plavka duge kose, visoka oko 175-178, dugih nogu, lijepe guze na moju mamu, sisa na tetku, lijepe glavice sa debelim usnama, uskog struka. Jebozovna pička.
Kako me je vidjela, zaletila se, skočila u naručje ljubivši me i grleći po hiljadu puta.
"Hajde da ti pokažem bazen", reče Maja.
Izašli smo iz kuće na terasu, a u nastavku se pružao veliki bazen, 10x8 m, u plavim ploćicama sa ugrađenim svjetlom za nočno kupanje, zvučnicima na sva četri kraja.
Kristalno čista voda bila je mirna kao da je zaleđena. Prišli smo bazenu, a ja sam Maju gurnuo u nutra. Smijala se. Kada se počela penjati uz stepenice mislio sam da izlazi bez majice - sise su joj se oslikale, a kroz šorc su se vidile crne tange. Uzela je peškir zagrnuvši leđa ali sise nije pokrila. Prišla mi je i rekla, "Vratit ću ti ovo."
"Ne žalim", rekoh namjerno se zabuljivši u njene sise. Samo se nasmijala i otišla da se presvuče.

Prvi dan je prošao u sekundi. Malo smo otišli do grada , vratili se kući predveće. Mama i tetka su bile jako raspoložene. Pjevale su nam, zabavljale, ma bile su skroz otkačene žene.Tetka reče, "Vecera je u 21h na tarerasi uz bazen"

Mama i tetka su spremale večeru, a ja sam gledao televiziju. Maja je bila u svojoj sobi. Odspavao sam turu a kada sam se probudio već je bio sumrak. Mama, tetka i Maja već su servirale sto. Izašao sam na terasu. U bazenu su bila upaljena svjetla, na stolu gorile svijeće. Sjeo sam za
stol. Maja je došla prva. Nosila je vino u kibli za led, obucena u šorc koji je pokrio samo pola guze. Tange su bile iznad šorca ali ovaj put crvene, čipkane. Gore je imala crvenu majicu, a ispod nije imala grudnjak tako da su sise slobodno landarale.
Poljubila me u obraz. Mirisala je na kremu. Utom su se pojavile tetka i mama, obadvije obučene u lagane lila haljinice koje su im jedva pokrivale guze, naravno bez grudnjaka, tako da su im se
sise lijepo oslikavale.
Tetka je sjela do mene sa jedne a mama sa druge strane. Maja je sjela preko puta. Ustao sam, nasuo nam vino. Počeli smo lagano da pričamo o bazenu.

Tetka reče "Nema ništa bolje nego se kupati naveče i to go. Ja i Maja to praktikujemo svako veče, a i po danu."
Utom će mama, "Ja i moj muž smo se jednom davno kupali goli na moru, nikad mi nije nešto više
prijalo."
" Ja se nikada nisam kupao go" , njih tri me pogledaše.
"Probaj, vidi koliki ti je bazen."
"Moraću jednom."
Krenula je večera uz vino, mama i Maja nisu često pile pa ih je brže fatalo, dok se tetka dobro držala.
Odjednom sam osjetio nečiju nogu kako me dira po nozi. Pogledao sam i vidio da se tetka igra sa mnom. Gurala je sve više prema kurcu, a onda je počela trljati nogom o kurac. Pravio sam se kao da neosjetim ništa iako mi je kurac bio tvrd ko kamen. Popilo se dobro, već smo svi bili pijani.

Mama reče, "Ja se odoh okupati, ali prvo imamo moj sin i ja poklone za vas." Otišla je do
sobe, donijela kupaće Maji, tetki , sebi i meni. "Ovo je od nas za vas."
" E, sad moramo svi na kupanje", reče tetka. "Moramo isprobati kostime, a ti mali nove gaciće.

Ja sam otišao da se obučem, malo sam ga digao da bi mogle sve tri pariti oči.
Kada sam se vratio izgledale su božanstveno. Nisam znao gdje prije da gledam; ispred mene stade mama, uhvati me za ruku i odvede do bazena.
Mama prva skoći a ja sam sjeo na rub bazena i gledao je. Plivala je ko ribica, prvo leđno. Lijepo sam joj vidio sise jer kupaći je bio totalno proziran. Pogledao sam u svoje gaće koje sam pokvasio
kada sam sjeo. Nisam mogao vjerovati da se kurac tako vidi. Onda je skočila Maja. Ona je plivala kao mama. Sise su joj bile čvrste tako da sam mislio da su od silikona. Tetka je sjela pored mene.

"Mali", reče ona, "Poželila sam tu tvoju kurčinu", a pogledom ga je već držala u ustima. Kurac mi se skroz digao, htio je da iskoći iz gaća.
I tetka je skočila u vodu. Sve tri su se popele na dušeke koji su plutali po vodi, a onda mi je pregled na njihova tjela doveo do ludila, kao da su bile gole, još ustvari bolje pokrivene, ali gole.

Dodao sam im čase, ali tako da nisu mogle vidjeti moj kurac kako strši iz gaća. Mama
pogleda u tetku i reče, "Jebote kostima, pa ovo je providnije nego što sam mislila", a onda je mahinalno pogledala ka meni. Ja sam se pravio mrtav hladan, kao gledao sam u mjesec koji se nadvio nad bazenom. Njih tri su izašle i sjele za sto pored bazena, a ja sam plivao ali tako da nisu mogli vidjeti jesu li i moje gaće providne. Sve tri su me zadirkivale kako sam prestao piti,
kako nesmijem sa njima sjediti, da bježim od njih.

Prišao sam kraju bazena kao da mi je nezgodno pa rekoh, "Izašao bi ja, ali mi je kupaći toliko providan kao da sam go."
Kaže mama, "Sine, ja sam te kupala, a i tetka je naša, ne moraš se stiditi."
"Evo, ako te je stid", reče tetka, "neka Maja okrene glavu, a ako hoćeš možemo i mi."
"Ma dobro, neka se Maja okene", reče mama "šta ćemo se mi okretat, boga ti."
Kurac mi je bio dignut, jedva sam ga smjestio u gaće. Maja se okrenu,
polako sam izašao, tetka i mama su pričale. Nisu gledale u mene, a je sam
onda namjerno došao ispred njih tako da im je kurac bio ispred očiju. Prestale su odmah pričati a ja sam rekao, "E ko neće da pije sa vama."

Uzeo sam čašu, nazdravio prvo tetki. Pogledala me u lice, kraičkom oka sam gledao mamu koja je gledalau kurac otvorenih usta. Tetka se nasmija i reče, "Živio mali!"
Mama se trznu, uze čašu i pogleda me pravo u oči uz "Živio sine!"
Gutale su vino, a vidio sam da su obadvije iznenađene.

Maja reče , "Mogu li se okrenuti", a njih dvije "Nemoj bolje ti je", na to ce tetka mami sa smjeskom na licu, "Nismo ni znale kako je mali porastao!"
Ja sam sjeo, a onda je tetka rekla Maji, "Sad se možeš okrenuti".
"Ša je to tako smješno?", reće Maja.
"Ma ništa kčeri", reče moja mama, "Samo nismo znale šta će iz vode izaći!", i opet
se počeše smijati.
Mama je sjedila do mene, "Nemoj se ljutiti, mi se samo šalimo", reče mi.
Maja i tetka krenuše da raspreme sto i operu suđe. Ja i mama smo sjedili.
Reče ona, "Sine nemoj se ljutiti na mamu, mama je malo popila, opustila se."
"Ne mogu se ja na tebe naljutiti, ti si mi sve na svijetu i za tebe bih uradio šta god poželiš."
"Hodi sjedi mami u krilo", reče ona.
Ustao sam, ali kurac mi je odmah počeo da se diže.
"Sjedi", reče ona.

Ja sam sjeo, a ona prebaci ruku preko moga boka tako da podlakticu nasloni na kurac,.
Gledao sam joj u sise, bile su tako lijepe da sam ih htjeo pojesti. Poljubila me u usta naslonivši se lagano usnama na moje. Ja sam je zagrlio tako da su joj sise došle uz moje gole grudi. Osjetio sam bradavice na svome tijelu, počeo sam da je ljubim po vratu, stresla se.
"Ovako strasan poljubac nisam odavno osjetila na svome tjelu, sva sam se naježila", reče mama
pritisnuvši podlakticu na kurac jače.
"Znaš li ti od kad mi nisi sjedio u krilu, a prije smo se znali maziti satima?"
"Znam, ali sada sam odrastao."
"Šta to ima veze?", reče ona. "Nedostaje mi tvoje tjelo i mazelje." Ja ustadoh i rekoh joj, "E pošto sam ja sada teži od tebe, sjedi ti meni u krilo"

Sjela mi je kao malo djete, naslonila glavu na moje rame obgrlivši me rukom oko vrata a drugom rukom me je mazila po prsima. Ja sam jednu ruku prebacio oko njenog struka, a drugu stavio na njenu butinu. Poljubila me u vrat, a ja nju u čelo. Milovala me po bradavicama koje su se ukrutile, tepala mi je, ja sam je milovao po nozi.
"Od kad nisam ovako pažena", reče ona. Jjednom rukom sam je počeo masirati po stomaku, Bio je tako čvrst. Počela se meškoljiti u krilu. Upita me, "Je li ti nezgodno što sam ovako sjela?"
"Ma ne", rekoh. "Baš mi prija." Poljubio sam je u vrat.
"Molim te nastavi me milkiti..." Nastavio sam je ljubiti, ali ovaj put lizao sam je jezikom po vratu, rukom sam je trljao po golom guzu. Ona zabi svoje noktenu moj stomak.
"Sad me ljubiš kao nekad ja tebe dok si bio manji", reče mi.
Ja sam pokušavao da ne svršim i od silnog uzbudjenja trljao rukom po guzi stiskajući je jaće nego prije. Izvila se, sklonio sam ruku sa guza, uhvatio je za struk i polako je masirao od kukova do ispod sisa, stenjala je kao da se guzi sa mnom,
"E kako mi samo prija masaža", reće mama. Ja sam je kao slučajno pomalo doticao po sisi. Glavić mi je ispao iz gaća. Vidjevši to reče, "Pa ti si se nadražio sine!"
"Šta ću mama, i ja sam od krvi i mesa a nikada nisam guzio", rekoh joj, "pa me sve pali."
"Ne brini ništa Imaš vremena za sex, sve što te interesuje pitaj."
Ustala se i nasmijala rekavši, "Sine imaš ogroman, blago onoj koja ga primi."
"Teoriju znam svu, rekoh ja, "Nego prakse nemam.
"Možda ti nešto organizujem dok smo u Mostaru...Pa mama će već nešta smisliti zlato moje", poljubila me je u usta otisla. Nisam vjerovao šta mi se dešava. Svi moji snovi počeli su se ostvarivati, odmah sam ga izvadio i za dvije sekunde svršio u bazen.

Usao sam u kucu Maja mi priđe, poljubi me i ode da spava u svoju sobu a ja sam sjeo u dnevni boravak i gledao televiziju. Tetka mi reče, "Hajde da ti raspremim krevet, ja i mama ćemo spavati u sobi a ti ovdje, mi ćemo još malo da sjedimo, a ti možeš leći ako hoćeš.

Otišao sam u kupatilo da se operem i presvučem Obukao sam obične gaće. Dok sam bio u kupatilu čuo sam mamu i tetku kako pričaju, "Ma on ti je stvarno zagorio, morao bi nešto
guziti..."
"Šta ćemo?" reće mama tetki.
" Hajmo mu mi pomoć", reće tetka mami.
"Hajde, ali kako? On jedino vjeruje nama, a čim je sam sa djevojkama ko curica je."
"Znam ja to, vidjela sam ga u Sarajevu sa djevojkom, kao da je ona muško a on žensko", reče mama.
"Slušaj seko, ne znam kako ćeš me ti svatiti, ali najbolj je da mu mi damo pičke."
"Nisi normalna", reče mama tetki , "pa mi smo mu mama i tetka, gdje će nas guziti, i to još da skine mrak sa očiju!"
"Šta fali, a je si li mu vidila kurčinu? Ja bi ga volila primiti", reče tetka.
"Ma i ja bi ali ipak on mi je sin, a ti si mu tetka, neizvodljivo je."
"Dobro, a kako ćemo mu onda pomoći?"
"Neznam... razmislimo večeras, pa ćemo sutra odlučiti, a znaš šta
ja i ti bi ga naučile da bude najbolji jebac u državi", reče mama.
Smijale su se. Tetka reče, "Znaš li odkad nismo imale žrepca na sebi?"
"E nemogu se ni sjetiti kad me je zadnji put čovjek dobro izjebo!", reče mama i ponovo su se
počele smijati.
"Ne, ne, nemožemo mi to, pa nismo normalne. gdje ćemo to uraditi," reče mama.
A nekada smo bile baš lude, ništa nam nije bilo ne normalno. Sjećaš li se?", reče tetka.
"E, stara dobra vremena..." odgovori mama.

Jedva sam cekao jutro da vidim kakvu ce odluku da donesu, nadao sam se da
ce tetka to malo pogurati kod mame a i ja sam odlucio da malo
pomognem.Nisam mogao zaspati razmisljajuci o mami i tetki, cuo sam da neko
dolazi u sobu pravio sam se da spavam.Provirio sam na jedno oko kad vidjeh
Maju prilazi frizideru,Maja je bila u tangicama i grudnjaku ,otkrio tako da
mi je mogla vidjeti izbocinu na gacama.Uzela je sok iz frizidera sjela za
trpezriski sto,gledala je u mene, ja sam virio praveci se da spavam.
Gledala je u mene a onda je jednu ruku zavukla u gacice pocela se trljati
po picki, digla je noge na sto rasirivsi ih koliko je mogla, sklonila je
gacice sa pickice ,rasirila je kokicu jednom rukom a drugom je trljla
klitoris, mislio sam da ce probuditi tetku i mamu koliko je pocela da
dahce, onda je pokvasila srednji prst stavivsi ga u usta i polako ga je
gurala u guzu, ispocetka lagano pa je sve vise ubrzavala, jednim pokretom
strgla je grudnjak sa sebe, a onda je strgnula i gacice, trljala se
gacicama po sisama pa po pickici,ja sam je gledao nevjerujuci koliko je
vatrena, odjednom je stala osluskujuci, ustala je sa stolice,prisla mi je
na deset centimetara do kreveta, zatvorio sam oci ocekivajuci sta ce
uraditi.Osjetio sam miris Maje i njene pickice, iscekivao sam, osjetio sam
da se opet trlja po koki, dahtala je tiho, tiho je pricala jebi me barem u
snu, zelim te duboko u sebi, svrsila je za minutu,osjetio sam kako mi se
priblizava,stavila mi je svoju vlaznu ruku na lice,rece kako bi volila da
si budan, da me uzmes, ja se cuvam za tebe, samo tebe cu voliti ali nikad
ti to necu moci reci i ostvariti moje zelje.Otrcala je.Otvorio sam oci
osjetio sam miris picke na mome licu, rekoh sam sebi, Maja je luda koka
100%.Skinuo sam gace, drkao sam ga do jutra jednom za Maju, pa sam izdrkao
za tetku i na kraju za mamu.Pred zoru me prenese san.

Probudio sam se mama i tetka su pile kafu na terasi, krenuo sam da ustanem
ali sam skontao da sam go,trazio sam gace po krevetu , nema ih, utom udje
Maja u sobu,spavalcino ustaj, krenu da skine carsaf sa mene, uhvatio sam ga
nedajuci joj, Majo molim te dodaj mi sorc iz sobe ostavio sam ga na
torbi.Maja ga donese, pokusao sam ga obuci ispod carsafa ali nisam mogo,
Majo okreni glavu moram se obuci.Necu rece ona, ako hoces obuci se, ma
okreni se rekoh ja, e necu rece Maja sta me briga jesi li go ili nisi
vidjela sam ja i prije gole momke.Ma boli me rekoh sama si trazila, kurac
mi se bio dignut naravno kao i svakom frajeru u jutro.Maja je sjela za isti
trpezariski sto gdje se sinoc samozadovoljavala, gledala je u mene, jela je
sendvic, ustao sam skinuo carsaf, kurcina se vijorila u punom izdanju uzeo
sam ga u ruku malo trehnuo pogledvsi u Maju sageo se i obukao sorc.Maja se
ukocila nista nije pricala, ja sam je pogledao ponovo rekavsi jesu li i ti
momci izgledali kao ja goli.Ni blizu jebo te rece, sta to ti imas u gacama,
pocela je ona pa ti trebas imati oruzani list za kurac, to je top mozes
nekoga ubiti sa tim.Smijao sam se, a i Maja je.Ne pokazuj ga nigdje uhapsit
ce te rece ona zafrkavajuvsi se dalje.Ja mog rodjaka, koju si ti podero
jebala je svoju mamu, rece Maja.E nisam ni jednu rekoh .Ostala je zacudjena
a ja sam otisao u kupatilo.

Izasao sam na terasu,tetka rece, sine jesi li se naspavao, mama me
zagrli,poljubi hajde kafu sa nama da popijes.Danas imamo u planu da se
kupamo a veceras pravimo party, a ko ce biti rekoh ja.Pa mislile smo samo
nas cetvero ako se slazes,naravno najljepse nam je kad smo sami mozemo se
glupirati i raditi sta nam je volja.
Dan prodje brzo u kupanju i suncanju, poslije podne rece tetka ti i Maja
otidjite u grad kupite nam sampanjac a ja i moja seka ce mo raspuhati
rostilj, veceras jedemo morske plodove sa gradela.Kupili smo 8 flasa
sampanjca, ovo ce biti prava pijanka veceras rece Maja.Kada smo se vratili
rekose njih dvije moramo se svi spremiti za party.Oko 20h tetka me je
zovnula da zapalim rostilj.Sve su se povukle u sobu da se obuku za
veceru,upalio sam rostilj a onda sam i ja sam otisao da se obucem.Obukao
sam bjelu kosulju koju sam raskopcao, bjeli sorc bez gacica da mi kurac
moze slobodno landarati a i lijepo se oslikavao na sorcu.Izasao sam na
terasu rostilj se vec raspalio,svjetla u bazenu su bila upaljena ,na stolu
su bile zapaljene svijece, lagana muzika sezdesetih, u zraku sam osjetio da
je to ta noc, noc za pamcenje!!!!!!!!!!

Prvo je dosla Maja, na sebi je imala crne lasteks tole koje su sa strana
bile otvorene tj.vezane sa bijelom pertlom od pete pa do struka isticuci
joj savrsenu nogu, gacice nije nosila, sa prednje strane kao i sa guza
upale su u procjepe naglasavajuci koku i guzu, gore je nosila samo lasteks
traku koja je isla preko sredine sisa pokrivajuci samo bradavice.Na nogama
je nosila crne stikle od istog materijala kao tole sa metalnom petom od
nekih petnestak cm.Majo, da mi nisi rodica ne bih garantovao da te ne bi
silovao veceras, mozda ja to i hocu rece Maja kroz osmjeh na njenom lijepom
licu.Mama je stala na vratima od kuce,evo i mene napravivsi okret u mjestu,
nisam mogao vjerovati kako je bila dobra, od glave do pete je bila u
crvenom, crvene stikle sa visokom perom isticuci duge noge, mini suknja
koja je bila u trakama tako da je pri svakom pokretu otkrivala crvene
tangice sa prednje strane od materijala kao zavjesa a nazad samo spaga koja
je utonula u njenu guzu, sve se to vidjelo pri njenom baletanskom okretu,
crvema majica sa dekolteom do pupka isticala je sise, naravno bez
grudnjaka, ostao sam bez daha.Mama izgledas bozanstveno skroz si sexsi
rekoh ja, tetka jesi dobra pa nisam znala da si tako izazovna koka, udjeli
Maja kompliment mami.I ti Majo izgledas kao da si sa modne revije rece
mama,samo nam jos tetka fali, nisam ni izustio kad se pojavi tetka ,evo i
mene okrenuli smo se svi i uglas kao da smo se dogovorili opppppppaaaaa
koke, a tetka je vise licila kao da se spremila za straftu nego za veceru.I
ona je obukla bjele stikle od nekih desetak cm koje su se pertlale crnom
pertlom u obliku baklava od clanaka do iznad koljena , nosila je cisto
bjele carape koje su bile zakacene halterima a suknjica od cipre je isla
samo do pola guza, ispod koje se vidjele cipkane tanga gacice.Preko gornjeg
djela tjela je imala cipkanu kosulju bez rukava koja jedino nije bila
providna na sisama, na rukama je nosila bijele rukavice koje su prekrivale
ruke do pola.

Mama gdje si to skrivala, nikad nisam vidjela da imas nesto
tako sexy rece Maja, svidja li ti se, ako da poklonicu ti.Vas tri ste se
sredile za veceras a ja nista.Za tebe smo rece mama, tetka Maja i ja kupile
poklom da i ti budes u elementu.Dale su mi veliku kesu, hajde idi obuci ali
prvo nam donesi sampanjac rece Maja,jedva cekamo da te vidimo. Otvorio sam
kesu prvo je bila poruka na bijelom papiru:s ljubavlju od Maje, tetke i
mame!!!Skinuo sam se, a dobio sam komplet i to u crno-crvenoj boji a kada
sam ga obukao izgledao sam ovako.Sorc i majica u jednom dijelu su bili od
sitne crne mreze naravno providni jedino mi je trokut koji je bio
pricvrscen na cicak od crvene koze prekrivao kurac, obrub oko ruku i nogu
je isto bio od crvene koze a sve se usko pripijalo uz moje tjelo,pogleao
sam se u ogledalo s leda i guzovi su mi bili u crnoj mrezi vrlo
izazovni.ustvari sve se vidilo ali vrlo diskretno.Sam sam sebi licio na
decke koji su izvodili striptiz za zene.Kada sam se pojavio na vratima od
kuce pocele su da zvizde i dobacuju kao frajeri kada vide dobru koku na
ulici.Svidje li ti se poklon rece mama, naravno hvala vam.Tetka i mama su
stajale pred rostilja pricale su dok su pravile veceru vec su popile flasu
dok sam bio odsutan,Maja je sjela pored mene nasula mi sampnjac ,stizi nas
rece,bi li vilio da ti ga izdrkam ispod stola,pogledao sam je vidio sam da
je ozbiljna,kako to mislis da izvedes rekoh ja, mogu ja to ali onda hocu da
mi ti polizes pickicu,nasuo sam brzo sebi casu , pa jos jednu kako bi se
sto prije napio i opustio,Maja je gledala u mamu i tetku, rece vidis da su
zauzete sad cu ja to,spustila se na koljena, zavukla se ispod stola
,sakrivsi se stoljnakom koji je padao do poda, ja sam se podvukao jos ispod
stola i zavalio u stolicu,Maja poce da mi ga trlja preko kompleta,
otkopcala mi je kozni dio tako da su joj kurac i jaja bili na dohvat
ruke,kurac se automatski digao,drkala ga je prvo sa jednom a onda sa obje
ruke,gnjecila mi je jaja, ja se nisam smio pomaknuti kako tetka i mama ne
bi primjetile sta se radi,trnci su mi krenuli od pete do glave pa ponovo su
se spustili u jaja onda sam svrsio dugo i jako,jedan
mlaz,drugi,treci,cetvrti polako sam dolazio sebi Maja ga je jos drkala
usporavajuci.

Stala je obrisala ga je stoljnjakom vratila kozni dio,
provirila glavu ispod stola,mogu li izaci,pogledao sam u mamu i tetku,hajde
polako.Kada je sjela za sto pitao sam je a sto ga nisi stavila u usta,
popusicu ti ga ako mi budes dobro lizao pickicu.Vrativsi se za sto jednom
rukom se trljala po koki preko tola izazivajuci me,rece svidja li ti se
kako rodica drka.Bravo mala majstor si,a svidja li ti se moj kurac, e on je
posebna prica vidis da smo sve tri poludile odkako smo ti ga vidjele.Ja
hocu da mi skines mrak sa ociju to sam odlucila a to cu i dobiti.Hoces li
me karati, ponovo se protrlja po koki.Onda ce mo zajedno skinuti mrak sa
ociju rekoh.Obecaj mi da ce mo zajedno izgubiri nevinost,molim te to mi je
zelja ima godina, molim te, pogledala me je djecijim nevinim pogledom.OK
rekoh.Poljubila me je njezno u usta.Tetka je vec dobro kupila, plesala je a
mama se lagano njihala, gledao sam ih, zovnule su nas uz rostilj ,prisli
smo im.Pukla je joj jedna flasa .Stojeci smo jeli i pricali, mama me je
pozvala na ples,otisli smo uz bazen, prisla mi je jako stisnula uz
sebe,sapnula mi je na uho,kakva sam ti veceras,nikad nisi bolje izgledala
rekoh.Obuhvatila me je cvrsto oko struka, obadvjema rukama me je uhvatila
za guzove priljubivsi se uz mene, ja sam jedom rukom razmaknu trake od
suknje stavio joj ruku na golu guzu, drugom sam je uhvatio za struk, kurac
mi je pulsirao, imao sam osjecaj da cu dobit srcani udar,poljubio sam je u
vrat njezno,uzdah, miluj me njezno rece mama.Gibali smo se uz rizam
muzike,ponovo sam je poceo ljubiti u vrat,liznuo sam je,strsla se i zabila
nokte u moje guze gurnuvsi ih jos vise prema sebi,ja sam je uhvatio cvrso
za guz,spustio sam i drugu ruku stezao sam guzuve jako,srednji prstim sam
zakacio spagu koja je pocinjala na trtici, laganu joj poceo siriti
guzove,spustao sam prst ka njenom supku, osjetio sam kako izbacuje guzu,
pravila mi je prolaz,pogledala me je liznula se po usnama, ujela me je za
uho,ja sam joj prstom dotakao supak,uzdahnula je jace,mjesala je guzom
prislanjajuci se na kurca,ja sam joj vrh prsta gurnuo u supak,ponovo je
zastenjala, moramo sama prestati rece mama, poljubila me je u uho gurnuvsi
mi jezik,ohladi se malo,odjednom me je gurnula u bazen, i dok sam svatio
sta bi mama je vec sjedila za stolom padala od sege zajedno sa Majom i
tetkom.

Kada sam prisao stolu tetka rece skidaj to mokro sa sebe,evo ti
peskir ogrni se, nism se ni malo ustrucavao skinuo sam se go ispred njih
tri, gutale su me pogledom, obrisao sam se peskirom polako kako bi mogle
sto vise da pare oci istrljao sam kurac koji je odmah dosao sebi u
poludignutom stanju ljuljao se na deset cm od tetkine glave.Ogrnuo sam se
peskirom oko struka sjeo izmedju tetke i mame, uzeo casu i
nazdravioim.Tetka rece Maji sta si ti zinula, hajde sto sam ja rece Maja ja
se nikad nisam ali sto si ti zinula rece tetki.Tetka je pogleda, svi smo se
opet smijali,ubrzo mama ode na spavanje.Tetka rece odoh se ja okupati pa
odoh da spavam, Maja sjede pored mene,tetk dodje do bazena, poce se skidati
uvijajuci se uz muziku koja je svirla,skinula je sve sa sebe gledao sam je
slineci, okrenula se prema nama pogledala nas i skocila u bazen.Majo mama
ti je prava bomba rekoh, nije bolja od mene rece Maja, tetka se malo
provrti po bazenu izdje gola do nas, poljubi Maju ja sam joj gledao u
izbrijanu picku pa u najezene sise,pridje i meni poljubi me i vrcajuci
guzama ode.Sta si bleno rece Maja, ja sam bolja od nje pogledaj me, ustala
je ispred mene, sada cu da ti otplesem striptiz.Uvijala se kao zmija,pridje
mi , poce da se trlja od moju nogu, skinula je traku sa sisa , baci mi je u
lice sise su cvrsto stajale njezene male bradavice davele su signale da je
Maja uzbudjena, odvezala je pertlu sa jedne strane pantalona povuceje
jednim potezom,to uradi i sa druge strane, pantalone padose a ona rukom
pokri picic, sjede ispred mene na stolicu rasiri noge ali i dalje drzeci
ruku na koki, povuce sa mene peskir , ogrnu se sa njim otrcavsi do bazena,
ja sam je gledao dignutog kurca,rukom me zovnu prema bazenu i dok sam ja
ustao vec je bila u vodi, isao sam prema njoj dignutog kurca, hajde rodjace
ulazi u vodu, skocio sam Maja mi pridje okaci se na mene tjela nam se
priljuise, poljubili smo se u usta jezici su nam se istrepleli, odgurnula
me je od sebe izadje iz bazene ,sjede na veliku krevet ljuljcku.

Sjela je na ivicu rasirila noge, sada sam joj prvi put vidio pickicu iz blizine,bila je
skroz izbrijana,sa jednom crtom po sredini venerinog brijega,rukom se
pocela trljati po koki, izasao sam iz bazena,rece Maja a sad ti uradi ovo
sto smo se dogovorili, prisao sam joj puzeci digao noge na moja ramena
olako jezikom presao po picki, rasirio sam je rukama pa sam vrhom jezika
dohvatio vrh njenog kliorisa, sva se stresla uhvatila se za sise trljala ih
stipala se za bradavice, ja sam sad poceo da jezikom lizem picku od
klitorisa do supka lagano pa sve brze i brze,iz Maje su curili sokovi, bila
je vlazna,cuclao sam joj klitoris,stegnula mi je glavu bedrima a rukama mi
je glavu gurala u picku, ja sam joj gurnuo jezik u supak pocela je da
vristi, morao sam stati da ne bi probudila mamu i tetku, okrenuo sam je s
guza, rasirio tvrde guzove i lizao joj supak, dahtala je kao pas ali sada
tiho,nageo sam je jos vise tako da mi je picic ostao slobodan, lizao sam ga
jako, pokvasio sam prst i prislonio uz supak,trznula se, nemoj da me boli
molim te, radi sta hoces samo nemoj da boli,lizao sam joj picku brzo i jako
osjetio sam da ce svrsiti, stao sam,ponovoam je okrenuo na ledja ,skinuo
sam prostirku sa ljuljacke spustio na zemlju a onda sam Maji rekao da
napravi most, kada je to uradila prisao sam joj rasirio picku rukom u drugu
sam uzeo kurac i poceoje udarati po klitorisu, nije mogla izdrzati , pala
je na ledja, jebi me molim te rece Maja,prvo mi ga moras popusiti
rekoh,ustao sam Maja je kleknula na koljena uzela ga je u ruku,pa ovo je
konjski kurac jadna ja razvalices me,ne boj se rekoh neces ga ni osjetiti,
otvoril je usta jedva utrpala glavic,cuclala ga je kao djete kada cucla
cuclu,izvadi ga iz usta i poce da lize od glavica do jaja, ja sam ga uzeo u
ruku prislonio jaja na njena usta,uzela ih je u usta vukla cuclala,ponovo
sam joj ga stavio u usta ali sada sam ga ja gurao, ulazio je polako,poceo
sam da je guzim u usta ali samo glavicem dalje nije mogao(nije ga znala
progutati), uzela mi je jaja u ruku gnjecila ih je dovodeci me do
bola.

Gurnuo sam je na ledja, gledala me je, nemoj da me boli molim te,
zelim da uzivam, polako sam joj rasirio noge gledao sam u njenu oteklu
ruziastu koku, uzeo sam ga u ruku prislonio na ulaz,tresla se, ne boj se
rekoh i meni je prvi put,glavic je sam nasao put, gurnuo sam ga polako,
uski picic se sirio stezuci svaki milimetak kurca,ne boli me rece Maja
prija mi, stavio sam ga do jaja , osjetio sam mali otpor, zabila mi je
nokte u ledja,to rece prija mi poceo sam da ga zabijam osjecajuci svaki
misic Majine picke, Maja me je grizla za ruku, zabio sam joj ga, jednom dva
put, jaja su udarala od golu picku ljepeci se za nju pri svakom udaru.Maja
se pocela grciti,svrsavam rece, nisam mogao vise izvadio sam ga , krenuo da
joj ga stavim u usta ali poceo sam svrsavato po njenim sisam mlazovi su se
odbijali od sise prkajuci je po licu.Maja se jecajuci smirivala,spustio sam
se na nju osjetio sam kako joj srce ubrzano kuca,nista me nije bolilo rece
Maja,poljubila me je u usta, jezici su nam se izprepleli.Bilo je super
nisam se nadala da cu uzivati, moje drugarice su mi pricale da ih je prvi
put bolilo,ustao sam sa Maje kurac mi je jos bio tvrd,Maja ga uze u ruku
poljubila ga je,ovo je moja zivotinja.Lezali smo jedno pored drugog.Hajmo u
kucu da nas ne provale,a sutra hocu jos.

Legao sam razmisljajuci o nevjerovatnim desavanjima u zadnje
vrijeme,ustinuo sam se da se uvjerim daovo nije san nego java.Gledao sam TV
kad mama udje u sobu , sjela je pored mene na krevet, nemogu da spavam,
razmisljala sam o onome sta se desilo veceras, kako ti gledas na nocasnje
desavanje izmedju nas dvoje.Ja sam ustao sjeo pored nje zagrlio je, nista
se nije desilo sto bi moglo uticati na nas buduci odnos rekoh, meni je to
sve prirodno, veca je ljubav izmedju nas nego da smo se upoznali sa nekim
neznancima i uradili isto to.Ovako sve ostaje izmedju nas, ja mislim da je
sve OK.Sad mi je lakse mislila sam da sam napravila gresku, ali ja te
volim, ispunila bi svaku tvoju zelju, znas pricala sam sa tetkom te smo se
dogovorile da te obucimo u svemu sto te interesuje.Pravio sam se budala, je
li to vezano i za sex, za sve na ovom svijetu pa i za sex rece mama.Zato
smo te izazivale i onako se oblacile samo da bi se ti opustio.A i vama nije
bilo mrsko.Naprotiv i mi smo pocele uzivati u ovome.Mogu li leci pored tebe
upita me ona, naravno rekoh, zelila bi da me milujes da se malo
opustim.

Digla je carsaf legla pored mene, ja sam bio samo u gacicama , ona
je bila u kratkoj spavacici iznad koljena od bijele svile, okrenuli smo se
licem u lice, milovala me je po glavi, spustila je ruku na moja ledja,
grebala me je noktima, kurac mi se digao, mislio sam da ce mi se rasprsnuti
u gacama,rukom se spustala niz ledja polako , njezno spustila mi je ruku na
guzove,uhvativsi ih jako,miluj i ti mene rece ona,okreni se ledjima prema
meni rekoh joj, okrenula se a spavacica joj se zadignula tik do guzova ,
masirao sam joj vrat,spustajuci se lagana niz ledja gnjecece ih cvrsto,pri
svakom pritisku uvijala se ispustajuci uzdah, spustio sam se rukama na
nozne clanke,noktima sam brzo presao od pete do trtice, zadignuvsi joj
spavacicu, vidjela je da mi smeta malo se pridigla i skinula je sa sebe,
sada sam gledo u nju sa ledja bila je samo u gacicama, koza joj je mirisala
na kremu,opet sam je milovao po vratu spustajuci se niz ledja zaustavio sam
se na guzama , uhvatio sam ih obadvjema rukama , spustio sam joj gacice do
ispo guzova povukao sam prst po sredini guze,zastenjala je, samo me milki
nista vise,molim te, nisam se obazirao na njene rijeci, jednom rukom sam
joj uhvatio sisu,stisnuo sam joj bradavicu izmedju dva prsta, nije mogla
vise da izdrzi ,zabacila je ruku nazad uhvativsi me za kurac,ja sam skinuo
gace jednim pokretom,stavio sam joj ga u ruku,samo ga je stezala,polako sam
joj gurao ruku prema supku, osjetio sam toplotu supka,krenuo sam
dalje,spustio sam se do pickice,kada sam je dohvatio, kurac mi je uzela
jace pocela je da ga drka laganim ritmom.Ja sam joj prislovio prst na
koku.

Bila je vlazna, izbacila je guzu jos vise prema meni, prstom sam je
poceo trljati po picki,dahtala je ubrzavajuci drkanje kurca,prst mi je bio
mokar od njene picke,malo je podigla nogu, otvorivsi mi put ka koki,gurnuo
sam prst u nju, stegnula ga je jako, nemoj vise molim te neka se zavrsi
veceras samo na diranju,poslusao sam je izvadio sam prst, uhvatio je za
kukove i priljubio njene guzove uz kurac,provuko sam ruke i uhvatio je za
sise,kurac sam namjestio izmedju guzova trljajuci ga po supku i picki,sise
sam joj mjesio, stezuci joj bradavise,ona je uzvratila mjesajuci
guzama,rukom sam joj se spustio na picku probivsi se do klitorisa,ubrzano
sam je trljao po klitotisu a istim tempom sam je kurcem trljao izmedju
guzova, kurac je klizio, imao sam osjecaj da je guzim koliko je bila
mokra,svojom rukom je pritisnula moju na koki,pocela se tresti pritiskajuci
jako picku,svrsavam rece,dahtala je i tresla se, imao sam osjeca da je jako
dugo svsavala,mjesala je guzovima pritiskajuci ih od kurac, i ja sam poceo
svrsavati mlaz sperme se razlio po guzovima, ujeo sam je za vrat,krvnicki
ga trljajuci.

Stali smo, minutu nismo nista pricali samo smo lezali
priljubljeni jedno uz drugo toplim tjelima a u vazdunju se mjesao miris
njene kreme sa mirisom sperme i njene picke.Okrenula se prema meni
poljubila me je, hvala ti na ovakvom svrsavanju nisam svrsila ovako
nepamtim,jesi li ti uzivao pitala me je, naravno rekoh ti si ziva vatra
koju cu ja da ugasim svojim smrkom rakoh joj, pogledala mi je u kurac uzela
ga u ruku, obrisala ostatke sperme koji su jos bili na kurcu,utrljajuvsi ih
po sisama.Ja sam svrsila dva puta rece mama, a zadni put mi se to desilo
kada sam imala 20 godina, bilo je fantasticno rekla je sa blazenim osmjehom
na licu, nisam htjela da mi ga stavis jer zelim da taj momenat pamtis po
necemu sto ti tek zelim da priredim, ali jedva sam s suzdrzala.Sad je
zadovoljno lezala na ledjima, gledao sam joj tjelo koje sam tek sada uspio
detaljno vidjeti, sise su joj stajale vrlo cvrsto, imala je male smedjkaste
krugove oko bradavica, sisa ja desetke, ravni blago misicavi trbuh, venerin
brijeg joj je bio izbrijan samo je imala mali trokutic na samom sastavu
izmedju nogu, vidjela je kako je gleedam, svidja li ti se moje tjelo
rece,vise nego sto sam se nadao,okreni se potrbuske zelim da te gledam sa
ledja, koza joj je bila njegovana od glave do pete, guzovi su joj bili uski
i ispupceni kao da ih je napuhala sa pumpom,rasirila je noge izazivajuci
me, pogledao sam joj supak nijedne dlacice nije imala ni na supku ni na
picki, noge kao u manekenki duge.

I njegovane,spustio sam glavu na guzove
poljubio ih, okrenula se prema meni,vidjvsi da mi se kurac opet digao, sta
je ti bi jos e dosta je za veceras, daj samo da ti izdrkam izmedju sisa jos
samo to molim te rekoh joj ja.Nije se puno bunila uzela mi je kurac u ruke
drkajuci ga, opkoracio sam je nastimajuci joj se izmedju sisa, ona je
pljunula u ruku namazala se izmedju sisa, sada ih je uzela obadvije u ruke
rekla sad ga stavi, spustio sam ga izmedju sisa a ona ih stegnu oko
kurca,trljao sam polako, klizio sam kao po ledu, udarao sam glavicem od
njenu bradu sto me je jos vise palilo,ruku sam prebacio prema njenoj picki,
odmah je rasirila noge, bila je mokra sokovi su joj se cjedili niz
picku,zabio sam joj prst koliko je mogao da udje, uzdahnula je, ja sam
ludjacki trljao kurac izmedju sisa, a prst sam zabijao u picku sto sam
mogao brze, pokusavao sam glavic nasloniti na njena usta, skontala je sta
hocu malo ih je otvorila tako da je sada ljubila glavic, ja sam podivljao
kao zvjer na taj prizor zabio sam joj jos jedan prst vrteci ih sad u krug i
vadeci ih napolje, vristala je mjesajuci i stezuci pickom, isplazila je
jezik pustivsi da joj trljam glavicem po jeziku, dosao je vrhunac, istog
trena smo svrsili ja sam je zalio prvim mlazom po jeziku i licu uzeo sam ga
u ruku i svrsavao pokusavajuci da je zalijem po cijelom licu, dok sam drugu
ruku drzao u njenoj picki ne vadeci je, ona je stezala prste pickom mjesala
do besvjesti,dahtala, jecala.

Spustio sam se pored nje,pocela me je ljubiti
po sto puta govoreci hvala ti, hvala ti , ti si moje sunce slatko.Mama bilo
je super stvarno si vatra, sreca je da ti imas smrk koji ce da ovu vatru
stavi pod kontrolu rece, ustade i od u kupatilo.Kada je izasla sjela je na
krevet, rekavsi mi nadam se da se necemo kajati zbog ovoga sto radimo, malo
me je strah, jesmo li ovo smjeli zapoceti.Mama ja, a nadam se i ti, uzivam
u svemu i mislim da se nikada necemo kajati, a i zasto bi kad je ovo samo
nasa tajna i niko nece saznati za ovo.Opet se nasmijala poljubila , rece
laku noc i sanjaj me a ja cu tebe sigurno.
izvor erotske price